icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kaciatko04
12. feb 2019

@cica1650 ja neviem, ale ja vidím niečo!!! A to teda väčšinou nevidím keď ostatne baby vidia 🤷‍♀️

fiora94
12. feb 2019

@zuzik5891 Ja zvynem mávať ovuláciu vždy inak, ale medzi 13-18 dc.
@evi38 Ďakujem za odpoveď 🙂 Ešte sa len zoznamujem s týmito grafmi 🙂
@ereska Neskutočne ma mrzí čo sa stalo, sledovala som tvoj príbeh a stále som na teba silno myslela. Včera som sa tešila že je všetko a ok a dnes čítam čo sa stalo. Odpadla by som Bože, keby som videla ten malý plod ako vychádza do mojich rúk. Drž sa a nestrácaj vieru. Nádej umiera vždy posledná a viera hory prenáša. 🙂

zuzik5891
12. feb 2019

@fiora94 robievaš aj ovu testíky?

alison11
12. feb 2019

@0507 tak je ešte šanca že aj mamatesty ukážu // v piatok ráno 🙂Držím palce.

alison11
12. feb 2019

@ereska Juj,to mi je ľúto ☹ A čo zistili na gyn. kde bola chyba?V ktorom si bola tt?Mne pri 4potrate zistili že sa placenta nevyvíjala :-/,ale vraj nemusí pri každom tak byť.Ale aspoň mám dvoch chalanov.Držím moc palce aby ste sa dočkali čoskoro zdravého dieťatka.

cica1650
12. feb 2019

@kaciatko04 uvidim o par dni este testnem😉

kaciatko04
12. feb 2019

@cica1650 držím ti palce!! Potom daj vedieť 🙂

ereska
12. feb 2019

@alison11 13+2 TT nie a aniz histologie nemám čakať že niečo zistia že to by museli popredu poslať žiadosť ako keby niekto vedel dopredu že potrati divné a tu zistia len že to bolo tehotenstvo však to som aj vedela

Všetkým ďakujem čo mi poslali srdiečka cmuk

cica1650
12. feb 2019

@kaciatko04 dam pravdaze😉

zuzik5891
12. feb 2019

@ereska čože?...ani z hystológie nemáš čakať?..to čo je blud... veď pokiaľ viem tak práve pri takýchto potratoch je diagnostika dôležitá... veď to už bol kompletný človek...nie zhluk buniek pre boha...ako popredu poslať žiadosť?...to akože prosím vopred o hystologické vyšetrenie lebo sa niečo stane?...ak sa mýlim tak sa ospravedlňujem ale neviem to pochopiť...keby som len vedela ako ti pomôcť zmierniť bolesť hneď to spravím... poznám ťa len takto cez príspevky ale tak veľmi som verila že bude všetko dobré...😞

taily30
12. feb 2019

@0507 u mna to tak bolo, 25kovy ukazal skor ako 10tkovy 😉

ereska
12. feb 2019

@zuzik5891 áno takúto somarinu mi povedala doktorka asi sa im ťažilo poslať to do Martina a Zuzka skoro sa mi stalo čo tebe kanila mimo prvá injekcia už išla pomimo druhá sestrička si to všimla tak napichli inde

fiora94
12. feb 2019

@zuzik5891 áno, robim si.

zuzik5891
12. feb 2019

@ereska bože dievča...to je neskutočné... ešte aj toto?...no neviem ale zrejme sa niečo pokašľalo a tvoja vina to nebola... najjednoduchšie je dať od toho ruky preč... keď si predstavím ako sa lekári v decembri snažili pri mne v úplnom začiatku tehu spraviť všetko pre to aby sa to vyvíjalo i keď bohužiaľ príroda to chcela inak...no bol to úplný začiatok... keď som čakala syna od 5 tt.som bola v nemocnici... až pokým nebilo❤️...potom bol každý mesiac nejaký problém a v 13tt to silné krvácanie a tvrdnutie bruška... neustále mi brali krv... robili ultrazvuk...kontrolovali kontrakcie...bola som na infúziách... dávali mi lieky na podporu plodu... pokým sa syn narodil bola som tam 11 krát ...ja neviem pochopiť že ty si bola v nemocnici a dali ti čípok... ultrazvuk robili po pár dňoch... neviem ti spracovať...a potom povedia že žiadosť o hystologické vyšetrenie musia podať skôr?...tak nech si spravia šablóny alebo čo...je to divné...som znechutená a rozčúlená... verím že sa z tohto strašného zážitku dostaneš čím skôr a tento anjelik ti pošle čo nevidieť zdravé bábätko... bože plačem keď to píšem...a ak máš možnosť do budúcna choď do inej nemocnice

81anina
12. feb 2019

@ereska bože...je mi to ľúto...toto sa nemalo stať...😢 prajem veľa síl ❤❤❤

ereska
12. feb 2019

@zuzik5891 to som mala v pláne inú nemocnicu no nestihli sme si to ísť pozrieť kde to tam je a o 03:00 ráno som išla rýchlo tam kde som vedela no už nebudem taká sprostá a verím že raz to vyjde ak nie adopciatko nás niekde čaká

ikonica
12. feb 2019

@81anina ahoj ako pokracujes?

