Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@martinade aspoň si myšlienkami inde, keď sa sťahujete 🙂 idete do domčeka?
@kakatulik u mňa by celkom sedel ten stres a málo spánku, priemerne, tak 3 hod. denne
@0507 ako píše zuzik5891 za mňa tiež overené baby top test, mne duchov nerobili 🙂...držím palce 🙂
@ludka0611 júj tak to chápem, to tu kočky písali, že v zahraničí je to takto
@ereska bože chúďatko až mi srdce zovrelo, je mi to strašne ľúto...aj ti niečo povedali, prečo sa spustili kontrakcie? Neužívala si niečo, čo to mohlo spôsobiť?To je hrozné si v nemocnici, pod dohľadom a takto to Dr. podcenia 😖😢
@kaciatko04 to by ti musela o dosť vystúpiť teplota, aby dnes bola ovu, je to posledná teplota zo 6 predchádzajúcich teplôt, ale nemusí byť najnižšia...čiže ak by ti zajtra stúpla, ale bude menej ako 36,65, tak ovu by bola možno na zajtra, ale dnes určite nie, to by musela ešte viac vyskočiť
@evi38 ďakujem, uvidím teda zajtra a ďalšie dni čo sa zmení a potom budem istejšia..a pravda, na 13dc som ešte ovulku nemala, tak snáď ma to neprekvapí. Ďakujem za radu 🙂
@ereska to nie... To nemôže byť ani pravda... Moje srdiečko smúti s tvojim 😢😢😢... Prajem skoré uzdravenie a veľa síl.
@butterfly333 som ti hovorila že tie činske su uplne na h....🙄
@dominika_sk no to už viem ešte mam doma 2ks. No co už snáď sa tento rok podarí
@butterfly333 to boli take šoky keď som videla dve čiarky na dvoch testoch, skoro som odpadla. predsa len mi to nedalo, bežala som si kupiť do lekarne a ten biely ako sneh... strašne sklamanie. držim palce🍀
@fiora94 je to úplne normálne 🙂
@butterfly333 nemáš lepšiu. ostrejšiu foto toho tehu? Koľký DPO si, aký máš prosím graf?
@martinade držím palce, koľký DC si? 🙂
@dominika_sk ako pokračuješ? 🙂
@evi38 lepšiu no skúsim. Som 15dpo dnes má prísť ms lf mam vždy 14dnovu.
zienky a eresky miminko je v poriadku?
@butterfly333 teploty su krasne vysoke na to ze necakas ms. Držím pršteky
Mne sa na tom tehu teste nieco marí
@evi38 ahoj, evi. tento mesiac na 15 dc som mala ten najpozitivnejši ovu test aky som kedy videla, zaroveň strašne bolesti a krče tak som si dala u mamy zobrať ster a vyšli mi kvasinky aj keď bolesti po troch-štyroch dňoch prešli. od začiatku cyklu som začala brať vaginalne deflagyn kvoli tej cytologii, ale zase od ovulacie som to prerušila lebo že sa to nemože počas tehotenstva. tak ako som sa tešila že to musi vyjsť kvoli tej "silnej ovulacii" som teraz zase sklamana že asi nie ak som mala zapal alebo niečo. dnes som 23dc-8dpo tak uvidim. jedine čo je divne že ma pobolieva podbruško aj križe, inak nebadam nič. ale všetkym musim povedať že som začala uživať enzymy a po prvej krabičke prišiel ten silny ovulačny test, možno to naozaj ma učinok. teraz som začala brať druhe balenie a v marci ma čaka kontrolna cyto. som z toho na prašky😢 bt nemeriam, tak pozajtra skusim test. ďakujem že si sa ozvala, tvoje prispevky čitam tak plus minus viem ako sa ti dari❤
@evi38 no nejde to odfotit asi preto ze tam nič nieje to sú také čínske testy
@eliska1986 mojko miminko už nieje :( 😭😭😭
Všetkým vám ďakujem hádam sa ztohto 5 potratu spamatam a uvidíme čo bude
@dominika_sk nemusia byt ani cinske, aj kopec inych je naprd...u mna clearblue tento cyklus
@0507 napriklad
@dominika_sk ved to ja už testovať nebudem a hotovo 😁

@dadulik6 myslim, ze boli obe falosne, kedze 10-kovy mamatest rano nic neukazal...podla mna je to hovadina, aby 25-kovy clearblue ukazal a mamatest nie