icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
21. feb 2019

@zuzik5891 to je ale chaba vyhovorka ze si zdravotnik... Co tak neschopni ludia... Ale všetky mame krasny ciel a ten nas posuva dalej 💕

petruska0611
21. feb 2019

@martinade
Silno držím palce 🙂

dadulik6
21. feb 2019

@martinade jooj moja silno drzim palce ❤❤✊✊✊✊

taily30
21. feb 2019

@martinade supeer, silno drzim palce, aj na nohach 😀

pimar
22. feb 2019

Ahojte, prosím, má niektorá z vás skúsenosť s dosť veľkou bolesťou pŕs od ovulácie? či to nie je nejaký hormonálny problém? posledný pol rok sledujem, že ma bolia prsia asi 2 dni po ovulácii až kým nepríde MS. Nakoľko sa snažíme o dieťa, rozmýšľam, či nemôžem mať nedostatok/nadbytok čohosi. Bolesť by ma netrápila sama o sebe, ale je to také, že to dosť cítim pri spánku aj pri športe, takže zanedbateľné to nie je. taktiež mám po väčšinu cyklu biely krémový hlien a krátku luteálnu fázu. ďakujem.

ikonica
22. feb 2019

@pimar mne stale hovorili, ze to nic nie je, ze je to normalne po ovu.. Ale ja som mala prsia o jedno dve cisla vacsie a napnute 2 tyzdne vkuse a po ms som mala 2 tyzdne pokoj... Az mi dr konecne urobil HP a tam skoro dvojnasobny prolaktin... Ale ani on ani endokrino s tym nechceli nic robit... Zevraj to moze sposobit stres z odberu krvi (ja ktorej brali krv minimalne raz za mesiac a vobec s tym nemam problem)... Tak som sa na nich vyprdla, nasadila mastodynon a dalsi cyklus miesto toho vitex... Oba mesiace som brala aj gynex a cuduj sa svete sompo tych 2 mes otehotnela... Sice to bolo nakoniec neuspesne, ale nech mi nikto nehovori, ze to nemohlo suvisiet s prolaktinom a vitexom, ktory mi ho upravil.... A tie bolesti veru zmizli.... Bolo to druhe tehu rok po prvom kytere....

pimar
22. feb 2019

@ikonica tak to je sila! tento prístup lekárov fakt nechápem, aby si si sama musela riešiť problémy, ich snaha= 0 bodov:( ...ved toto, že aj mne sa zväčšia aspoň o číslo počas tých dvoch týždňov. Vitex beriem dva mesiace, tak možno sa prejaví čoskoro jeho účinok. ďakujem🙂

dolynkag
22. feb 2019

@pimar aj vekom to môže byť, že je to viac citlivé, ja som mala také boľavé keď som mala maličké cystičky, ktoré mi môj gynekolog sledoval, niektoré potom sa zmenšili, niektoré zmizli, ale asi su tam ešte, len teraz som tehu, tak ma tie prsia už nebolia.... takže skús niečo prírodné na upravu hormonov.

ikonica
22. feb 2019

@pimar oni mi povedali, ze mam prist o tri mesiace na kontrolny odber a ze potom (ak to bude stale vysoko) to budeme riesit... Ale komu sa chce tolko cakat?

fiora94
22. feb 2019

@zuzik5891 tí doktori su mimo fakt, cest malym. Cest malym vynimkam. Moj divny graf pokracuje....

pimar
22. feb 2019

@ikonica presne tak, 3 mesiace sú pre mňa nekonečné čakanie, keď si už 10 mesiacov od každého ďalšieho mesiaca čosi sľubujem🙂 obdivujem preto ženy, čo niekoľko rokov dokážu čakať na bábo a nestratiť nádej, fakt. Keby tie vyšetrenia u lekárov šli nejako rýchlejšie a efektívnejšie...

zuzik5891
22. feb 2019

@fiora94 vôbec si nelám hlavu nad divným grafom...pozri môj... a u mňa ovu skutočne prebehla... skontroloval mi to včera dr.v centre

fiora94
22. feb 2019

@zuzik5891 dobrá sme my dvojka počúvaj :D

arabelka33
22. feb 2019

@ikonica tiez som teraz otehotnela a uzivala som gynex....a 13 mesiacov sa nedarilo..

ikonica
22. feb 2019

@arabelka33 no boli tu este min 3 baby, ktore po kombinacii gynex vitex do 3 mes. otehotneli

arabelka33
22. feb 2019

@ikonica ano aj ten vitex som brala, mesiac vitex a mesiac gynex. Nekombinovala som.

zuzik5891
22. feb 2019

@fiora94 ti poviem... tiež by som o svojej ovulke pochybovala keby že mi dr.neukáže na usg môj krásny do folikul 😁

zuzik5891
22. feb 2019

Babyyyyy... avidita na rubeolu 80%... takže sa nepotvrdila 🙏😘... zapríčinil to zrejme súbeh okolností... autoimunitné ochorenie šž+potrat+viróza... odľahlo mi...v stredu môžem začať stimuláciu a pomaličky si plniť sen o bábätku...❤️... verte alebo nie plačem od šťastia ❤️❤️❤️❤️

dolynkag
22. feb 2019

@zuzik5891 zlý začiatok, dobrý koniec.... relaxuj a pekne priprav telo nech bábo príde čo najskôr ♥

daniela123321
22. feb 2019

@zuzik5891 Moja,teším sa s tebou 🙃

liv_94
22. feb 2019

Ahojte žienky prosím vás,, dnes som 25dc od 21Dc mi lekár nasadil Dufik na 21dc som bola u neho potvrdil ovu a 16 mm sliznicu povedal ze bud to bude tehu alebo príde ms lenže teraz neviem podla poslednej ms by som mala dostať 26.2 lenže dufik beriem do 27.2 a po kolkych dňoch by mala potom prísť ms? Po dobrati? Ináč. Graf mam takýto

ikonica
22. feb 2019

@liv_94 tak do 3 dni pride

ikonica
22. feb 2019
fany051081
22. feb 2019

@zuzik5891 konečne pozitívne správy, po tom všetkom, čo si za posledné týždne podstúpila 🙏❤

zuzik5891
22. feb 2019

@dolynkag
@daniela123321 konečne po takom čase pozitívna správa... konečne budem vedieť vypnúť... relaxovať a hlavne v noci pokojne spať ❤️

ereska
22. feb 2019

@zuzik5891 Zuzka gratulujem veľmi sa s tebou teším

zuzik5891
22. feb 2019

@fany051081 presne...ani veriť sa mi nechce...moje chúďa telo už bolo tak negatívne nastavené... začíname novú etapu 😘
@ikonica ❤️ ty ako?... čo máš nové?..

zuzik5891
22. feb 2019

@ereska ďakujem...😘...a ty ako?...minule som ti písala ale až po pár dňoch som si všimla že som ťa neoznačila správne...

ikonica
22. feb 2019

@zuzik5891 ja nic... Mam po ovu, som 19dc... A zhruba o 10 dni sa dozviem vysledok... Som cca 5-7dpo... Vyprdla som sa tento mesiac aj na centrum, mala som vela prace a este štena k tomu 🙂 ak to teraz nevyslo, tak dalsi mesiac skusime mozno iui...

fiora94
22. feb 2019

@zuzik5891 jáááj super správa, držím veľmi silno palce, verím že čoskoro sa budem s tebou tešiť z krásneho zdravého bábätka, juhúúúúú 🙂