icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

veronika3184
17. feb 2019

@monu66 este nie. Menila som gynekologicku a mozem k nej az od marca.

monu66
17. feb 2019

@gmm ponukala mi na vyber dva lieky a to Medocriptine a Norprolac s varovanim, ze normalna davka by mi nepomohla najma na tie dni a musela by som brat minimalne trojnasobnu davku, a tym by sa zvysili neziaduce ucinky ako je poskodenie pecene a obliciek. Nakoniec som vyskusala jeden cyklus ten Norprolac, ktory som postupne zvysovala, ale vysadila som ho skor nez zacala ovu, pretoze moj zaludok ten liek nezniesol :( Vraj je dobry aj vitex, ale ja sa po nom citim jak v prechode a zavodnujem sa z neho :(

monu66
17. feb 2019

@veronika3184 tak potom ziadaj od nej vysetrenia, aby si vedela ci je vsetko ok. Drzim palce, aby neslo o nic vazne a co najskor si uvidela krasne // na teste 🙂

gmm
17. feb 2019

@monu66 Vitex beriem 3ti mesiac,u mňa ok.Nevšimla som si žiadne nežiaduce účinky.Tak musíme nejako odbúrať ten stres,je to ťažké...

veronika3184
17. feb 2019

@monu66 vies co, ten posledny spodny som umelo upravila ked som priemerovala teploty podla jednej knizky a tak som teplotu skutocnu 36,82 prepisala na 36,9, 10.1.19. V skutocnosti pred zmenou vyzeral graf takto. Osobne si myslim ze tam ovu naozaj bola 13DC hoc ff pise inac.

veronika3184
17. feb 2019

@monu66 keby som si nemerala BT bola by som spokojna ako doteraz ze aky super presny cyklus mam ze ms pride 26DC ako hodinky. Ale odkedy to meriam a vidim ako mi teploty skacu a ze ich mam vyssie ako ine zeny tak som len v strese furt.

monu66
17. feb 2019

@veronika3184 urcite v strese nebud, vsetko sa vyriesi. Aj ja bych povedala, ze ovu bola toho 13 dc. Prvy krok je vysetrenie a uvidis, ze nakoniec sa zadari. Ja som videla uz tak otrasne grafy a predsa sa im zadarilo. Aby sa mohlo oplodnit vajicko a aby sa zubrienka mohla zavrtat, tak telo musi byt v pozitivnej hladine. No dnes je tak krasne, ze ani mi nevadi, ze MS je za dverami 🙂

kakatulik
17. feb 2019

@martinade áno,dnes 10dc. Idem robiť obuv test,tak uvidíme...☺️

martinade
17. feb 2019

@ereska darinka chod do toho. Sice sa pri papierovackach ti nepomozem, ale aspon ta takto slovne podporim. A držím pršteky

martinade
17. feb 2019

@evi38 tak dnesna teplota. Uz zacinam mat plodny hlien tak za cca +/- 4 dni by som mala mat ovu. Zajtra idem na folikulometriu a posledne testy nejake vyter pred iui. Zajtra so stredy vecera je sluzobka, tak uz som drahemu dala instrukcie na BD 😀 dnes vnoci /zajtra rano a v stredu ked dojdem o polnoci zo sluzobky 😂.
Co je noveho u teba Evi?

taily30
17. feb 2019

@veronika3184 pocuvaj kolegyne.

veronika3184
17. feb 2019

@taily30 veruze by som mala kedze ma kazda jedna po 2 po 3 deti, jedna 5 takze vedia presne ako to chodi. A zakazali mi aj googlit temy typu tehotna napriek menzesu a podobne.

martinade
17. feb 2019

@veronika3184 pokial si mala ms a videla si ze steny z,maternice sa ti odlupuu, tak podla mna nie si tehu. Ak by si mala slabu ms 3 dni, to by uz možnože stalo za uvazenie

veronika3184
17. feb 2019

@martinade ten jeden den som mala aj hrudy krvi a dost. Ale ja som zvyknuta ze mam tie hrudy aj druhy den. Tak pravdepodobne odisli v ten jeden den. Mozne je kludne aj to ze zajtra a pozajtra este pride slabsie krvacanie. Budem sa ale musiet novej gynekologicky spytat ci je v poriadku ak mam cez ms cely den a noc pauzu. Pred pol hodkou som trosku zakrvacala, ale sa mi to nezda. Podla mna by mal zdravy clovek vkuse cez ms krvacat a nie s takymi dlhymi prestavkami.

