icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

monu66
18. feb 2019

@adria88 dakujem, no bodaj by si mala pravdu. No len to potenie keby som intenzivne nemala ☹️ Graf mas zatial pekny a drzim palce, aby ti teplota uz neklesala 🙂

monu66
18. feb 2019

davam na porovnanie s minulym cyklom

julianka007
18. feb 2019

@monu66 to by sme sa každá o to viac tešila na ranné meranie... 😂 Možno by bolo dobré podeliť sa s týmto zdrojom... 😉😂
Môj graf dnes takto... Ale už ma dnes začala bolieť hlava a to je jasný znak PMS u mňa. Ešte keď mi na brade vyraši vyrážka, tak som jasná... Bruško ma pobolieva už tak dva dni...

ja197
18. feb 2019

No baby, ja som sa vám prišla pochváliť, aká som pokojná v tomto období 😊 po sklamaní z falošných čiarok z nedávna som si asi povedala, že stačilo, nerobím vôbec testy teraz 😊 teplota takáto, dnes som myslela že už spadne úplne dolu ale ešte ma naťahuje ako každý mesiac 😊 ráno ale vstávam s pocitom že nemám chuť vybrať ten test zo skrinky a ani to neurobím 😊 som vyrovnaná s ms, ktorá má prísť v stredu 😊

monu66
18. feb 2019

@julianka007 graf mas krasny, no bodaj by sme uz nepadli. S velkou radostou sa podelim ohladne toho teplomeru. Dufam, ze mozem pridat link... Toto je ich hlavna stranka: https://ovyapp.com/ a tu je ten teplomer: https://ovyapp.com/collections/all-products/pro... Tuto stranku zalozili dve nemky, ktore chcu pomoct zenam k otehotneniu. Maju aj app-ku s nazvom Ovy a docela dobru, samozrejme uz ju mam v mobile 🙂 Ten teplomer aj v lacnejsej verzii od nich sa priamo spoji cez bluetooth s app-kou, no super vec. Ja som si teraz objednala teplomer od Beuer a tiez sa da sparovat s tou app-kou.

julianka007
18. feb 2019

@monu66 bodaj by... No ja sa na to tento cyklus pozerám s chladnou hlavou... 🙂 Je super mať teplomer spárovaný s aplikáciou... Hneď sa to tam zaznamená a je pokoj..

kakatulik
18. feb 2019

@veronika3184 ovu testy z lekarne su zbytocne drahe. Objednaj si tu na MK od @lauriitkatesty na ebay, amazon atd...su za babku. Ja som s tymi zelenymi One Step velmi spokojna.36,7 je este taka ms teplota. Do ovulky stihnu dorazit.

monu66
18. feb 2019

@julianka007 Ja som na tom podobne... Mam pocit, ze tento cyklus som mala cystu kedze na 4 dpo ma moc bolel lavy pri tutu-mutu ako keby len ovu mala kazdu chvilu prist. No co sa tyka toho bazalneho teplomera, tak ma odradzuje ta cena, ze 99,90€. Co ma laka na nom je to, ze namerana teplota svieti a nemusim s baterkou pozerat kolko som namerala, hihi aj to vibrovanie :D No ale kedze sa to sparuje s app-kou, tak je to jedno. Kedze mam zatial teplomer, ktory sa neda sparovat, tak ma app-ka upozornuje, ze treba zmerat bt. Tento tyzden mi dojde novy bazalny teplomer, tak sa tesim jak male decko :D

veronika3184
18. feb 2019

@kakatulik dakujem. Objednam odtial. Hej je to menzesova teplota lebo na krcku je furt krv hoc vlozka cista, ale zaroven takto vyssie teploty mam pred ovu bezne.

evi38
18. feb 2019

@martinade ako dnešná teplota? No ako si to mužovi pekne naplánovala :D...u mňa tento týždeň príde ms, som 26 DC čiže dnes 17 DPO, ak bola ovu na 9 DPO ako si myslím, tak max som mala 18 DPO, čiže najneskôr, ak zajtra bude 18 DPO, tak maximálne v stredu by som mala dostať
@monu66 krásny graf 🙂
@veronika3184 podľa mňa máš úplne normálnu ms, u Dr. by som si dala spraviť HP, grafy máš ok, nič divné na nich nie je 🙂
@adria88 nevidím predchádzajúce teploty, ale podľa mňa minimálne o 2 dni neskôr 🙂
@julianka007 si vydržala ešte netestovať? Lebo graf máš naozaj krásny, držím palce 🙂

