icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

monu66
19. feb 2019

@julianka007 juj moc krasny graf mas 🙂 Aku dlhu lf max. mavas? No u mna je to jasne uz ☹️ Mozno este dnes dostanem MS, brucho ma neskutocne boli a teraz na toalete som uz spinila ☹️

martinade
19. feb 2019

@kakatulik neviem ci to posunie, ale vcera 11dc som mala 12,5mm folikul. Väčšinou mavam ovulku medzi 12-15 dc...vo štvrtok idem znovu na folikulometriu tak uvidim ako podrastol, hlavne pri tych injekciach

julianka007
19. feb 2019

@monu66 och... To som nechcela vidieť takýto pokles...
Ja mávam teraz s Vitexom 14 dní LF tak v piatok očakávam drahú.

petruska0611
19. feb 2019

@martinade
@kakatulik
Baby dnes rano teplota 36.27 toto bude asi nekonecny cyklus 😁 kazdopadne dnes zasa testujem tak uvidime ale vacsinou mi den pred ovu teplota klesne takze neverim ze by bol dnes pozitivny, aj ked som rano zaznamenala ovu hlien.. necham sa prekvapit 😊

monu66
19. feb 2019

@julianka007 ze aspon vyskusam novy teplomer, femi kvapky a pupalkovy olej. Rozmyslam aj nad tou fytosojou, ci ju zajtra nezbehnem kupit. Tebe moc drzim palce a uz teraz sa tesim na tvoju zajtrajsiu bt 🙂

julianka007
19. feb 2019

@monu66 treba vyskúšať... Nikdy nevieš čo zaberie... Aj ja sa teším na zajtrajšie teplotu, ale stále sa snažím udržať si chladnú hlavu. Dnes ale asi aj tak neodolam a testnem

bibiankaka
19. feb 2019

Dobré ránko žienky. Idem si k vám po radu, vaše skúsenosti. Neuspéšne sa snažíme rok a pol, jediný úspech (po IUI) skončil MA. Som 2 cyklus po kyrete a 1x si meriam BT. Meriam každý deň ráno 5tej. Vyzerá to že ovu ešte nebola. Prosím, ako často je podľa vás dobré mať v tomto "plodnom" období sex? Každý deň alebo radšej každý druhý? Prihliadnúc na to že manžel má veľmi zlý spermiogram (1%dobrých) a ja mám mizerný ovu hlien 🙄 cyklus pred kyretom som mala 25dní, vyzerá že teraz bude asi dlhší že ? Ďakujem za každú odpoveď.

ereska
19. feb 2019

@veronika3184 to som ešte ani nevidela taký teplomer 😱 to ti už hádam aj graf vytlačí 😉

martinade
19. feb 2019

@bibiankaka so zlym spermiogramom nemam skúsenosti ale odporuca sa kazdy 2 den, aby mali spermie cas dozriet. A s tym hlienom ti pomoze grepovy juice, 2-5 deci do ovu

arabelka33
19. feb 2019

Baby poradite mi? Toto je moj test, ale co ten graf? Som 15 DPO. Vzdy som mala LF 12 dni. Mam brat antibiotika, ale teraz sa ich bojim nasadit. Vobec nerozumiem tymto teplotam.

martinade
19. feb 2019

@arabelka33 ved test je pozitívny a tepstupa, nechápem tvojej otazke. za mna co mozem dodať je, ze gratulujem 😀

arabelka33
19. feb 2019

@martinade ale co tie klesajuce teploty? Baby co som pozerala tehu grafy maly vzdy vysoke teploty od ovu a neklesalo im to. Ale mne to tam klesalo tak som myslela, ze pride menzes a dnes zase stupla. Takze to nema byt tak, ze teplota je od ovu stale hore ak je zena tehu?

bibiankaka
19. feb 2019

@martinade ďakujem. Grepových džúsov som sa napila uz hektolitre, aj lieky na riedenie hlienov dokonca aj conceive gel som skúšala🙂 veď to že spermie by mali vydržať 2-3 dni, ale keď je ich tak máličko dobrých + zlý hlien rozmýšľam ako najlepšie to rozplánovať ... :/

dolynkag
19. feb 2019

Ostal mi nepoužitý Conceive gel, mal by niekto záujem.... posuniem ďalej

fiora94
19. feb 2019

@zuzik5891 neboj sa, bude dobre, uvidis. Budes raz tou najstastnejsiou maminkou 🙂 ja mam takyto graf, ako keby bola včera ovu, ale test bol na obed negativny.

