icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ceklis
5. mar 2019

@petruska0611 držím moc moc palce nech z toho ducha je poriadna čiarka o pár dní. Podľa mňa toto už nie je duch 🙂

pimar
5. mar 2019

@evi38 no veď toto, že mám hrozne krátku LF.... beriem vitex tretí mesiac ale zatiaľ nezaberá. Nemáte nejaké tipy na predĺženie LF bez predpisu u gyn? A lepšie príliš dlhá ako veľmi krátka, asi:D

evi38
5. mar 2019

@butterfly333 Cčko je na to dobré ešte 🙂
@0507 podľa mňa nie 🙂
@pimar za mňa ešte bekomplex 🙂

ereska
5. mar 2019

Ahojte bola som len so sestričkou a výsledky z hystologie je tam miery a také ale už viem že to bol chlapcek moj poklad

0507
5. mar 2019

@evi38 uvidime, ale vcera ma cely den popichavalo, co mna nezvykne

butterfly333
5. mar 2019

@evi38 áno Cčko beriem denne. Ďakujem

zuzik5891
5. mar 2019

@fiora94 no ja už ružovo a hnedo špiním... síce zatiaľ len keď sa utriem ale je to a dobrej ceste k ms 😁

martinade
5. mar 2019

@ereska hlavne sa sustred na dalsie snažilkovanie ❤ ta bolest casom ustupi

zuzik5891
5. mar 2019

@ereska bože...ja keď si niečo také prečítam je mi tak smutno...ale ty si silná osôbka...🍀🍀🍀🍀

daniela123321
5. mar 2019

@ereska Och moja,to sa nedá ani čítať toto😒 ako píše Martinské sústreď sa na ďalšie snažilkovanie❤️

martinade
5. mar 2019

@evi38 podľa toho ako opisujes bt, ovu potom prebehla, aj hlien mas zmeneny... Vitaj v cakacej faze 😂
Dpo je vysoko, ale uz ma napadlo rano ked som uvidela tehu test ze nesilnie, ci to nahodou nie je progesteron, lebo s nim nemam velku skuse. Len ras som mala tabletky ked som otehu a tam mi teplota ajtak skakala. Citim sa ok, sem tam pichanie, bolesti na ľavej strane, ovu bola z pravej. A plet je krasna, ani ťuk po vyražke.... Inak vceta som zase trosku krvacala teda mala krvavy noštek

petruska0611
5. mar 2019

@ceklis
Dakujem, ja to tak beriem ako ducha 😊vsetko co je slabšie ako kontrolna je pre mna duch 😁

cica1650
5. mar 2019

@monu66 niesi sama tento krat aj mne pomali ale isto stupa😂 som zvedava co stych nasich grafov bude🙈😉

kakatulik
5. mar 2019

@pimar súd vitamín B6 celý cyklus 100mg.

julianka007
5. mar 2019

Ja neviem... Myslíte, že je konečne pozitívny? Mne sa stále zdá, že mu ešte chyba.Ja som myslela, že dnes na ňom už nič nebude... Zas bude tá ovulka posunutá a Boh vie kedy dôjde... 🙄

kakatulik
5. mar 2019

@julianka007 ja by som ten posledný brala za pozitívny.

julianka007
5. mar 2019

@kakatulik no neviem... Ukaze sa asi aj tak až zajtra... Ale už druhý cyklus ma silno pichá v pravom vaječníku... Zeby ovulka z toho istého...? Dúfam len, že nie cysta...

taily30
5. mar 2019

@butterfly333 ja ti neporadim ziadne lieky, lebo mna ked tak raz za rok boli nehorazne hlava, tak len ju odtat, nic mi nepomaha. este k tomu sa ti aj plakat chce od bolesti, ale to len zhorsuje bolest. mne vtedy mm vymiena na celo studene obklady a na krku mam flasu s horucou vodou (volam ju moja milenka, lebo velakrat spolu spavame 😀)
skus flasu s horucou vodou na krk, nikdy nevies, jednoduchy trik, ale moze zabrat. mna ked brucho bolievalo pms, tak som s nou spavala .... a z liekov teraz mozem len Tylenol, ale ten aj zaberie, ale nie na migrenu.

taily30
5. mar 2019

@pimar kludne mozes mat ovu, ked to necakas. ja pokym som nezacala merat bt a robit ovulacne testy, tak sme len hadali, isli sme podla bolesti a cca 28 dni presny cyklus, tak niekedy 14.den. Ale som sa pekne kopla, lebo velakrat uz vtedy bolo po ovu.
doporucujem robit ovulacne testy, merat BT a urcite ist aj na folikulometriu. aspon budes vediet, ci ti rastu do krasy, ci vobec nejake mas. lebo kludne mozu byt aj anovulacne cykly, co mi BT neukazala. Ja som pouzivala kazdy prostriedok a nastastie, tiez po rokoch sa nam to podarilo. Ale vzdy som mala pocit, ze sa to podari prirodzene, aj ked sme uz planovali Brno.
Tak drzim velmi palce!!

taily30
5. mar 2019

@ereska ooh boze, darinka, to mi je luto ☹

kakatulik
5. mar 2019

@julianka007 kľudne môžeš obulovat z toho istého. U mňa bežné.

butterfly333
5. mar 2019

@taily30 no migréna to nieje keďže mám chrípku a bolesť neskutočná je od soboty. Môj mi dáva stále studené obklady on je moje zlatíčko dnes mi je už lepšie aj keď ta hlava bolí stále. Ale ďakujem za radu.😘

kakatulik
5. mar 2019

@butterfly333 skús ešte buď ten acylpyrin alebo aspyrin C.

butterfly333
5. mar 2019

@kakatulik tento aspirin mam môže byť?

pimar
5. mar 2019

@taily30 ano ano,treba ist na folikulimetriu,ze ci vobec mam nejake schopne vajicka. dakujem velmi pekne!🙂 a prajem vela stastia v tehotenstve🍀😊

kakatulik
5. mar 2019

@butterfly333 nepoznám,ale aspirín ako aspirín si myslím. Účinná látka je tam tá istá.

monu66
5. mar 2019

@julianka007 Dakujem 🙂 No vsak toto, ze hlava nezatocila... :D Ja som uz asi prepracovana... Snivalo sa mi, ze mi zvoni budik, tak som sa zobudila a z toho sna som ho normalne akoze vypla a odmerala som bt. Potom kuknem na hodiny a zistim, ze je len 02,48 hod., (37,12 stupnov), tak som opat zalahla a zobudila som sa v obvyklom case 5,50 hod. a opat zmerala bt (37,11 stupnov). Takze opat sa mi potvrdilo, ze u mna nefunguje, ze co hodina navyse, to 0,1 stupna navyse. To vstavanie, aby som zmerala bt mi asi nerobi dobre 😂

monu66
5. mar 2019

@petruska0611 no toto by som uz nenazvala duch, ale vies co? Uplne ta chapem, lebo ja keby som mala mat taky test ako ty + dlhe roky snazenia, tak by som taktiez tomu neverila. Drzim silno palce, aby ti tehu testy kazdym dnom len silneli 🙂 🙂

monu66
5. mar 2019

@cica1650 jeeej, co aj ty sa bojis vysok? 🙂 Krasny grafik mas 🙂 Drzim palce 🙂

monu66
5. mar 2019

@julianka007 ten posledny je myslim krasne pozitivny, mozno zajtra ti uz bt krasne vyskoci 🙂