icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

fiora94
16. feb 2019

@zuzik5891 tak Vam drzim velmi silno palce!!!

zuzik5891
16. feb 2019

@fiora94 ďakujeme veľmi pekne...🙏

martinade
16. feb 2019

@zuzik5891 @fiora94 no na 9dc, väčšinou mavam ovu medzi 12-15dc. Možnože je teplota je ovplyvnena kedze od utorka do piatka som mala sluzobku (nastavila som si teplotu izby na 25 stupnov) a vcerajsia noc bola konecne doma 🙂 ohrievana drahym 🙂

zuzik5891
16. feb 2019

@martinade no možné je všetko ☺️... všimla som si v tvojom grafe že už si sa zo služobky vrátila ❤️...no želám veľmi plodný cyklus 🙏

kakatulik
16. feb 2019

@martinade teraz sme na rovnakoo. Aj ja 9dc.😀

julianka007
17. feb 2019

Počas tých svadobných príprav ta LF ubieha akosi rýchlejšie. Graf takto...

fany051081
17. feb 2019

@julianka007 vyzerá sľubne ten graf 😊🙏

julianka007
17. feb 2019

@fany051081 no neviem... Potešila ma dnešná teplota, ale tento cyklus bol divný, nemám pocit, že by sa to podarilo

monu66
17. feb 2019

@julianka007 jeee velmi pekny graf 🙂 No ja sa dnes este ako tak s bt drzim, ale uz sa dnes zacinam potit, takze cakam na mrchu ☹️

julianka007
17. feb 2019

@monu66 dúfam žiadna mrcha nedôjde... Aj ty máš pekný graf

adria88
17. feb 2019

Ahojte dievčatá, pridám sa k Vám, ak môžem po dlhoooom čase... Tento cyklus som začala po asi 2 rokoch znova merať, síce digitálnym a v ústach, ale aspoň niečo... Nakoľko mal mm zdravotné problémy, nedarilo sa nám druhé malinké, no už by malo byť všetko v poriadku, tak začíname odznova a chceme k našej už 11 ročnej súrodenca 🤗... Som 38 DC, cykly 32-36... Včera ma až začali prsia bolieť, čo zvykne tak 7-10 dní pred MS, tak v kútiku duše dúfam, že sa mohlo konečne zadariť, dnes ráno som spravila test, ale negatívny, no graf vizerá takto, počkám ešte a v utorok urobím znova test

monu66
17. feb 2019

@julianka007 zlata dakujem 🙂 No bodaj by si mala pravdu. A ty sa pekne drz s bt uz len hore najblizsich 9 mesiacov 🙂

monu66
17. feb 2019

@adria88 graf mas pekny 🙂 Drzim na utorok palce 🙂

adria88
17. feb 2019

@monu66 ďakujem, no som veľmi zvedavá

nelka9
17. feb 2019

Baby idem si k vam po radu...ovulaciu mam vyznacenu na 16DC ale test mi ju potvrdil na 18DC...na 17DC mi bolo strasne zle tak mozno preto mi teplota vyskocila tak vysoko...cize som asi 9DPO...na 5DPO som mala rano vytok s trochou krvi...vcera rano som mala chvilkove krvacanie co som bola na wc...potom cely den nic...a dnes rano znova ale este mi to trva...nemam priznaky ako keby som mala mat ms neboli ma brucho ani krce nemam...:/co zvyknem mat uz tyzden pred ms PM syndrom... neviem ci zbehnut na gynekologiu alebo pockat do rana a ist ku svojej dr...

monu66
17. feb 2019

@nelka9 ovulaciu by som predpokladala na 18 dc, ale mas moc nizke teploty v 2. faze. Nemas problem so zltym telieskom alebo so stitnou zlazou? To chvilkove krvacanie moze suvisiet prave s tou teplotou - problem lutealnej fazy.

monu66
17. feb 2019

@nelka9 bt meriavas v ustach?

nelka9
17. feb 2019

@monu66 neviem zatial som nebola na ziadne vysetrenia...u dr. som objednana az na 5.3. tak sa budem pytat na vsetko...:/ tiez ma trapia tie nizke teploty minuly mesiac boli vyssie...takze asi s // ciarkami nemusim ratat:/

nelka9
17. feb 2019

@monu66 nie nie nemeriam v ustach meriam dole...

martinade
17. feb 2019

@zuzik5891 dakujem ❤ a tebe rýchle uzdravenie kedze tento mesiac sa znovu musite liecit... Ale tomto sup na ifv 🙂

martinade
17. feb 2019

@kakatulik 😁 nejaka zmena 10dc 😀

monu66
17. feb 2019

@nelka9 to vyzera na znizenu funkciu stitnej zlazy, ale to je len moj nazor. Urcite nech ti spravi hormonalny profil vratane stitnej. Ono aj zle je niekedy na nieco dobre, pretoze ak by sa ti na tehotenskom teste objavili //, tak by to nemuselo dobre skoncit kvoli druhej faze. Neboj, lekarka ti spravi vysetrenia, v pripade problemu sa nasadi liecba a coskoro sa dockas miminka. No dnes som neni moc pozitivna, ze? To bude u mna zrejme PMS ☹️

nelka9
17. feb 2019

@monu66 ale nie dakujem za radu☺️Mozno ze zajdem za dr aj zajtra hned rano...len doktori nemaju radi ked clovek nieje objednany😕ale aspon budem vediet na com som...lebo cakat este 2tyzdne asi nevydrzim...tento mesiac ma sice potrapili aj mocove cesty...nemoze to aj s tym nieco suvisiet?

monu66
17. feb 2019

@nelka9 ano mozu mocove cesty s tym suvisiet, mozno kvoli zapalu nakoniec nebola ovu :(

nelka9
17. feb 2019

@monu66 len to krvacanie ma trapi...:/ tento mesiac som pridala aj inofolic...nasadila by som si aj nejaku liecbu len neviemci mozem ci nezrobim nieco zle :/

monu66
17. feb 2019

@nelka9 inofolic neublizi a radsej by som najskor pockala na vysledky. Napriklad si budes mysliet, ze problem je v hormone progesteron nasadis si nan nieco a problem sa moze prehlbit. Ako sa hovori, pomaly dalej zajdes, tak by som radsej na tvojom mieste fakt pockala na vysledky 🙂

evi38
17. feb 2019

@martinade ako dnešná teplota?🙂
@nelka9 tu teplotu by som vymazala, zbytočne ti skresľuje graf... tiež ako píšu kocky nízke teploty po ovu, nie na číslo nízke, ale si tesne okolo tej stredovej čiary, cize ti akokeby dobre nefungujú hormóny v LF... skús nasadiť bekomplex 🙂 alebo vitex tie sú na LF dobre 🙂
@julianka007 kedy planujes testovať? Krásny graf, držím palce 🙂
@adria88 ovu nie je správne vyznačená, predpokladám, že bola neskôr 🙂aj si robila ovu testy či nie? Držím palce, aby sa zadarilo 🙂

nelka9
17. feb 2019

@monu66 tak dobre pojdem radsej zajtra nech sa na mna pozrie keby som mala nahodou aj nejaky zapal este aby som sa preliecila do dalsej ovulacie a aby bola uspesna☺️🙏🏾...a tebe ako pokracuje snazilkovanie?

nelka9
17. feb 2019

@evi38 dakujem za tadu skusim aj ten vitex pridat☺️

julianka007
17. feb 2019

@evi38 už som zo zvedavosti testla aj dnes, ale nič nevidím... Tento cyklus tomu moc nádej nedávam...