Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@julianka007 vyzerá sľubne ten graf 😊🙏
@fany051081 no neviem... Potešila ma dnešná teplota, ale tento cyklus bol divný, nemám pocit, že by sa to podarilo
@julianka007 jeee velmi pekny graf 🙂 No ja sa dnes este ako tak s bt drzim, ale uz sa dnes zacinam potit, takze cakam na mrchu ☹️
@monu66 dúfam žiadna mrcha nedôjde... Aj ty máš pekný graf
Ahojte dievčatá, pridám sa k Vám, ak môžem po dlhoooom čase... Tento cyklus som začala po asi 2 rokoch znova merať, síce digitálnym a v ústach, ale aspoň niečo... Nakoľko mal mm zdravotné problémy, nedarilo sa nám druhé malinké, no už by malo byť všetko v poriadku, tak začíname odznova a chceme k našej už 11 ročnej súrodenca 🤗... Som 38 DC, cykly 32-36... Včera ma až začali prsia bolieť, čo zvykne tak 7-10 dní pred MS, tak v kútiku duše dúfam, že sa mohlo konečne zadariť, dnes ráno som spravila test, ale negatívny, no graf vizerá takto, počkám ešte a v utorok urobím znova test
@julianka007 zlata dakujem 🙂 No bodaj by si mala pravdu. A ty sa pekne drz s bt uz len hore najblizsich 9 mesiacov 🙂
Baby idem si k vam po radu...ovulaciu mam vyznacenu na 16DC ale test mi ju potvrdil na 18DC...na 17DC mi bolo strasne zle tak mozno preto mi teplota vyskocila tak vysoko...cize som asi 9DPO...na 5DPO som mala rano vytok s trochou krvi...vcera rano som mala chvilkove krvacanie co som bola na wc...potom cely den nic...a dnes rano znova ale este mi to trva...nemam priznaky ako keby som mala mat ms neboli ma brucho ani krce nemam...:/co zvyknem mat uz tyzden pred ms PM syndrom... neviem ci zbehnut na gynekologiu alebo pockat do rana a ist ku svojej dr...
@nelka9 to vyzera na znizenu funkciu stitnej zlazy, ale to je len moj nazor. Urcite nech ti spravi hormonalny profil vratane stitnej. Ono aj zle je niekedy na nieco dobre, pretoze ak by sa ti na tehotenskom teste objavili //, tak by to nemuselo dobre skoncit kvoli druhej faze. Neboj, lekarka ti spravi vysetrenia, v pripade problemu sa nasadi liecba a coskoro sa dockas miminka. No dnes som neni moc pozitivna, ze? To bude u mna zrejme PMS ☹️
@monu66 ale nie dakujem za radu☺️Mozno ze zajdem za dr aj zajtra hned rano...len doktori nemaju radi ked clovek nieje objednany😕ale aspon budem vediet na com som...lebo cakat este 2tyzdne asi nevydrzim...tento mesiac ma sice potrapili aj mocove cesty...nemoze to aj s tym nieco suvisiet?
@nelka9 inofolic neublizi a radsej by som najskor pockala na vysledky. Napriklad si budes mysliet, ze problem je v hormone progesteron nasadis si nan nieco a problem sa moze prehlbit. Ako sa hovori, pomaly dalej zajdes, tak by som radsej na tvojom mieste fakt pockala na vysledky 🙂
@martinade ako dnešná teplota?🙂
@nelka9 tu teplotu by som vymazala, zbytočne ti skresľuje graf... tiež ako píšu kocky nízke teploty po ovu, nie na číslo nízke, ale si tesne okolo tej stredovej čiary, cize ti akokeby dobre nefungujú hormóny v LF... skús nasadiť bekomplex 🙂 alebo vitex tie sú na LF dobre 🙂
@julianka007 kedy planujes testovať? Krásny graf, držím palce 🙂
@adria88 ovu nie je správne vyznačená, predpokladám, že bola neskôr 🙂aj si robila ovu testy či nie? Držím palce, aby sa zadarilo 🙂
@evi38 už som zo zvedavosti testla aj dnes, ale nič nevidím... Tento cyklus tomu moc nádej nedávam...

@zuzik5891 tak Vam drzim velmi silno palce!!!