Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@evi38 počkam na tu cytologiu v marci a myslim že je čas dať si spraviť nejake vyšetrenia prečo sa nam nedari, teda ak ta cyto dobre dopadne.
@evi38 testy mam len tieto, jeden zo vcera, ale pre mna je to stale "dusik". Myslim, ze by mali byt ciarky rovnake, ak tri dni meska. Pockam este. Uz som raz mala mimomaternicove 12/2017, potom sa roktento nedarilo.) takze sa strasne bojim..
@dominika_sk mne spravil tento nový Dr. všetko, všetko na 1 a už 18ty cyklus nič, teraz pôjdem k nemu na 9 DC a uvidím, čo vymyslí, lebo, že niečo nasadí
@arabelka33 ja som videla len ten jeden zo včera, si robila aj dnes? Rovnaké určite ešte nie, ale chápem ako sa cítiš...ja som vždy otehu na 1 x a teraz po kyrete už 18ty cyklus ani ťuk, tak veľa robím, prestala som aj merať, všetky vitamíny vyskúšala, už aj vysadila, keď nepomohli :D, tak nejako som sa už zmierila s tým, že už bábatko nebude
@evi38 no mne sa tento mesiac posunula ovulka az na 27 DC (o desat dni). Cykly mam 30 dnove, tento som myslela, ze teda bude 42 dnovy. Dalsi test som robila dnes a je uplne rovnaky. Aj ked viem, ze hcg stupa kazde dva dni. Prave ja som sa tiez uz zmierila s tym, ze na to snazenie kaslem a nebudem to riesit, prestahovali sme sa a prave mi DR zacal robit vysetrenia po roku. S tym, ze urobi aj hormonalny profil, ale k tomu uz akosi nedoslo, lebo som stale cakala na menzes a ten nikde. Teplotu uz merat nebudem, lebo zase budem saliet.
@evi38 tak ja už dieťa mam, čiže otehotnieť asi možem, veď som otehotnela aj druhykrat a manžel ma celkom dobry spermiogram. nič mi z toho nevychadza len ta cyto a toho sa bojim...☹
@arabelka33 podla mna mas ciarku krasnu, vobec to nie je dusik 🙂 kazdej stupa hcg individualne, mozno si mala o den dva neskor uhniezdenie, preto este nie je taka silna ako si predstavujes. drzim velmi palce, nech je vsetko v poriadku, a budeme spolu v oktobrovkach ;)
@arabelka33 dakujem 🙂 ano, merala, ale od dnes uz som prestala, uz to asi nema zmysel. prikladam cely graf a testy, posledny je zo vcera, pekne silneju, takze sa tesim. sono mam ale az o mesiac, takze dovtedy musim vydrzat.
@arabelka33 a dnes ti teplota stupla? ten tvoj pokles mohol byt aj implantacny, nevadi ze bol neskor, potom by sedela aj ta slabsia ciarka
@havranka31 testdakujem ktory mas ty 12 DPO som mala ja vcera a dnes. Myslela som si, ze uhniezdenie je 5 - 10 dni a ked teplota vtedy klesala myslela som, ze pride menzes. Dnes teplota klesla na 36,5 (ale je to stale moja poovulacna teplota). Vcera bola 36,7. Preto uz asi radsej ani nechcem merat. Co ma byt, bude. Moze ta teplota takto kolisat, alebo staci, ze sa drzi na tych poovulacnych teplotach? Tento cyklus cely divny. Ovulacia na 27 DC 🙊
@pasikavamacka Tak zrejme máš viac folikúl dominantných len nedôjde k uvolneniu vajíčka a veru to môže byť PCOS mávam to aj ja raz max. 2x za rok.Nemušíš lekárovi povedať že si zistila že máš PCOS len povieš že ms Ti mešká a testy sú negatívne tehtoenské tak sa automaticky pozrie hmatom aj sonom a povie čo je vo veci jednoznačne pozrie aj vaječníky
@arabelka33 tak to mas zaujimave, ale nie si jedina, ktorej skacu teploty, hlavne aby boli nad ciarou. pozri si grafy na ff, je ich tam milion, a naozaj kazdy uplne iny.
skus testnut este zajtra a porovnat so vcerajsim, uz by mal byt vidno rozdiel. neskusala si volat na gyn., ze by ti vzali krv?
@havranka31 prave vcera som pozerala grafy a zdalo sa mi, ze vsetky maju teploty od ovulky po tehu len hore 😁. Nenasla som skoro ziadny, kde by to takto skakalo. Na gyndu volat nechcem, myslim, ze by mi to nijako nepomohlo a v takych zaciatkoch je to asi na prirode 😕❤
@arabelka33 no ja som uz aj v tejto teme videla nejaky taky skakajuci graf, uz ale neviem koho bol 🙂 no mas pravdu, je to na prirode, budem drzat palce ❤ aj tebe, aj sebe
@havranka31 dakujem a drzim palce. Prosim neposles mi este ten link na ff grafy? Nejak som to tam nenasla.
@zuzik5891 Držím palce aby všetko dobre dopadlo,aj to je lepšia diagnóza. Je mi to ľúto,že to máte zkomplikované čo sa týka cesty k dieťatku.Jednej mojej známej muž nemá jeden semeník a tiež má zlé spermie 3x otehotneli a v 5mesiaci zakaždým prišli o synov nakoniec zistili že kamoška môže len dievčatko vynosiť teraz vo februári porodila zdravé dievčatko po vyše 10rokoch snaženia 🙂
Baby...to je neuveriteľné...v CAR mi z krvi zistili rubeolu ktorá už na SVK ani nieje tak ma poslali na infekčné...trepala som sa do Košíc a teraz dom volala o výsledky a dozvedela som sa že labák niečo pomotal a nespravil to čo chcela lekárka...a že výsledok ktorý dostali je nutné konzultovať s lekárom...je toto vôbec možné?🤦😫😫😫😫😫😫😫😫...ja už nevládzem toto dookola riešiť
@arabelka33 tu je link, https://fertilityfriend.com/cg/index.php?cat=3 , predtym som mala aj vyhladavanie podobnych grafov s mojim, ale to je len pre vip registraciu, tak nic.
@pimar Musia byť 3 nižšie teploty to je aj 36,18 a 6 vyších aj 36,8 výrazné stúpnutie a vyditeľne najnižšia teplota a potom vyskočenie teploty hore a na 5-7deň vyších teplôt menší pokles a nárast aj nad 37 stupňov značí bt po uhniezdení.A ak dáš hlieny tak je topresnejšie v čase ovu je aj pocit mokra v gaťkách 5dní ztho jeden deň vyslovene ťahaví hlien ako sople.
@zuzik5891 Veru ženy ktoré si toho vytrpia za túžbou po dieťatku si viac vážia tie dietky,a je mu fakt ľúto,že nakoniec ešte aj an rubeolu sa musíš liečiť na infekčnom ☹,Ale zas pozrie sa z lepšej stránky ani si nevedela,že ju máš a takto sa znej vyliečiš a možno potom budú aj ostatné tvoje výsledky vpohodke.Aj taká rubeola môže veľa vecí ovplyvniť.
@havranka31 Jej krásne testíky aj graf 🙂Držím palce.

@evi38 ďakujem pekne za radu🙂 beriem niečo ako B komplex už 6 mesiacov (https://www.finclub.sk/fin-vitabtabs/ ) plus posledný mesiac inozitol, 4 g denne, možno sa to prejaví časom, snáď🙂