icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

adria88
17. feb 2019

@evi3a kedy podľa teba bola? Nie, ovu nerobím a ďakujem 🙂

ereska
17. feb 2019

Ahojte žienky vytlačila som si tu žiadosť preskenovala tú správu a pošlem tu žiadosť o prešetrenie. Ak sa niekto v Tom trošku vyznáte aspoň tie základné údaje tam ohľadom toho kto by ste mi pomohli to vypísať budem veľmi vďačná dokonca vždy keď čítam správu zase som tam našla ďalšiu hlúposť že pri prepúšťaní mi dávali kanavit a magnézium veď už som bola po čistení tu správu už museli mat popredu hotovú veď mi nedali ani tu injekciu na stiahnutie maternice ako pri predchadAjucich potratoch idem do toho ak mi niekto pomôžete budem vďačná

monu66
17. feb 2019

@nelka9 no moje snazilkovanie ma vysledok ako kazdy mesiac a to MS. V utorok by som mala dostat MS, tak ak nahodou nie, tak v stredu skusim test, ale ruzovo to nevidim, lebo opat mam priznaky na prichadzajucu MS :(

nelka9
17. feb 2019

@monu66 nebooj ms nepride...nadej zomiera posledna...a nakoniec sa ms uz neukaze na 9 mesiacov☺️Drzim silno silno palce✊🏽Aj vsetkym snazilkam☺️Ja teraz ani neviem ledy ocakavat ms asi az v piatok...inak myslis ze si mozem urobit vyplach rosalginom a na noc si dat lactofeel?len na lactofeele pise ze nepouzivat ak sa snazie otehotniet...

veronika3184
17. feb 2019

Co myslite, asi negativny co? Robila som dnes. Viete kolko vzrusa som posledne dni prezila? Robila som si test 2 dni pred terminom ms k veceru. Negativny. Ale odlozila som ho. Akurat som si nevsimla ze som ho dala hore bruchom. A potom asi za dve hodiny, uz presne neviem ho otocim, pozeram ze ruzova farba je nejaka roztecena na jednej strane, test rozpadnuty, vela jasnych ruzovych vodorovnych pasikov na jednej strane ale zaroven tam bola jasna druha ciarka. Skoda ze som to neodfotila. Lahla som si spat, nedockava co novy test rano ukaze a bol snehobiely. A ked som pozrela na svoj pozitivny test z vecera, bol opat uplne snehobiely. Vyschol, zmizli ruzove ciarky naboku a aj tehotenska druha ciarka. Absolutne negativny ako pred tym. Ja viem ze test po dvoch hodinach je neplatny, ale mna to furt mata co ak ked na chvilu tam ta ciarka bola aj ked po limite a aj napriek tomu ze do rana zase zmizla. Menstruaciu som dostala na den presne, 26DC. Prvy den slabsia, druhy silna, treti stredna, dnes vlozka cista aj celu noc, na krcku len malinko krvi. Tak ja stale este verim ze mozno som. Kedze zvycajne mam 4 DC este aspon stredne krvacanie a zatial nic take. Vcera ma na par sekund aj lava bradavka zastipkala. Jedna v diskusii na mk pisala ze mala v tehu este v zaciatku ms a trvala len 3 dni. Preto aj ja este tu nadej mam. Dalsi test budem robit este cez tyzden.

monu66
17. feb 2019

@nelka9 krasne dakujem si zlata 🙂 A ten vyplach kvoli comu si chces spravit? Ja som bola vzdy proti vyplachom kvoli ph v posve.

veronika3184
17. feb 2019

Takto zbelel do rana aj ked na chvilu tam bola 2 ciarka aj ked to bolo po limite 2 hodiny. Preto rukou pridrziavam lebo ten papierik sa celkom odlepil.

monu66
17. feb 2019

@veronika3184 za mna negativny :(

nelka9
17. feb 2019

@monu66 kvoli tomu krvacaniu ci by mi to nepomohlo...aj ja mam taky respekt pred vyplachmi kvoli tomu ph ako pises...tak asi len pockam na ms nasadim si znova alchemilku a pridam ten vitex a uvidime...len to cakanie:/

monu66
17. feb 2019

@veronika3184 a bt ti klesla?

monu66
17. feb 2019

@nelka9 vyplach by na to krvacanie nemal pomoct. No zvedava som na vysledky, co ti lekar povie, tak potom daj vediet. Silno drzim palce, aby to nic vazne nebolo (co si aj myslim, ze nebude) a uz coskoro si videla kraaasne dve // 🙂

veronika3184
17. feb 2019

@monu66 nemerala som lebo cez ms sa vraj nemeria a tiez mavam cez ms este vysoke teploty.

monu66
17. feb 2019

@veronika3184 ono su zeny, co maju pocas tehotenstva MS (samozrejme je trosku alebo uplne ina), ale bazalna teplota sa im drzi stale hore, tak preto som sa pytala na bt 🙂

veronika3184
17. feb 2019

@monu66 minuly cyklus som mala cez ms 2 dni 36,99, ale zatra uz asi zmeriam.

monu66
17. feb 2019

@veronika3184 a pred MS zacala bt klesat?

