Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kaciatko04 ak si merala o hodinku skôr tak odrátaš o -0,1stupňa... pretože každou hodinou stúpa teplota...😉
@kaciatko04 a oprav čas na 5:00...
@zuzik5891 robíš aj ovulačné testy?
@butterfly333 ukáž prosím celý graf, lebo takto, keď nie je vidieť pred ovulačné teploty ťažšie sa radí 🙂
@evi38 to je celý graf ja mávam predovulacnu bt 36,5-36,6
@fany051081 áno... ovulačné testy a potvrdím BT
@fiora94 ja testy začínam robiť vždy keď mi skončí ms... nikdy nevieš 😊...ovu sa môže posunúť skôr alebo na neskôr... áno som 10 DC...ale moje nádeje a snaženie práve skončili... volala som o výsledky do centra a nemáme sa snažiť lebo výsledky sú zlé... fragmentácia DNA 52%...pri 40%odporúčajú darcovské supermie😢
@zuzik5891 pýtala som sa preto, lebo ja som prvýkrát robila ovu testy a pozri na graf a testy, podľa testov mi to nesedí...
@butterfly333 jáj a predtým dni si nemerala? Robila si aj ovu testy?
@zuzik5891 no o 5 som namerala 36,34..čiže o 6 by som teoreticky namerala o 0,1 viac nie? Tak prečo mám odrátať?? Teraz som mimo 🙄😁
@zuzik5891 ja som tiež dnes dostala zle správy z car-u... ja mám zvýšené protilátky na spermie ale čo je asi horšie, tak mm má morfológiu 0,5%... čo znamená že u nás je šanca na prirodzene oplodnenie blížiaca sa k 0...hneď nás odporučila na ivf 🙄🙄 neviem ako to povedať mm, on dnes so mnou nebol, nechcem aby sa kvôli tomu trápil 😔😔
@kaciatko04 ahoj ja mám vysoké protilatky proti spermiam a podarilo sa prirodzene a tiez zlý spermiogram máme vždy je šanca stačí jedna spermia čo prejde k vajíčku neboj určite sa vám podarí držím palce
@kaciatko04 pripočítaj 0,1 😊 teda tak by to malo byť, u mňa to ale nefunguje, že každú hodinu sa zdvihne o 0,1, ja mám pomaly od 4 rána až do 7 kedy meriam pravidelne , stále skoro rovnaku teplotu, takže ja napíšem vždy nameranú a dám čas merania skutočný, aj keď na úkor prázdneho krúžku v grafe 😊
Myslela som si že už sa budem dozvedať len dobré správy...ale nie...volala som do centra o doplňujúce výsledky... taká šťastná že čo mi povedia keďže základný spermiogram bol pekne zlepšený...a tu prekvapko... fragmentácia 52%...tvarovo správnych len 1,8%...našla sa príčina našich neúspechov... ďalší postup už len IVF...dokonca v mojom prípade mám pozitívnu Rubeolu🤦...a pritom som zaočkovaná... pochopila by som keby boli pozitívne len protilátky...ale pozitívne to mám aj aktuálne
@kaciatko04 stratila som nitku .. zvyčajne meriaš o koľkej?... už som aj ja zmotaná😁
Pred chvíľou som dorozprávala s priateľom... tiež som veľmi vážila slová čo mu poviem...ale podstatné je že je šanca.. a to som mu to oznamovala po telefóne ..😞
@fany051081 možno si len do bodky nedodržala postup pri testovaní...mne takto isto vychádzali testy celé mesiace...ako keby som neovulovala ale pritom folikulometria mi ovu vždy potvrdila
@zuzik5891 meriam normálne o 6 a dnes som merala o 5 😉
Najviac má zaskočilo keď dnes na utz povedala dr že nevidí žiadny dominantný folikul..tak ja nechapem, veď teploty naznačujú že sa blíži ovu...ach toto je deň, ja som s mm ešte nebola, až večer sa uvidíme..m tiež rovno ivf odporúčania..ale aspoň sa mi uľavilo keď viem konečne dôvod / pôvod 🙏🏼😔

@ereska och moj Boze:(slzy mi teču.Dole klobuk pred teboy Žena.Obdivujem Ta.Ja by som to nezvladla.Pomodlim sa za Teba.Drz sa!!!