Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ahojte, prosím, má niektorá z vás skúsenosť s dosť veľkou bolesťou pŕs od ovulácie? či to nie je nejaký hormonálny problém? posledný pol rok sledujem, že ma bolia prsia asi 2 dni po ovulácii až kým nepríde MS. Nakoľko sa snažíme o dieťa, rozmýšľam, či nemôžem mať nedostatok/nadbytok čohosi. Bolesť by ma netrápila sama o sebe, ale je to také, že to dosť cítim pri spánku aj pri športe, takže zanedbateľné to nie je. taktiež mám po väčšinu cyklu biely krémový hlien a krátku luteálnu fázu. ďakujem.
@pimar mne stale hovorili, ze to nic nie je, ze je to normalne po ovu.. Ale ja som mala prsia o jedno dve cisla vacsie a napnute 2 tyzdne vkuse a po ms som mala 2 tyzdne pokoj... Az mi dr konecne urobil HP a tam skoro dvojnasobny prolaktin... Ale ani on ani endokrino s tym nechceli nic robit... Zevraj to moze sposobit stres z odberu krvi (ja ktorej brali krv minimalne raz za mesiac a vobec s tym nemam problem)... Tak som sa na nich vyprdla, nasadila mastodynon a dalsi cyklus miesto toho vitex... Oba mesiace som brala aj gynex a cuduj sa svete sompo tych 2 mes otehotnela... Sice to bolo nakoniec neuspesne, ale nech mi nikto nehovori, ze to nemohlo suvisiet s prolaktinom a vitexom, ktory mi ho upravil.... A tie bolesti veru zmizli.... Bolo to druhe tehu rok po prvom kytere....
@pimar aj vekom to môže byť, že je to viac citlivé, ja som mala také boľavé keď som mala maličké cystičky, ktoré mi môj gynekolog sledoval, niektoré potom sa zmenšili, niektoré zmizli, ale asi su tam ešte, len teraz som tehu, tak ma tie prsia už nebolia.... takže skús niečo prírodné na upravu hormonov.
@ikonica presne tak, 3 mesiace sú pre mňa nekonečné čakanie, keď si už 10 mesiacov od každého ďalšieho mesiaca čosi sľubujem🙂 obdivujem preto ženy, čo niekoľko rokov dokážu čakať na bábo a nestratiť nádej, fakt. Keby tie vyšetrenia u lekárov šli nejako rýchlejšie a efektívnejšie...
@ikonica tiez som teraz otehotnela a uzivala som gynex....a 13 mesiacov sa nedarilo..
@arabelka33 no boli tu este min 3 baby, ktore po kombinacii gynex vitex do 3 mes. otehotneli
@ikonica ano aj ten vitex som brala, mesiac vitex a mesiac gynex. Nekombinovala som.
Babyyyyy... avidita na rubeolu 80%... takže sa nepotvrdila 🙏😘... zapríčinil to zrejme súbeh okolností... autoimunitné ochorenie šž+potrat+viróza... odľahlo mi...v stredu môžem začať stimuláciu a pomaličky si plniť sen o bábätku...❤️... verte alebo nie plačem od šťastia ❤️❤️❤️❤️
Ahojte žienky prosím vás,, dnes som 25dc od 21Dc mi lekár nasadil Dufik na 21dc som bola u neho potvrdil ovu a 16 mm sliznicu povedal ze bud to bude tehu alebo príde ms lenže teraz neviem podla poslednej ms by som mala dostať 26.2 lenže dufik beriem do 27.2 a po kolkych dňoch by mala potom prísť ms? Po dobrati? Ináč. Graf mam takýto
@zuzik5891 konečne pozitívne správy, po tom všetkom, čo si za posledné týždne podstúpila 🙏❤
@dolynkag
@daniela123321 konečne po takom čase pozitívna správa... konečne budem vedieť vypnúť... relaxovať a hlavne v noci pokojne spať ❤️
@fany051081 presne...ani veriť sa mi nechce...moje chúďa telo už bolo tak negatívne nastavené... začíname novú etapu 😘
@ikonica ❤️ ty ako?... čo máš nové?..

@zuzik5891 to je ale chaba vyhovorka ze si zdravotnik... Co tak neschopni ludia... Ale všetky mame krasny ciel a ten nas posuva dalej 💕