veronika3184
17. feb 2019

Kolegyne sa so mnou vadili a prikazali mi testy pi 10 minutach vyhodit aby ma nelakalo skumat ich po limite a hladat falosne ciarky.

nelka9
17. feb 2019

@monu66 dakujem krasne...☺️Urcite napisem...

monu66
17. feb 2019

@veronika3184 to mas moc dobre kolegyne a nemyslim to ironicky 🙂

veronika3184
17. feb 2019

@monu66 mne vsak zvykne klesat az cez ms.

zuzik5891
17. feb 2019

@martinade no veru...už aj mykózu si liečim...po tých antibiotikách čo som pojedla sa ani nečudujem...veľmi som zvedavá na štvrtok čo nám povedia...a hlavne ako chce doktor stihnúť schválenie poisťovňou do 27.2.

monu66
17. feb 2019

@veronika3184 opat budem dnes velmi zla, ale na tehotenstvo to nevyzera, dokonca ani na ovulaciu. Si velmi ale ze velmi upjata na tehotenstvo, a tym si psychicky blokujes graviditu pripadne ovulaciu, cim sa ti zvysuje prolaktin, ktory brani k otehotneniu. Viem o com hovorim, pretoze ked citam tvoje komentare, tak vidim seba s pred cca 10 rokov. Ja ti nechcem zle, prave naopak. Ja viem, ze sa neda na to nemysliet, ale ked dostanes MS a je jedno aka bude, resp. kolko bude trvat a test je negativny, tak to proste nevyslo a ide sa dalej. Ono MS moze byt na intenzite rozna aj v dlzke, nakolko nie sme roboty. A tehotenske priznaky? Ja osobne ich mam asi vsetky kazdy mesiac a tehotna nie som :( Prosim, neber to v zlom, myslim to s tebou naozaj len a len v dobrom.

veronika3184
17. feb 2019

@monu66 dakujem. Priznakov som nasla kopu obcasne akoby pobolievanie vo vajecnikoch, v podbrusku, vidno mi viac zily. Akurat prsia su furt rovnake. A kolegyne vravia ze to nesiu ziadne priznaky. Trapi ma aj to ze hoc mi vzdy ms dorazi na 26DC, ovulacia je kazdy cyklus inde a teda lf je rozna hoci by mala byt vraj rovnaka.

monu66
17. feb 2019

@veronika3184 dakujem, ze si sa nenahnevala na moj prispevok. Ono zily mozu aj nemusia byt priznakom a lf nemam rovnaku ani ja. Ja lf mavam v rozmedzi 10 - 13 a ovulaciu 14 - 17. Ono najcastejsim tehu priznakom u zien, ktore moc tuzia po babatku je, ze nemas priznak ani jeden. Mna tento cyklus moje telo zase klame s tym, ze od vcerajsieho dna mam prilis citlive didi a extremne ma picha na lavom vajecniku, no ale oklamat sa nedam :D pretoze viem, ze ked pride ta hnusna MS, tak budem o to viac sklamana a zbytocne si zvysim prolaktin a tym oddialujem ovu. Inac sranda, ze prolaktin mam v norme, ale ak pride obdobie snazenia, tak sa mi zvysi nad hranicne hodnoty. Moja gynekologicka mi raz podakovala za to, ze vobec netusila ako sa zenam moze takto rychlo zvysit prolaktin a potom sa sam od seba dat na normalne hodnoty. Odvtedy praktizuje, ze berie aj v strede cyklu odber na prolaktin. Neviem ci uz babatko mas a ci si podstupila nejake vysetrenia, ale pevne verim a som o tom presvedcena, ze vsetky este minimalne raz budeme tehotne.

gmm
17. feb 2019

@monu66 Ja som si tiež myslela,že mám zvýšený prolaktin,pretože po dvoch rokoch čo nekojim my stále vyteká mlieko keď si stisknem bradavku.Ale dr.vravel,že ho mám ok.

gmm
17. feb 2019

Tento mesiac divne teploty,baby môže takto vyzerať anovulák?

veronika3184
17. feb 2019

@monu66 nemam este dieta, v auguste budem mat 35. Cykly mam s vynimkou 1.12.2018 vsetky zvlastne.

monu66
17. feb 2019

@gmm ja ho mavam tiez ok, ale tak cca den pred ovu alebo v den ovu sa mi zvysi a na normu sa mi dostane tak cca 3 az 4 dni po ovu. Ostatne dni ho mam v norme.

veronika3184
17. feb 2019

@monu66 Aj preto ze minuly cyklus mi potom dvakrat cez ms vystupila na 36,99 hoc den pred tym posledny den cyklu, 19.1.19 bola 36,9 som zacala dufat ze som tehu a uz sa to so mnou vlecie tato "nadej" ze som od 20. 1. 19 Ale testy negativne samozrejme. Co uz so mnou. A kym som mala vip ff a dali sa dat vsetky cykly naraz do porovnavaca, krivka cyklov bola navlas rovnaka alebo podobna ale ja dufam aj tak.

monu66
17. feb 2019

@veronika3184 ten posledny spodny je ok. Vysetrenia ti nejake robili?

gmm
17. feb 2019

@monu66 krv mi brali na konci cyklu,tak možno fakt tá hladina môže tak kolisať.A niečo ti dala dr. na zníženie?