icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ereska
22. feb 2019

@zuzik5891 ja prevažne ležím stále mám riadny kašeľ a občas krvacam potom dva dni nič a zase budúci týždeň mám volať na výsledky hystologie to čo tam bude len že išlo o tehotenstvo a mali by urobiť kontrolné sono a poslala som žiadosť na úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou tak uvidíme a 15.3 ideme s manželom k bylinkarke tak uvidíme a od 1.3 pôjdem do práce

zuzik5891
22. feb 2019

@ikonica ale nespomínala si niečo s prolaktínom?...

zuzik5891
22. feb 2019

@ereska no som veľmi zvedavá ako sa k tomu ten dohľad nad zdravotnou starostlivosťou postaví...teraz je také blbé obdobie chrípok a ešte si aj oslabená... skús si kúpiť wobenzym...je síce drahý a zo začiatku sa berie 3x5 tabletiek denne ale mne veľmi pomohol ku zotaveniu... už sa cítiš na to aby si šla 1.3.do práce? ..

zuzik5891
22. feb 2019
kakatulik
22. feb 2019

@ikonica pocuvaj a nie je jedno aky je prolaktin po ovulke.....teda az na tu bolest prs.

ereska
22. feb 2019

@zuzik5891 kyret bol 11.2 a po psychickej stránke to už ostáva dlho v človeku takže skôr medzi ľuďmi prídem na iné myšlienky

ikonica
22. feb 2019

@kakatulik no to neviem co je jedno ale vysoky vraj robi problemy s otehu... Ak uz si tehu a potom je vysoky tak to asi nevadi... Neviem...

ikonica
22. feb 2019

@zuzik5891 co mas na mysli s tym prolaktinom? Nejak som stratila nit

kakatulik
22. feb 2019

@ikonica vysoky blokuje ovulku. Potom automaticky stupa.

monu66
22. feb 2019

@ikonica plne s tebou suhlasim. Ja podla bolestivych prs uz v den alebo hned po ovu som vedela, ze opat zvyseny prolaktin. Vitex je na to fakt najlepsi.

taily30
22. feb 2019

@zuzik5891 jaaaj, konecne dobra sprava!! Tesim sa s tebou!

martinade
22. feb 2019

@zuzik5891 super sprava, gratulujem.

zuzik5891
22. feb 2019

@taily30 ja viac...môžeš mi veriť ❤️

zuzik5891
22. feb 2019

@ikonica ja strácam nitku pravidelne 😂...no písala si že máš vysoký prolaktín... veď sa už dlhšie snažíte...to ti do teraz na prolaktín nebrali krv?...

kakatulik
22. feb 2019

@martinade vy ste ako dopadli?

ikonica
22. feb 2019

@zuzik5891 to bolo pred rokom... Po dvoch mesiacoch na vitexe a gynexe som otehotnela (rok po prvom potrete) ale slo o anembryomolu... Zistene v 10tt... A potom som otehotnela koncom oktobra, ale to trvalo len kratucko... Teraz beriem vitex tak snad mam prolaktin ok...hlavne prsia ma uz nebolia dva tyzdne v kuse po ovu....

ikonica
22. feb 2019

@zuzik5891 este v septembri mi robili hp v car a tam to bolo ok...

zuzik5891
22. feb 2019

@martinade ďakujem...a ty ako IUI?...to si mala dnes?...

martinade
22. feb 2019

@kakatulik @zuzik5891 iui o cca 12, nechali ma na koze 15 min odpocivat. Lekar este spomenul ze mm ma ukažkovy spermiogram cca 100mil pohyblivych, ze dlho taky nevidel. Potom som obehla 4 lekarne bo od zajtra mam brat progesteron 14 dni. Dosla.som domov a zaspala. Inak aj vcera som si poobede zdriemla. Minuly mesiac sim bola po ovu tiez unavena, co mam zaznamenany poobede spanok. Sranda ze v case ovu....A inak sme este stale v stadiu stahovania, ale s mm sme si povedali ze po ovu uz nebudem nic tazke nosit takze od dnes nepomaham len sa povalujem a poflakujem 😀

kakatulik
22. feb 2019

@martinade no fajn,len si pekne odpocin.🙂To sluzobkove cestovanie je únavné. Užíval mm nejaké vitamíny?
Držím palceeeee 🤰
Ozaj a videl folik?

martinade
22. feb 2019

@kakatulik možnože som bola zo sluzobky unavena to je fakt, este o 12 v noci som pisala reporty... Nie mm nic neuziva. Na salat hovori ze je to dekoracia, dokonca ma intoleranciu na laktozu a glutein, takze jedalnicek ma limitovany... Ou folikulometriu mi dnes nerobil. Vcera sme sa tiez o tom bavili, ze moc casto ju nechce robit kedze za 1 min vsunutia ultrazvuku, kuknitia oboch stran vajecnikov a vysunutia sondy platim 85 eur.

dolynkag
22. feb 2019

@martinade nezabudni na vínko, nech to tam má pekne pripravené 🙂

kakatulik
22. feb 2019

@martinade hehe. No môj tiež tvrdí,že jedlo sa delí na zdravé a chutné🤭.
Bolelo to iui?

martinade
22. feb 2019

@dolynkag uz vcera som si pochlipkavala poharik 🙂 dnes planuj znovu 😀

zuzik5891
22. feb 2019

@martinade to je super... takže všetko prebehlo v najlepšom poriadku...teraz už len mysli tak ako keby si tehotná... psychika je dôležitá... teraz tých pár dní bude dlhých ale pevne verím že to bude tvoj úspešný cyklus 🙏❤️

martinade
22. feb 2019

@kakatulik nie nebolelo. Teda trosku ma zabolelo ked sa ta tenka trubicka dostala uplne dnu, ale to bola zanedbatelna bolest. Skor taky neprijemny pocit, ale bolelo to.

martinade
22. feb 2019

@zuzik5891 pozitívne myslim uz vyse 3 rokov 😂 ale ano, budem pozitívne mysliet a hlavne sa.snazit odpocivat kedze ja som dost akcny clovek 😀

zuzik5891
22. feb 2019

@ikonica ja som si tiež od potratu nasadila Vitex no zrejme ho budem musieť vysadiť keďže budúci týždeň si začnem pichať hormóny...ale vôbec ma neboleli prsia a aj ms bol taký pohodový

zuzik5891
22. feb 2019

@martinade no to že si akčná som si všimla 😁... kedy teraz môžeš testovať?...tak ako v normálnom cykle?...

taily30
22. feb 2019

@martinade drzim palce a oddychuj co najviac!