veronika3184
18. feb 2019

@kakatulik tento nick na mk je uz neaktivny ale nevadi. Objednam z ebayu a zacnem s nimi teda od dalsieho cyklu. Aj ked moje kolegyne sa rehocu ze aj ked mi gynekolocka povie ze nie som tehotna, ja aj ju budem presviedcat ze som. :D

adria88
18. feb 2019

@monu66 veď kedy máš dostať? ja som sa zas poriadne vyhádzala na tvári , ako už dávno nie, tak to beriem ako znak príchodu ms...

adria88
18. feb 2019

@evi38 veď sa necháme prekvapiť, možnože sme sa trafili, keď nie, príde ďalší cyklus ☺️

julianka007
18. feb 2019

@evi38 testovala som včera... Riadne skoro, ale aspoň som sa schladila bielym testom... 😂

julianka007
18. feb 2019

@monu66 no je riadne drahy... to je fakt. Tá cena je na ňom asi najhoršia... Ja som zatiaľ iba na obycajnom. V pamäti ma len jedno meranie... Nemá podsvietený displej. A keď pipa, tak ho vôbec nepočujem... No asi ho tak skoro nevymenim.. zatiaľ stačí... Ale keby vibroval a svietil, tak to by bolo fajn... 😂

kakatulik
18. feb 2019

@veronika3184 tak skús @lauritka. To by ešte aktívne malo byť.

ereska
18. feb 2019

@julianka007 bjaj si ma rozosmiala že keby vybroval 😀 tak ho ani nevyberieme nikdy haha
Baby koľko ste spinili krvacali po kyrete

cica1650
18. feb 2019

Dnes takto,zajtra by nemusela prist😒 🙈

bibiankaka
18. feb 2019

@ereska ahoj. Ja som spinila hádam aj zo 3-4 tyzdne. Ale nie velmi silno.

bibiankaka
18. feb 2019

@ereska pozrela som kalendar. 32dni som spinila jemne. Ms prisla na 40ty den.

dolynkag
18. feb 2019

@ereska a tebe robili aj kyret? museli? mne v 19 TT nerobili

ereska
18. feb 2019

@dolynkag no neviem či museli ale to bol maseker keď už bolo bábätko napoly vonku tak ako ho vybrala doktorka to sa valilo veľmi všetko zo mňa bolo to hrozné tak neviem či museli no myslím že asi áno

alison11
18. feb 2019

@cica1650 Jej držím palce aby neprišla ms a mala testíky z //.

zuzik5891
18. feb 2019

Baby...moja prvá premrhaná ovulácia 😭😭😭...

dolynkag
18. feb 2019

@zuzik5891 nemala by si sa trápis s ovu testami

zuzik5891
18. feb 2019

@dolynkag vieš...je to prvá ovulácia od potratu ... chcela som vedieť či fungujem správne ale keďže snaženie máme fakticky zakázané je to veľmi ťaživý pocit...

dolynkag
18. feb 2019

@zuzik5891 chápem, musí to byť ťažké, raz budeš na to len spomínať keď budeš kočíkať bábo 🙂

fiora94
18. feb 2019

@zuzik5891 jee ty uz mas ovu, ja este nie. Ako vyzera graf? Nebooooj, babo bude :*

martinade
18. feb 2019

@evi38 držím pršteky aby nedosla. Ci ako to citis? Tak ja dnes u lekara, folikul 12,5mm v 11dc, ster mi nezobral mrmlal ze mam dojst vo štvrtok. Vyzera to ze stihneme iui, teda ak to nevyjde na nedelu. Dal mi infekcie menogon 75 i.e. ale mam si dat len polovicnu davku. To je na podporu rastu folikulu.
Dúfam ze mi z toho nebude zle ako z Brevactid -u bo uz som znovu na sluzobke a zajtra a pozajtra sa musim sústrediť. Este.stale nemeras? 🙂

petruska0611
18. feb 2019

Baby co si robite ovu testy, ak mate druhu pozitivny tu druhu ciarku vam vidno hned alebo az po tych 10 minutach? Tento cyklus poctivo testujem ale zatial to vyzerá biedne.. Aj s trplitami neviem zas kedy bude ovu.. Minzly cyklus bola az 29.den