Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@butterfly333 Záchranku nie. Ak tak pohotovosť. Dajú dáke infúzky možno, prípadne niečo lepšie od bolesti.
@evi38 vôbec nevadí 😊 že sa pýtaš. To prvé bol podľa mojich terajších skúsenosti naozaj zázrak. Tak ho nazyva každý doktor ku ktorému som prišla. Riešili sme centrum a ivf a pri jednom sone ma poslali domov, že ovu sa blíži a fakt to v ten mesiac vyšlo a tak mám skoro 3rocneho chlapca. Už dva roky mesiac čo mesiac meriam bt, robím testy, bola som aj na ivf (2x nativ, 1xsoft, 1x klasické ivf), z toho len dva vklady a v Brne po poslednom softe ostal jeden mrazacik. Len mám zle výsledky z imunologie a tak čakám kedy budem môcť ísť na vklad. Stále dúfam, že sa stane opäť zázrak a podarí sa aj prirodzene. Aspoň si o to viac vážim každý deň moje dieťa. Fakt to človek pochopí až keď sa ho zo bytostne týka. Všetky okolo mna sú už druhý alebo tretí krát tehotné a my nič :( nevadí, mám už svoj vek, skúsim ešte Nitru a v maji idem na vklad.
@julianka007 dakujem 🙂 No sice poistili, len dufam, ze to nie je na skodu, ked kazdy den. Juj co bych za to dala keby sme si tento cyklus nasli // 🙂 No cez den som nemyslela na to, ci sa zadarilo alebo nie, ale prisla som domov a hned myslienky na to. Strasna som v tomto :D
Tvoje testy tmavnu rychlo ako mne. Ja uz okolo 19,00 - 19,30 by som mala pozitivny. Neskoro odpisujem, tak pevne verim, ze si vecer este testovala. No aj keby nie, tak super ste to dnes poistili 🙂 🙂
@monu66
Dakujem😘, ja ti tiež velmi drzim palce. Dnes mi teplota poskocila zasa smerom nahor, tak dufam ze tam aj zostane 😊
Kus pokles ale stále hore. Moze mi progesteron od lekara umelo drzat teplotu hore? Moc s ty progesteronom od lekara nemam skúsenosti. Čo som mala jediny krat tabletky tak to bolo v case tehu ale graf som mala skakajuci, takze moc neovplyvnoval ms - si myslim. Podla ff nemam dostat ms vo štvrtok, podla inej apky ktora predpoveda prichod presnejsie, je to zajtra. Stredna fotka je dnesny test, spodna fotka je zo vcerajska. Ja tam nevidim ziadny rozdiel, takze asi stale sa mi drzi pregnyl v krvy
@ereska my sme mali BD včera ráno a dnes ráno o 4tej 😂... Dnes idem na nočnú, tak nič už nebude... dúfam, že to bude stačiť... Som zvedavá aký bude dnes test...
@monu66 netestovala som už včera večer, lebo ma kolegyne vytiahli do divadla na "Klimakterium" 😂.. Dnes otestujem a uvidím... BD včera a dnes skoro ráno, už pre to aj tak viac nespravíme, keďže idem dnes na nočnú a ráno po nočnej to už možno bude neskoro.
Ako to tebe krásne pomaly stúpa. Aby sa ti hlava náhodou nezatočila z tých výšin. Juuuj ani nevieš ako silno ti držím prsty... 🙏 Bodaj by ti to už vyšlo... A každej jednej tu na MK .
U mňa graf ešte stále dole...
