Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@petruska0611 juj jak sa z teba tesim, ako keby som bola ja v tvojej situacii 🙂 Tak krasne tehulkovanie prajem a co najmenej nevolnosti 🙂
@evi38 čauko, ten teplomer bol nakoniec zly, musela som ho reklamovať 😠
aj tak mi je na dve veci tento mesiac, už som 15dc a ovulačny test stale negativny, asi anovulak tento mesiac keďže ovu byva na 12-14dc, čo mysliš?
@monu66 haha... 😂😂😂 Pekne... Tak ale aspoň si si opäť potvrdila, že u teba neplatí, čo hodina, to 0,1°C... Ani u mňa nie... Ja mám práve že skôr pocit, že do tej 5. do 6.hod mi to skôr klesne ako stupne.
Mne teplota dnes ešte nepoškodila. Zostávam dole.... Uvidím ako test dnes... Ale v noci mi bolesti pravého vajecnika ustúpili, tak možno sa už niečo chystá...
@julianka007 aj ja mavam pocit, ze cim neskor, tak o to nizsia bt. No mozno si mala vcera ovulku bohvie... Niekedy sa stava, ze bt po ovulke vyskoci tak o 2 - 3 dni. No som zvedava na tvoj dnesny ovu testik 🙂
@dominika_sk mne sa 1x stalo ze ovu testy negatívne a ovu prebehla. Potvrdene na folikulometrii
Môj druhý pokus s ovulačnými testami, vrchný je včera o 15:00 a pod ním o 20:00, neviem čo si myslieť, či som prešvihla vrchol, aj ten o 15:00 sa mi zdá, že mu trochu chýba, aby bol pozitívny 🤔 prikladám aj graf, čo myslíte mám ešte aj dnes testovať na porovnanie? Som už z toho jeleň, že kedy vlastne je ovulácia 🙄
@fany051081 podla grafu ovu nastala 12 dc. Predpokladam ze pozitívny ovu test by si mala medzi 10-11dc ak by si testovala skor
@martinade zaujimave...ja som v bode že mam z toho už celkom depresiu že sa nam nedari☹ už je to 14mesiacov po potrate.
@dominika_sk
@martinade aj ja to tu baby asi zabalím...dnes riadna depka že čo ak sa nikdy nedočkáme, už 19 mesiacov od kyretu a nič 😭😭 som plne rozhodnutá že dokončím tento cyklus a vyhodím všetko čo je doma, žiadne testy, teplomer, nič....neviem čo to dnes lieta vo vzduchu, nejaká pochmúrna nálada 😢😢

@monu66
Dakujem ti velmi pekne, dnes mi teplota opat stupla takze pani mrchu uz neocakavam a verim ze vsetko je ok, vcera som si robila test poobede inej znacky a bol celkom "pekny" 😊 takze myslim pozitivne