zuzik5891
12. feb 2019

@ereska výjde...o tom vôbec nepochybuj... počuj...a vy sa snažíte prirodzene či ste riešili centrum?... pýtam sa kôli tomu či už máš spravené vyšetrenia keď máš už toľko za sebou...

ikonica
12. feb 2019

@ereska keby mal clovek v takych chvilach silu tak poda staznost na urad pre dohlad nad zdr. starostlivostou.. "material" z mojho prveho potratu sa stratil, cize nemam ani vysledky z histologie... Ale babo odislo este doma.... Neviem ako ti mohla dr povedat taku totalnu kravinu.... To akoby povedala, ze pred smrtou si mam podat ziadost o pitvu, lebo inac ma ani nepochova nikto....

ereska
12. feb 2019

@zuzik5891 Zuzka centrum sme riešili 3 x som podstúpila celé ivf mám porobene všetky možné testy Hematologii reprodukčnú imunológia genetiku ,... Aj tak sa stane zle no teraz to bolo určite tým že sa vôbec nesnažili zastaviť kontrakcie o ktorých som im 3 dní hovorila no potom ivf poslednom keď som potratila sme už mali asi rok adopciu podanú teraz sme už 3 roky v zozname potom sme navštívili bylinkarku aby mi upravila cyklus pýtala sa na deti a ja že by sme chceli no nedari sa tak nás začala liečiť oboch a podarilo sa a prvýkrát som to dotiahla tak ďaleko vždy potrat 5-6 TT teraz v 14 TT no písala som s bylinkarkou bolo jej to veľmi ľúto a že urobí všetko aby to čím skôr vyšlo opäť

zuzik5891
12. feb 2019

@ereska tak máš toho neskutočne veľa... tiež si myslím že keby ťa počúvali mohlo to inak dopadnúť a ako písala ikonica keby mal človek dosť síl sa s nimi naťahovať podal by sťažnosť na úrad pre dohľad... chápeš...bilinkárka ti pomohla viac ako veda... mám známu ktorá si adoptovala dve detičky lebo mala podobný osud ako ty a ešte sa im k tomu narodil chlapček...v živote sa ti všetko to trápenie ešte vynahradí...❤️❤️❤️❤️

81anina
12. feb 2019

@ikonica zatial dobre klop klop testy silneju spinenie ziadne no mam respekt...

ikonica
12. feb 2019

@81anina ✊✊✊

monu66
12. feb 2019

@zuzik5891 no prave, ze jej dali cipok nurofen, ktory sposobuje spontanny potrat. Tolko hnevu a zlosti co je vo mne... Oni vedia, ze spravili chybu a mozno preto maju taky pristup aky maju.

zuzik5891
12. feb 2019

@monu66 veď práve... tiež si to myslím... toľko blbostí narozprávať v tak krátkom čase...a je úplne bezcitné všetko toto narozprávať žene ktorá práve prišla o bábätko s vedomím že určite nebude nič riešiť lebo má hlavu zaplnenú bolesťou...

8mirka8
12. feb 2019

@ereska 😢😢😢😢😢😢😢😢 ja neverím tomu co čítam 😢😢😢😢 to nemôže byť ani pravda...strašne mi zviera ❤️ keď to všetko čítam 😢😢😢😢😢....strašne mi to je ľúto... Silno držím palce na zotavenie ✊✊✊ večer sa za teba pomodlím 🙏 bud silná i keď to je strašne ťažké ❤️❤️❤️

ereska
13. feb 2019

@8mirka8 a h Mirka neviem prečo sa to to deje chvíľku sa snažím byť silná no potom len revem revem dookola nevládzem cítim sa neskutočne také prázdno ktoré má zalieva ťa bolesť v srdiecku ako by mi malo puknut každú chvíľku ďakujem vám všetkým za podporu no toto je strašne čo som prežila neviem ja som musela snáď niekoho zabiť v minulom živote alebo čo keď sa mi toto stále deje 😭😭😭😭😭😭

monu66
13. feb 2019

aj ked sa ti to mozno nezda si velmi silna zena a sklanam pred tebou klobuk. Keby som nedajboze sa mala ocitnut v tvojej situacii tak viem, ze by som musela byt pod silnymi liekmi a hospitalizovana na specialnom odd. Neviem ci my ludia pykame za minule hriechy, ale jedno viem isto, ze dobrym ludom sa stavaju zle veci a odchadzaju z tohto sveta priskoro a zeny, ktore by dali maximum lasky dietatu, tak ho nemozu z nejakeho dovodu mat. Na tomto svete sa dari asi len zlym ludom ☹️ Vzdy som vedela druhym poradit a sebe nie, ale toto je tak tazka situacia, v ktorej som bezbranna pomoct. Prajem velmi velm vela sil a skore zotavenie, aby si co najskor bola so svojou rodinkou, ktora ta nesmierne miluje.

monu66
13. feb 2019

@ereska zabudla som teba oznacit

kaciatko04
13. feb 2019

Kocky dobre ranko, chcem sa poradiť ako zaznacit dnešnú teplotu - merala som o hodinu skôr ako obyčajne. Mám zaznacit nameranú teplotu a zmeniť čas na 5:00 alebo mám nechať čas 6:00 a upraviť teplotu o +0,1? Neviem či mi ten prázdny krúžok nebude robiť sarapatu keď bude ff detekovať ovulku. Poradíte prosím??