Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Baby tak mne tie ovu testy asi nejdu 😂myslite ze som presvihla vrchol? Ten posledny test je z 22.dna cyklu chcela som spraviť ešte neskor vecer ale zaspala som 😊 a dnes som po nocnej merala po 5 hodinach spanku a ff mi vyznacil ovu uplne podivne, neviete ci pri dalsich teplotach sa to este upravi? Dakujem vam 😘
@petruska0611 pouzivas ovu testy s cilivostou 10? Ja som s touto citlivostou nikdy nemala pozitivne ovu testy a odkedy pouzivam testy s citlivostou 40, tak mam mega pozitivne testy. Ovu by som ti predpokladala na 23 dc.
@petruska0611 po nočnej by som nemerala. Napriek 5 hodinovemu spánku tvoetelo vie kedy jeden a kedy noc. Cez deň je teplota vyššia.
@petruska0611 ja sa priklanam k ovu na 20dc hoc ti chyba jedna z teplot 6 dni pred ovu. Uz som mala grafy kedy mi teplota 2dpo klesla naciaru.
@petruska0611 prave pozeram ze teplota na 20dc je celkom nizka. Možnože ti ff prehodnoti ovu na 23dc ak nasledujúce 2 dni budeš mat obdobnú teplotu ako dnes.
@martinade
Ďakujem, popravde som si myslela ze uz tomu celkom rozumiem, ale kazdy cyklus nejake prekvapko, hadam sa nieco uchyti tentokrat😊.. Mam doma aj duphaston od dr, ale skor by som isla do toho bromelaninu..ten duphaston som moc nechcela uzivat
Bud som mala dvojitu ovulaciu 😀 alebo ff zle vyhodnotilo ovu 13dc 🙂 14dc som mala folikul 18mm, 15dc iui a pichnuty pregnyl a 16dc uz som mala znacne špinenie to, teda folikul praskol. Zase trvalo mojmu telu 2 dni kym sa nastartovalo a zacalo mi zohrievat telo... Myslím si ze ovu bola medzi 15dc-16dc. 16dc rano som uz mala hnede špinenie.
@petruska0611 ja pouzivam tie one step a objednavam z ebay. O cca hodinku ti odfotim
@monu66 aha super, takze moj instinkt sa nemylil ze pravidlo 3 po 6 nie je 100% a ovu moze nastat pred narastom teploty...2-3 dni. Spatne uz 4 mesiac za.sebou, teda uz 4 grafy mam kedy teplota mi stagnovala a.az po 2 dnoch teplota narastla. Dokonca aj pri vitaznom grafe bol narast teploty az 4 dni po pozitívnom ovu teste.
@petruska0611 tu je ten typ ovu testu. Keby som ho nesla odfotit, tak by som si nevsimla, ze ti idioti mi poslali testy s citlivostou 20 namiesto 40. Ach jaj..., to aby som sa po kazdej odoslanej objednavke modlila, aby mi poslali tie spravne.
@zuzik5891 Verím aj ja že tvoj posledný netehotny graf✌️ Nakoniec sa všetko zlé na dobré obráti ❤️