Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ereska no som veľmi zvedavá ako sa k tomu ten dohľad nad zdravotnou starostlivosťou postaví...teraz je také blbé obdobie chrípok a ešte si aj oslabená... skús si kúpiť wobenzym...je síce drahý a zo začiatku sa berie 3x5 tabletiek denne ale mne veľmi pomohol ku zotaveniu... už sa cítiš na to aby si šla 1.3.do práce? ..
@zuzik5891 to bolo pred rokom... Po dvoch mesiacoch na vitexe a gynexe som otehotnela (rok po prvom potrete) ale slo o anembryomolu... Zistene v 10tt... A potom som otehotnela koncom oktobra, ale to trvalo len kratucko... Teraz beriem vitex tak snad mam prolaktin ok...hlavne prsia ma uz nebolia dva tyzdne v kuse po ovu....
@kakatulik @zuzik5891 iui o cca 12, nechali ma na koze 15 min odpocivat. Lekar este spomenul ze mm ma ukažkovy spermiogram cca 100mil pohyblivych, ze dlho taky nevidel. Potom som obehla 4 lekarne bo od zajtra mam brat progesteron 14 dni. Dosla.som domov a zaspala. Inak aj vcera som si poobede zdriemla. Minuly mesiac sim bola po ovu tiez unavena, co mam zaznamenany poobede spanok. Sranda ze v case ovu....A inak sme este stale v stadiu stahovania, ale s mm sme si povedali ze po ovu uz nebudem nic tazke nosit takze od dnes nepomaham len sa povalujem a poflakujem 😀
@kakatulik možnože som bola zo sluzobky unavena to je fakt, este o 12 v noci som pisala reporty... Nie mm nic neuziva. Na salat hovori ze je to dekoracia, dokonca ma intoleranciu na laktozu a glutein, takze jedalnicek ma limitovany... Ou folikulometriu mi dnes nerobil. Vcera sme sa tiez o tom bavili, ze moc casto ju nechce robit kedze za 1 min vsunutia ultrazvuku, kuknitia oboch stran vajecnikov a vysunutia sondy platim 85 eur.

@zuzik5891 ja prevažne ležím stále mám riadny kašeľ a občas krvacam potom dva dni nič a zase budúci týždeň mám volať na výsledky hystologie to čo tam bude len že išlo o tehotenstvo a mali by urobiť kontrolné sono a poslala som žiadosť na úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou tak uvidíme a 15.3 ideme s manželom k bylinkarke tak uvidíme a od 1.3 pôjdem do práce