Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@julianka007 ja som tiez brala ten Gynex. Posobil na mna fajn, len v lf mi moc zacala skakat bt (0,3 - 0,5 stupnov), tak som ho vysadila. Ale inac moc mi chutil. Teraz druhy den uzivam Femi kvapky, tak uvidim ako budu zaberat. No v pondelok ak mi do toho nic nepride, tak chcem vymenit gynekologicku, na ktoru sa moc tesim a dufam, ze aj ona na mna :D
@monu66 ta serrapeptaza je na take veci super, skus ju. ja som ju brala na iny zdravotny problem.
@pasikavamacka dakujem 🙂 Ked som o jej ucinkoch citala vratane recenzii, tak sa na jej uzivanie tesim. Planujem ju dlhodobo uzivat 🙂
Ahojte neviem nikde nájsť ake zásady to platia pri meraní bt keď žena robí nočné služby? Ja pracujem systémom deň noc deň noc takže nemám vôbec pravidielny rezim :(
@ereska ano aj rybi olej, dakujem 🙂 K tej serrapeptaze som objednala aj Wild Omega 3 (koncentrovaný rybi olej z morskych ryb). Vraj ich kombinaciou sa krasne zriedi krv. Tu serrapeptazu som objednala aj kvoli tomu, ze rozpusta krvne zrazeniny, vyčisti upchate cievy a zlepši prekrvenie orgánov. No som zvedava ako sa po nich budem tak cca o mesiac citit 🙂
Dievky, ak som správne pochopila tak za nárast BT po ovulácií môže progesterón uvolňovaný žltým telieskom. V takom prípade ak má niekto málo progesterónu tak môže ovulácia prebehnúť ale BT sa dáko extrémne nezvýši?
Takže baby...dr.sa mi na infekčnom ospravedlnila... vyšetrili len to čo som už vedela... ďalší návrh bol odobrať krv o 3 týždne... vravela som nech skúsi zavolať do národného referenčného centra lebo tam moju vzorku už majú cez 2 týždne...tam jej vraveli že síce ešte niesom na rade ale dnes mi tú krv vyšetria a zajtra budú výsledky...v centre sme predsa len naplánovali stimuláciu a v prípade dobrého výsledku krvi začínam v stredu dlhý protokol stimulácie... dnes ma dr.v centre vyšetril a potvrdil mi že ovulácia prebehla a vravel že všetko funguje tak ako má...len vraj produkujem protilátky proti byčíkom spermií...tak toľko z dnešného dňa

@monu66 ach... Ja som tam označila seba... 😂😂😂 Už som dnes prepracovana asi