icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dominika_sk
19. feb 2019

Baby, dva dni mi meška ms a test biely🙄 cyklus mavam 25-29dni. Prečo? 😭 strašne ma to stresuje, cytologia nebola dobra, v marci idem na kontrolnu. Može to mať suvis že sa to zhoršilo? Alebo som len v strese? Uplne som na nervy😢

pasikavamacka
19. feb 2019

@dominika_sk aj mne meska. uz druhy cyklus meska. idem pit cervene vino 😒

arabelka33
19. feb 2019

@pasikavamacka a nebola ovulka az na 30 DC?

petruska0611
19. feb 2019

@kakatulik
A v hliene si zaznamenala nejaku zmenu? Ja som totiz nikdy nemala tak vela ovu hlienu ako dnes, ze by bol az na nohavickach, tak ma len zaujima ci ta soja moze ovplyvnit aj to😊

pasikavamacka
19. feb 2019

@arabelka33 nemyslim si. bud 15 alebo 19.den

kakatulik
19. feb 2019

@petruska0611 vies co,ja som pila aj grapovy dzus,ale zeby som mala viac hlienu tvrdit nemozem. Ja som mala ale velmi malu davku.

Ale vraj to soja moze ovplyvnit.

pimar
19. feb 2019

@alison11 prosim, prerusovana cervena zvysla ciara znamena,ze ovulacia nebola? V mojom januarovom grafe som taku mala,bola som v tom,ze som ovulacia mala 14-ty den:/

petruska0611
19. feb 2019

@kakatulik
Ja som tiez pila grepovy ale len jeden a asi 4 az 5 dni dozadu takze pochybujem ze to to ovplyvnilo, dnes citim aj vajecniky aj krize tak ideme skusit aj ked test pozitivny nebol 😊

arabelka33
19. feb 2019

@pimar bola, len si tam nastav/dopln, ze si mala egg hlien a ciara bude plna 🙂

pimar
19. feb 2019

@arabelka33 aha,dakujem pekne za radu🙂 akurat taky hlien mavam malokedy,takze mozno aj preto sa nam vobec nedari:/

kakatulik
19. feb 2019

@petruska0611 test moze vyskocit z jedneho dna na druhy. Ja mavam plodny hlien par dni pred. Jasne,treba skusit...

arabelka33
19. feb 2019

@pimar to aj ja, ale asi sa uz zadarilo. Uvidim dalsie dni. 😁😰

pimar
19. feb 2019

@arabelka33 velmi velmi drzim palce nech je to tak!♥️🍀

evi38
19. feb 2019

@arabelka33 kľudne 11 DPO, u mna, keď bolo uhniezdenie, tak až cca za 20 hod bolo jednorazové spinenie, sedí to u teba aj s testom 🙂
@petruska0611 predpokladám, že bude o pár dni 🙂
@pimar 1 x je automaticky VIP, teraz už nie, tak preto 🙂
@cica1650 škoda 😔
@pasikavamacka podľa mna podľa spinenia a bolesti ovu až 19 DC 🙂

evi38
19. feb 2019

@dominika_sk máš aj graf?
@pimar ja skôr vidím problém v krátkej LF u teba

pimar
19. feb 2019

@evi38 no to je fakt:( predtym mesiac som mala LF 14 dni (1.mesiac uzivania vitexu) tak som myslela ze uz to bude lepsie a mesiac na to LF len 10 dni... nevies prosim,co by mohlo pomoct? Vitex beriem druhy mesiac cely cyklus...

