Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@monu66 och... To som nechcela vidieť takýto pokles...
Ja mávam teraz s Vitexom 14 dní LF tak v piatok očakávam drahú.
@julianka007 ze aspon vyskusam novy teplomer, femi kvapky a pupalkovy olej. Rozmyslam aj nad tou fytosojou, ci ju zajtra nezbehnem kupit. Tebe moc drzim palce a uz teraz sa tesim na tvoju zajtrajsiu bt 🙂
@monu66 treba vyskúšať... Nikdy nevieš čo zaberie... Aj ja sa teším na zajtrajšie teplotu, ale stále sa snažím udržať si chladnú hlavu. Dnes ale asi aj tak neodolam a testnem
Dobré ránko žienky. Idem si k vám po radu, vaše skúsenosti. Neuspéšne sa snažíme rok a pol, jediný úspech (po IUI) skončil MA. Som 2 cyklus po kyrete a 1x si meriam BT. Meriam každý deň ráno 5tej. Vyzerá to že ovu ešte nebola. Prosím, ako často je podľa vás dobré mať v tomto "plodnom" období sex? Každý deň alebo radšej každý druhý? Prihliadnúc na to že manžel má veľmi zlý spermiogram (1%dobrých) a ja mám mizerný ovu hlien 🙄 cyklus pred kyretom som mala 25dní, vyzerá že teraz bude asi dlhší že ? Ďakujem za každú odpoveď.
@veronika3184 to som ešte ani nevidela taký teplomer 😱 to ti už hádam aj graf vytlačí 😉
@bibiankaka so zlym spermiogramom nemam skúsenosti ale odporuca sa kazdy 2 den, aby mali spermie cas dozriet. A s tym hlienom ti pomoze grepovy juice, 2-5 deci do ovu
@arabelka33 ved test je pozitívny a tepstupa, nechápem tvojej otazke. za mna co mozem dodať je, ze gratulujem 😀
@martinade ale co tie klesajuce teploty? Baby co som pozerala tehu grafy maly vzdy vysoke teploty od ovu a neklesalo im to. Ale mne to tam klesalo tak som myslela, ze pride menzes a dnes zase stupla. Takze to nema byt tak, ze teplota je od ovu stale hore ak je zena tehu?
@martinade ďakujem. Grepových džúsov som sa napila uz hektolitre, aj lieky na riedenie hlienov dokonca aj conceive gel som skúšala🙂 veď to že spermie by mali vydržať 2-3 dni, ale keď je ich tak máličko dobrých + zlý hlien rozmýšľam ako najlepšie to rozplánovať ... :/
@ereska nuz nevytlaci nakresli ale v mojom pripade je mi nanic lebo vo svojom tehotenskom osiali som merala aj cez den a vecer niekolkokrat ci nebudem mat viac nez 37 a ze sa mi potvrdi tehu a v tom pripade uz nema ten graf ziadnu vypovednu lehotu. :D Ma to aj pamat na 90 teplot ci kolko, uz sa mi teraz nechce hladat a ku kazdej teplote aj datum pise len ten nemam dobre nastaveny a nechce sa mi to menit.
Takze dnes som klesla az na 36,48. Ide o normalnu ms, ziadne tehotenstvo ako som si mylne nahovarala.
@ereska nebol ani drahy, 35 eur neni tak vela. Meria celkom dlho, skoro pat minut, ked domiera 2 krat zapipa a za niekolko sekund sa automaticky vypne takze netreba cakat po zapipani este ze bude meriat dalej. A jemne zapipa aj po chvilke merania ale potom este sa ustaluje teplota dalej, a potom 2 hlasne zapipania znamenaju ze meranie skoncilo. Skoda len ze neni podsvieteny displej a tak si musim vzdy prisvietit nan ked domeria.
@zuzik5891 fragmentaciu sme nedávali robiť. Rátam s tým ze nebude najlepšia keďže morfo je len 1%. Bolo to dosť drahé a aj tak by sme sa nedozvedeli nic viac ako to že máme zlý spg a odporúčajú ivf ako aj teraz. Ale manžel bol teraz na preventívke z práce a našli mu krv v moči (dáky zápal) tak pôjde k obvoďáčke na vyšetrenie. Len ma hnevá že v Care neodporučili manzelovi okrem tych extra drahých spg žiadne vyšetrenia a hľa .... dáky zápal náhodou objavený ktory to môže spôsobovat.
@bibiankaka my sme boli v CAR v Heliose v Košiciach...dali sme si spraviť rozšírený spermiogram a spravili sme veľmi dobre... morfológiu máme 1,8% ale fragmentáciu máme katastrofálnu...až 52%...norma je tak do 8-10%...pri tejto fragmentácii inú možnosť ako IVF nemáme ...v tom základnom spermiograme sa veľa zlepšilo a keby sme nevedeli ostatné výsledky ďalej by sme sa snažili prirodzene...
@adria88 dakujem, no netesim sa zatial. V dnesnej dobe uz ani pozitivny tehu test na zaciatku nic neznamena... 😍😕
@veronika3184 dakujem. No uz som sa raz tesila a nedopadlo to, takze sa drzim pri zemi.

@julianka007 juj moc krasny graf mas 🙂 Aku dlhu lf max. mavas? No u mna je to jasne uz ☹️ Mozno este dnes dostanem MS, brucho ma neskutocne boli a teraz na toalete som uz spinila ☹️