cica1650
17. feb 2019

@martinade mozno ani to,lebo ja bezne mavam ms slabu 2-3dni a s hnedym spinenim a podla gyndu je to okna,takze ani na to sa neda spoliehat ked je slaba a kratka😏

martinade
17. feb 2019

@cica1650 ide ovto to ze veronika pisala ze mala aj 1 den silnu ms a uvazuje zeby mohla byt tehu. Ale ak sa zacne sliznica odlupovat tak tehu podľa mna nemoze byt...

cica1650
17. feb 2019

@martinade presne tak ako pises,ja som raz mala iba 1den ms s kuskami aj to tak ze 1/4 vlozky,sla som ku gyndovi ze co to a on ze nevidi nic a moze sa stat aj toto a mam to brat ako normalnu ms,tak som to nechala tak lebo aj preventivka bola ok

veronika3184
17. feb 2019

Zaujimave ako sa to cyklus od cyklu meni 🙂

fiora94
17. feb 2019

@julianka007 vyzera to dobre, nech sa pekne drzia teploty aj nadalej 🙂

@martinade doma je len doma, drzim palceky 🙂

veronika3184
17. feb 2019

Kolegyne si so mnou uziju. Ja som im uz aj sampus kupila ze im nalejem ze sa zadarilo. A to mrcha prisla na den presne ako vzdy. Ale vravia ze im aj budem chybat ak raz odidem lebo take vzruso ake zazivaju so mnou sa hocikde nevidi. Aspon sa nenudia. 🙂

bona69
17. feb 2019

@veronika3184 ja som mala vždy slabú a krátku ms, akurát jeden deň normálneho krvácania, potom už len také slabé a v noci nič, ráno čistá vložka vždy, a teploty máš podľa mňa v pohode, tak fakt žiaden stres,príde to ❤️

veronika3184
17. feb 2019

@bona69 dakujem 🙂

veronika3184
17. feb 2019

Boli casy nie tak davno co som vzdy 2 noci cyklu pretiekla, ziadna nocna vlozka nepomohla. Ako vidim, vekom sa to meni.

zuzik5891
17. feb 2019

ereska som rada že si sa do toho pustila... síce tiež neviem ako pomôcť s papiermi lebo ešte som nič také nevypĺňala ale ak budeš chcieť pošli mu internú správu a pozriem... predsa dve hlavy viac vedia 🙏...silno držím ✊✊ nech sa to vyrieši a ty máš aspoň aký taký pocit zadosťučinenia za to všetko čo si si prežila...

veronika3184
18. feb 2019

Takze takto teplota dnes rano 36,7. Pojdem do lekarne kupit tie ovulacne testy. Dufam ze nebudu kukat na mna vytukane ako ked som kupovala bazalny teplomer. Nakoniec mi ho objednali, cakala som 3 tyzdne lebo nebol skladom a pre istotu mi objednali z tych drahsich za 35 eur ktory ma pamat a kresli aj grafy. Ale v konecnom dosledku som s nim velmi spokojna, aj ked som povodne myslela ze mi objednaju obycajny. Dakujem dievcata ze ste mali vcera so mnou trpezlivost.

monu66
18. feb 2019

Dobre ranko, tak dnes sa este drzim vo vysinach a podla predchadzajuceho cyklu by to mal byt dnes posledny den a zajtra strmy pad. Prsia mam neskutocne dnes citlive. @veronika3184 ja som objavila na nemeckej stranke bazalny teplomer, ktory ma funkciu, ze ked domera teplotu, tak zacne vibrovat. No keby som si ho zaobstarala, tak mam obavy, ze by som dost dlho merala bt 😀

veronika3184
18. feb 2019

@monu66 :D ale ty mas teploty krasne vysoke. Si si ista ze nebudes tehu? 🙂

eliska1986
18. feb 2019

@veronika3184 ako opisuješ tie dlhe prestavky tak aj mne sa to stava.Tiez sa chcem na to lekara opytat.A tuez aj na zrazeniny ci je to normalne

adria88
18. feb 2019

@monu66 Ahoj, držím palce, možno že predsa len neklesneš 😉 ja som dnes trošku klesla, zajtra uvidím, "prvý" cyklus snaženia sa v podstate neberiem až tak tragicky, no nikdy nevieš 😁

monu66
18. feb 2019

@veronika3184 ano som ☹️ Od vcera sa potim a to je jasny signal, ze dostanem MS. Zajtra teplota padne ako minuly cyklus