@monu66
Dakujem ti, a vies jak je to s tvojim grafom pomaly dalej zajdes 😊 mne uz ff ukazuje ms o dva dni, tak dufam ze sa myli a ja hlupana som si rano zase robila test aj ked som si povedala ze sa ich nedotknem lebo nemam uplne rovnake 😂 tak neviem som z toho taka zmatena.. Mne nikdy testy neduchovali, az teraz ma chce ten hore asi skusat.. 🙄
@martinade @evi38 ospravedlňujem sa za nezrozumiteľné písanie, keď som si to po sebe prečítala, tak som ani sama nepochopila:D mňa len tak zaujímalo, že či môže byť taká situácia, že mi grafy BT každý mesiac vyznačia ovuláciu, pretože mám krivku dvojfázovú, niekedy v čase medzi 11DC a 18 DC, ale ovulácia môže byť inokedy.Zneistila ma moja kamarátka, ktorá sa s mužom snažila 3 roky otehotnieť a teraz sa im to konečne podarilo. A pýtala som sa jej na nejaké rady a ona povedala, že je dobré ísť na folikulometriu, lebo zistila, že má ovuláciu v úplne iný deň ako si myslela. No a a ja jej vravím, že si meriam BT, takže predpokladám, že ten interval (samozrejme, že to neviem na deň presne) kedy ovu bola, mám jasný a aj sa snažíme v týchto dňoch, ale nevychádza to zatiaľ. A preto mi napadlo, či sa nemôžem mýliť, že sa riadime grafom BT ale možno sa máme snažiť úplne inokedy, lebo teploty ma môžu klamať. Posielam na ukážku moje posledné grafy. kedy predpokladám, že ovu prebehla. Tento mesiac skúsim aj ovu testy...
@martinade
Dakujem, ale aj tak beriem zatial ako falosneho ducha, som ako imbecil, uz som aj mm povedala nech sa radaej moc netesi.. Neviem moc tym testom neverim, ale skusala som ho kvoli vyskoku teploty, tak je tmavší ako bol ten prvy ale tak kto vie 😳
@martinade ano ano,aj ja som si prve mesiace myslela ze plodne dni podla appky budu stacit:D az potom som zacala merat BT... kamoska uz skusala hocco,aj IVF a nic nevyslo az po troch rokoch nakoniec vysli prirodzene ked to uz ani necakali 🙂 a ovu sledovala u gyn posledne mesiace na folikulimetrii
@martinade ďakujem ti veľmi pekne 🙂...minulý mesiac bola podľa mňa na 9 DC, včera už krčok nižšie a úplná zmena hlienu z egg na sticky...myslím, že ovu prebehla včera, teplota išla hore, ale len na úroveň ako pred 2 dňami, ale meriam skôr o 5 hod. teraz, predtým som okolo 6-6:30, myslím grafy, keď som ešte pár mesiacov dozadu merala 🙂 hneď som zaspala opäť po meraní a zobudila som sa o 6 hod. a už bola o 0,2 viac, tak si myslím, že ozaj prebehla, uvidím ešte podľa zajtrajšej BT, a ak bude vyššia nasadím od zajtra duphaston, lebo mám od 2 DPO... na tvoj DPO si veľmi vysoko, ako sa cítiš, čo pleť?
@pasikavamacka hlavne, aby bolo BD, keď máte chuť 🙂
@butterfly333 júj neskúšala si zavolať na linku, povieš, čo ti je a oni ti možno niečo poradia, čo by zabralo a ak nie radšej by som skočila k Dr....dúfam, že ti je už lepšie
@taily30 vidím, že tam majú taký light prístup 🙂
@ceklis jéj čiže zázrak, pred IVF sa podarilo prirodzene a to vtedy si brala aj duphaston, áno? Čo ti v Brne povedali, len tie vajíčka, že sú nekvalitné? A preto sa nedarí, koľko si mala prosím pri IVF stimulke vajíčok? Veľmi ti držím palce 🙂
@petruska0611 krásna čiarka, gratulujem 🙂
@0507 ahoj, žeby uhniezdenie? 🙂
@pimar presne ako píše @martinade nevieme ako kamoška zisťovala ovu či si merala BT...čo sa týka teba, máte poistené ok, čiže určite nie je problém v tom, že by ste sa netrafili 🙂...ovu máš okolo 14-15 DC, za mňa skôr kratšia LF, ja mám dvojnásobnú zas pre istotu ako extrém :D
@evi38 ahoj no je o niečo lepšie no to pichanie je stále ale o ničo slabšie. Tak dúfam že sa to zlepší. Ďakujem😘

@julianka007 ahoj ja som raz tak mala o 15:00 a večer o 18:00 bol už pozitivny a vtedy sme na druhý deň ráno skúšali na dalsi deň ráno a vtedy to vyslo