monu66
19. feb 2019

hlasim 1. dc ☹️

monu66
19. feb 2019

@adria88 dakujem krasne 🙂

zuzik5891
19. feb 2019

@alison11 si zlatá...no po prvom spermiograme mal dg.asthenoteratozoospermia...A spermie žiadne...len B a C motilita bola 72%...na dr.odporúčanie sme nasadili Profertil... priateľ nefajčí...nepije...mobil používa minimálne... športuje... zdravo sa stravuje... žiadne žiarenie ani zváranie... nekúpe sa v teplej vode... nenosí tesné veci a ani úraz nemal... ďalšiu kontrolu sme už mali v centre a dali sme spraviť Halosperm... rozšírený spermiogram... ešte počas konzultácie nám dr.povedal výsledok toho základu a boli sme šťastní...mali sme už aj A-32%,B-22%,C-21%,D-25%....spolu progresívnych 54% a motilných 75%...dg.sa zmenila na teratozoospermiu čo nás potešilo...no o týždeň prišiel šok...volal mi lekár a vravel že má fragmentáciu 52%...norma je do 8% a morfoligicky správnych je len 1,8%... čiže normálne snaženie i nás s najväčšou pravdepodobnosťou bude končiť potratom alebo je vysoké riziko poškodenia plodu... veľmi opatrne somnou rozprával...ale ja som zdravotník... potrebovala som všetko vedieť narovinu... našou jedinou šancou je IVF a Bohu ďakujem že vďaka tomu že sa nám ten základ spermiogramu zlepšil nám netreba darcovské supermie...vo štvrtok máme druhú konzultáciu v centre tak budem múdrejšia

monu66
19. feb 2019

@julianka007 tak som verila, ze tebe to tento cyklus vyjde. No, ale piatok este daleko a tak budem verit, ze sa do tej doby ukazu //. Ved tak krasny graf predsa nemoze skoncit MS ☹️

dominika_sk
20. feb 2019

@evi38 evi, nemam, nemeriam😬

pimar
20. feb 2019

Prosim,podla grafu ovulacia este nebola,vsak? Najprv som myslela,ze ten 15-ty den by to byt mohol,ale kedze dnes teplota nestupla...Zvycajne mavam ovu okolo 14-18 dna(beriem prvy mesiac infolic).dakujem

ladysmurf
20. feb 2019

@pimar kludne ten 15dc mohla byt, uvidis podla zajtrajsej teploty. Ak bude rovnaka alebo vyssia tak potom ovu bola. Bude tam platit pravidlo 3 po 6. Ovu testy nerobis?

pimar
20. feb 2019

@ladysmurf ďakujem za odpoveď🙂 dva mesiace som ovu testy robila, cca 10 dní okolo 17.00 hod. (od 8DC do 18 DC), ale ani jeden krát nebol pozitívny, teda lepšie povedané, ani raz skoro nebolo vidieť druhú čiarku (mala som testy GS) tak som sa na to potom vykašlala. Ale idem si nakúpiť testy a v ďalšom cykle ich určite použijem, dám tomu ešte šancu a budem testovať dva krát za deň.

martinade
20. feb 2019

@pimar ak zajtra budes mat teplotu taku aku dnes alebo vyssiu, ovu vychadza na 15dc. Pravidlo 3 po 6

adria88
20. feb 2019

Dobré ránko, ako sa dnes máte? Ja dnes 41 DC a meškám cca týždeň... Po dlllllhej dobe meranie a snaženie prvý mesiac a telo si zo mňa robí srandu???!!! 😂 Teploty stále hore ( v ústach s digi, preto nižšie ) a test o ničom 🤪 včera večer pri ležaní neskutočné pichanie raz v pravo dole a raz v ľavo dole... Hádam mi tam nerobí šarapatu nejaká svinská cysta...

adria88
20. feb 2019
pimar
20. feb 2019

@martinade a platí to teda aj keď je ten vzostup, resp.rozdiel teplôt taký malý? Alebo prípadne aký môžem mať problém? podľa iných grafov je ten rozdiel vždy taký viditeľnejší....

arabelka33
20. feb 2019

@evi38 a kedy si potom mala uplne vidietelne ciarky na teste? Ja tam mam stale duchov, tak sa bojim, meska treti den.

evi38
20. feb 2019

@pimar na to je dobrý bekomplex, ak môžem poradiť 🙂
@zuzik5891 veľmi držím palce, aby všetko dobre dopadlo 🙂
@dominika_sk ako ja :D
@arabelka33 u mňa bolo 5 DPO uhniezdenie, 6 DPO špinenie a na 8 DPO navečer duch, na 10 DPO som už nemusela hľadať 🙂...máš aj prosím ďalšie testy?