Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@martinade držím palce, som zvedavá ako ti to podporí folík do štvrtku 🙂...ešte nemeriam stále, tehu určite nie som, od budúceho cyklu skúsim zas odmerať či sa niečo zmenilo a pôjdem aj k tomu Dr. na 9 DC 🙂
@petruska0611 ahoj...teploty máš pekne ustálené, niečo aj užívaš? Aké dlhé mávaš cykly? 🙂
@cica1650 ako dnešná teplota?
@bibiankaka mne na hlien dobre pomohli ľanové semiačka, napr. do šalátov do ovu, po ovu by sa už nemali a menej mliečnych výrobkov 🙂
@arabelka33 gratulujem 🙂...teploty sú úplne ok, bežne v grafoch teplota klesá a ak začne aj neskôr stúpať to je často tehu 🙂...máš to tam ukážkové, pokles, uhniezdenie, špinenie a teraz sa zavŕtalo a teplota stúpa 🙂...niečo si aj užívala prosím, ako dlho ste sa snažili?
@evi38 a kde myslis, ze bolo uhniezdenie? Spinenie som mala 12 - 13 DPO. Aj dnes malinko. Snazili sme sa 13 mesiacov, prave teraz som ma ist na hormonalny profil. Mala som asi vsetko - gynex, vitex, kyselinu listovu a tentov mesiac jod. Lebo sa mi minuly mesiac zdalo, ze mam az moc nizke teploty. Ja som tedasa myslela, ze ten pokles uz pride MS a zrazu menzes stale nikde. Takze tehu ma ani nenapadlo. Po tolkych smutnych mesiacoch.
@evi38
Tento mediac iba tie sojove izoflavonoidy, mavam tak 31-33 dnovy ale po MA v oktobri bol prvy normalny (neratam teda cakanie na prvu ms) dlhy teda 42 dni kde som ovu mala na 29den a tento teraz vyzera ze tiez nebude kratky.. Ale dnes mam plno ovu hlienu tak uvidim co ukaze ovulacny test poobede.. Inak tento mesiac som si nasadila iba femibion a dr mi dal duphaston ale s tym som este nezacala kedze este nebola ovu..
@havranka31 ja som ani nemala VIP členstvo, používam ju len druhý mesiac, môže to byť, že po mesiaci sa to nejako zúži čo sa funkcií týka? idem si to naštudovať, a prípadne zaplatiť vip členstvo. Nevyznám sa do tejto appky, doteraz som používala inú ,ale nebola som s ňou až tak spokojná
@pimar no ono ked sa zaregistrujes, tak mas automaticky VIP zdarma myslim na mesiac alebo tak 🙂 to bude urcite tym. vo vip mas v grafe dpo napr., tu nie, mas tam ten pregnancy monitor, statistiky v grafe, a tak, niekde to maju aj rozpisane, co vsetko je tam navyse
@monu66 ale asi sa nieje na čo tešiť, lebo dnes test biely ako ľalia... 😂 Takže v piatok očakávam MS... Ale už sa teším na ďalšie snaženie... Tento cyklus bol celý divný... Budem rada ak už bude nový 😂
@julianka007 som druhý cyklus po Hak ... predtým to bývalo 12.ty až 14.ty deň
@zuzanockamt tak to bude najlepšie testovať celý cyklus ... až kým nebude pozitívny. A kedy si začala s testami... Ovulka môže byť posunutá po vysadení HAK. Niekedy ovulacne cyklus nabehne normálne a niekedy sa môže stať, že je pár cyklov bez ovu... Merias aj bazalny teplotu?
@zuzanockamt ani graf nevyzerá zatiaľ na ovulku.. uvidíš zajtra aká bude teplota a test... Možno skús urobiť ovulacny este aj dnes neskôr... Ja som robievala v čase očakávanej ovulky aj dvakrát denne. Aby sa mi podarilo zachytiť vrchol... Máš aj všetky testy z tohto cyklu?
@julianka007 spravila som len dnes test,zo zvedavosti,lebo tie teploty ma hnevajú..už som čakala vyššie
@zuzanockamt tak to potom podľa jedného testu ťažko hodnotiť. Musíš už len čakať ako bude vyzerať BT. Prípadne testovať ďalej ak bude BT stále dole.
Užívala si zakaždým rovnakú HAK? Mne po jednom druhu nabehol cyklus normálne... A keď som po nejaké dobe znova nasadila, tak mi dal doktor inú... A keď som ju po roku vysadila, tak ovulku som veeeelmi dlho nemala...
@zuzik5891 A aké má spermie tvoj partner? Má nejaké percento zdravých životaschopných či nič? Môjmuž mal 40% života schopných to nás urológ posielal do BB za sexológom a že ten nasadí liečbu,ja som mužovi dala len ABC +zinok od walmarku to bolo v januári 2010 a ja som úspešne bez sexológa a kontrolného spermiogramu otehtonela z prvým synom v októbri toho roku a už v júli bude mať 8rokov.A potom som mala 3potraty nasadila som mu E vitamín a sebe inofolic a otehotnela z druhým synom pred oboma som sa veľa modlila za deti k svätej Anne patrónke panien ,matiek a vdov a aj k Júdu Tadeášovi ktorý pomáha vo všetkých ťažkostiach.
Nezúfaj spermie majú tiež cykly 72dňové sa obmieňajú to že teraz má zlé stačí obmedziť bicykel,zváranie,ožarovaci práce a nosenie tesných nohavíc,či spodkou aby nemal semeníky prehriate a vitamíny mu daj Ečko podporuje plodnosť a obnovuje bunky.Držím palce a Verím,že to dáte tiež.
minule som sa pytala na saunovanie (moje) a pisali ste, ze sa moze, ale co partner? predpokladam, ze jemu moze teplo spermie zabit. a ako je to so studenou vodou? priatel sa kupe celu zimu raz tyzdenne v ladovom jazere, ktory ma 2-3stupne. preziju to chudatka? :D :D
@pasikavamacka tá trhaná čiarka znamená že ovu nebola vtedy ale graf Ti nezaznamela skutočnú ovulku hlien si nemala ťahavý ako sopeľ?Vtedy by mala byť ovulka ovu test netestuješ?Zrejme máš anovulačný cyklus to znamená kým ovu neprebehne dovtedy ani ms nepríde ak si netrpezlivá zájdi ku gyn na sono nech sa pozrie kde trčí ms.Ja som tak bola min. mesiac a dal mi Duphaston na 10dní a ms dorazila a to som dobrala len polovicu 😀.
@alison11 pisalo mi, ze kedze chybaju historicke udaje, tak nevie presne. ako sa da vycitat, ze je anovulacny cyklus z tohto grafu? testy mi vychadzali stale negativne, na 19den bol skoro pozitivny, ale nebol nikdy jednoznacne pozitivny, tie ovulacne testy nie su spolahlive, ja ani nevydrzim nepit 2h predtym.
asi budem musiet naklusat k dr po MS 🤐 poviem mu, ze som si cez internet diagnostikovala PCOS. bude velmi nadseny 😎

@adria88 no uvidime. Mala som aj spinenie, ale bez krvi, uvidime ako sa toto vyvinie. Po 13 mesiacoch snazenia som otrasny pesimista. 😁 bojim sa aj tesit.