veronika3184
19. feb 2019

@ereska nuz nevytlaci nakresli ale v mojom pripade je mi nanic lebo vo svojom tehotenskom osiali som merala aj cez den a vecer niekolkokrat ci nebudem mat viac nez 37 a ze sa mi potvrdi tehu a v tom pripade uz nema ten graf ziadnu vypovednu lehotu. :D Ma to aj pamat na 90 teplot ci kolko, uz sa mi teraz nechce hladat a ku kazdej teplote aj datum pise len ten nemam dobre nastaveny a nechce sa mi to menit.

veronika3184
19. feb 2019

Takze dnes som klesla az na 36,48. Ide o normalnu ms, ziadne tehotenstvo ako som si mylne nahovarala.

zuzik5891
19. feb 2019

@fiora94 pevne verím že sa nám sen o bábätku splní...môj graf je ešte taký nezáživný ale myslím že zajtra mi teplota už vyskočí... teraz mi ide pravý vaječník roztrhnúť...

adria88
19. feb 2019

@arabelka33 veď čakáš mimi 😁 gratulujem

ereska
19. feb 2019

@veronika3184 wow super paradicka

veronika3184
19. feb 2019

@ereska nebol ani drahy, 35 eur neni tak vela. Meria celkom dlho, skoro pat minut, ked domiera 2 krat zapipa a za niekolko sekund sa automaticky vypne takze netreba cakat po zapipani este ze bude meriat dalej. A jemne zapipa aj po chvilke merania ale potom este sa ustaluje teplota dalej, a potom 2 hlasne zapipania znamenaju ze meranie skoncilo. Skoda len ze neni podsvieteny displej a tak si musim vzdy prisvietit nan ked domeria.

fiora94
19. feb 2019

@zuzik5891 Neboj sa, určite sa splní. Verím tomu! 🙂

veronika3184
19. feb 2019

@arabelka33 gratulujem k babetku 🙂

zuzik5891
19. feb 2019

@bibiankaka ahoj...a fragmentáciu v spermiograme ste mali akú?...

bibiankaka
19. feb 2019

@zuzik5891 fragmentaciu sme nedávali robiť. Rátam s tým ze nebude najlepšia keďže morfo je len 1%. Bolo to dosť drahé a aj tak by sme sa nedozvedeli nic viac ako to že máme zlý spg a odporúčajú ivf ako aj teraz. Ale manžel bol teraz na preventívke z práce a našli mu krv v moči (dáky zápal) tak pôjde k obvoďáčke na vyšetrenie. Len ma hnevá že v Care neodporučili manzelovi okrem tych extra drahých spg žiadne vyšetrenia a hľa .... dáky zápal náhodou objavený ktory to môže spôsobovat.

zuzik5891
19. feb 2019

@bibiankaka my sme boli v CAR v Heliose v Košiciach...dali sme si spraviť rozšírený spermiogram a spravili sme veľmi dobre... morfológiu máme 1,8% ale fragmentáciu máme katastrofálnu...až 52%...norma je tak do 8-10%...pri tejto fragmentácii inú možnosť ako IVF nemáme ...v tom základnom spermiograme sa veľa zlepšilo a keby sme nevedeli ostatné výsledky ďalej by sme sa snažili prirodzene...

adria88
19. feb 2019

@monu66 ahoj, tak si ťa predsalen našla mrcha jedna 😔 o to silnejšie ti držím palce do ďalšieho cyklu ✊

arabelka33
19. feb 2019

@adria88 dakujem, no netesim sa zatial. V dnesnej dobe uz ani pozitivny tehu test na zaciatku nic neznamena... 😍😕

arabelka33
19. feb 2019

@veronika3184 dakujem. No uz som sa raz tesila a nedopadlo to, takze sa drzim pri zemi.

adria88
19. feb 2019

@arabelka33 veď testni o dva dni, uvidíš bude silnieť, držím prsty 😉