icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzik5891
25. feb 2019

@daniela123321 moja... teraz je vo mne taký pokoj aký som už dlho nezažila. .

daniela123321
25. feb 2019

@zuzik5891 To ti verím..ja som mala taký pokoj po laparoskopii..a vnútorný pocit že sa určite podarí..a aj tak bolo o 3 mesiace🙃

martinade
25. feb 2019

@monu66 pouzivam 20. Existuju 10 a 20. Testy s citlivosťou 40 som este nepocula

zuzik5891
25. feb 2019

@daniela123321 ja som si pripravila pre bábätko to najlepšie prostredie aké sa len dalo... verím že budem mať tento rok krásne vianoce😘

pimar
25. feb 2019

@petruska0611 nevadi ze ste sa netrafili do dna ovulacie, aj den pred je vysoka pravdepodobnost,nie?🙂

ikonica
25. feb 2019

@martinade a jsom ti dala lajk na tu spravu ale pozeram ze take test, existuju a divim sa tomu... Su to 40 mIu

petruska0611
25. feb 2019

@pimar
Asi ano 😊 neviem ten prvy a jediny nakoniec neúspešný raz som nemerala takze neviem ci sme sa vtedy trafili alebo nie ale teraz dufam ze ano to uvidim o 11 az 12 dni

fiora94
25. feb 2019

@zuzik5891 to je skvelee, drzim veeelmi silno prsty. Budeme sledovat v napati dalsi cyklus a budeme sa tesit z pozitivneho výsledku 🙂 Ja som dnes konečne urobila hopp. Ktovie kedy som mala naozaj ovulaciu.

martinade
25. feb 2019

@ikonica aha možnože nejaka novinka? Ked som si pred casom zistovala info ohladom citlivosti, tak spominalu len 10 a 20... Sranda...

martinade
25. feb 2019

@ikonica ako.sa drzis? Ako sa dari? Hafo poslucha? 🙂

zuzik5891
25. feb 2019

@fiora94 prikláňam sa k tomu 18-19 DC... už len nech sa ti teplota pekne drží hore🙏... začalo ti to nekonečné čakanie❤️...pre mňa bude od stredy všetko nové...aj kontrol v centre bude dosť... mám sa čím zabaviť 😘

fiora94
25. feb 2019

@zuzik5891 u mna ms pride urcite, tak cakam len a len na neho :D

ikonica
25. feb 2019

@martinade no len ci tam len nenapisali blud do popisu...

Hafo je v pohode, ucime sa spoluzit :D a je to trosku tvrdohlava hlavicka tak to ucenie bude trosku tazsie... Aj pre ten sok zo zmeny svorky a prostredia po 4,5 mesiacoch zivota inde...

A co sa tyka snazenia, onedlho sa dozviem vysledok, ale pocitovo nic z toho zas... Neberiem tento cyklus uz ani progesteron po ovule, len si davam progesteronovy krem.... Minimalizovala som doplnky vyzivy...

kakatulik
25. feb 2019

@ikonica ahoj. Čo si si ponechala?

martinade
25. feb 2019

@ikonica na.wikipedii pisu o ovublh hormone citujem During the reproductive years, typical levels are between 1–20 IU/L. Physiologic high LH levels are seen during the LH surge (v.s.); typically they last 48 hours.
Tak ak je typicky level od 1 do 20 iu, tak mi to nejako nesedi s tou 40tkou. Možnože je to marketing, neviem.
No pocit moze klamat. V Decembri ked som nevedela ze som tehu taksom sa vobec necitila tehu a uz som bola vyrovnana ze budem musiet znovu akusat. Tak držím pršteky

ikonica
25. feb 2019

@kakatulik len vitex, mater kasicku denne a obcas cecko, zinok, listovku a magnezko... Sporadicky...

ikonica
25. feb 2019

@martinade no uvidime... Aj ja drzim prsty... Mozno dalsi mesiac tiez pojdeme na iui ;)

zuzik5891
25. feb 2019

@fiora94 to obe robíme také beznádejné grafy?😁

monu66
25. feb 2019

@ladysmurf ja ked zadam na ebay do vyhladavaca One step test, tak mi vyhodi predajcov a objednavam od predajcu Fertilityplan s obrazkom, ktory uvadzam nizzsie. Tam si potom mozes zadat typ testu, citlivost a pocet. 100 testov ma vyjde aj s postovnym do 22,- €.

monu66
25. feb 2019

@ladysmurf juj ja ich pokazde vyhadzujem. Dnes som objednala tie 40miu tak az v dalsom cykle by som ti odfotila, pretoze doma mam teraz tie 20miu. Len u tych 40 miu mam v den pred ovu testovaciu ciarku silnejsiu oproti tej kontrolnej. No tento cyklus musim vydrzat s tymi 20-kami, u ktorych mam SKORO rovnaku ciarku ako je kontrolna :(

monu66
25. feb 2019

@martinade zozenies ich na ebaj a kupujem ich od fertilityplan. Vyssie som pisala ladysmurf ako ich najst na tej stranke 🙂

monu66
25. feb 2019

@martinade este mi ostal obal od testu 40 miu vid. nizsie uplne na jeho spodku...

gmm
25. feb 2019

Baby viete mi prosím poradiť?Dva dni nemeram,vybila sa mi baterka v teplomeri a už mi to chýba😂Keby zajtra zmeriam ortutovym,či to je zbytočné?

ladysmurf
25. feb 2019

@monu66 supeeet, dakujem velmi pekne, idem to kuknut, dufam ze aj do Australie mi to poslu

ikonica
25. feb 2019

@monu66 od nich objednavam aj ja ale stale len 20 miu... Ani som si nevsimla, ze maju ine... Mne pekne ukazunu aj 20 miu

bibiankaka
25. feb 2019

Neviete ci Duphaston ovplyvnuje BT? Zda sa mi ze ju mam daku nizku po ovu a 3.den berem dufik 🤨

monu66
25. feb 2019

@ikonica ani ja som volakedy nevedela... az neskor som zistila, ze Fertilityplan dava na vyber citlivost testu len u toho obrazka s tymi roznymi testami. No ale uz nebudem objednavat po 100 kusoch, lebo prvykrat mi poslali s 20miu. Dovtedy som objednavala po 60 kusoch (40miu).

fiora94
25. feb 2019

@zuzik5891 ja neviem, asi :D

dolynkag
25. feb 2019

@ikonica takže čakáš, či bude meškať a netestuješ? kedy ti to vychádza?