Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@martinade s progesterónom nemám skúsenosti, ale podľa tých včerajších grafov, čo tu dala @zuzik5891 a ja, tak v tých dňoch ako ty (9-11 DPO) bol pokles aj pár dní, a keď vyskočila teplota, tak najskôr pozit. test po 2 dňoch, ale aj o dosť neskôr 4-5 dní, ešte by som počkala 🙂... u mňa teplota rovnaká ako včera, fáza čakania ide veľmi rýchlo vzhľadom k pracovným povinnostiam 🙂...víkend plánujem ešte rýľovať 🙂 a strihať okrasné trávy 🙂
@monu66 mne su cez den vzdy negativne, jedine vecer po treningu to bolo taketo najsilnejsie (na treningu malo pijem a som dehydrovana). ten silnejsi je 20kovy, druhy slabsi je 40kovy. aj logicky mi to nesedi, lebo tehotenstke testy su tym spolahlivejsie, tym mensie mnozstvo hormonu dokazu zachytit. no neviem kazdopadne vsetky nasledujuce testy boli uz uplne negativne
@butterfly333 ano negatívny. Ked sa na neho zadivam nieco sa mi mari, ale je je negatívny
práve mi volali z centra... takže už od dnes pichám všetky tri injekcie...v utorok ďalšia kontrola...😁...
@monu66 krásne sa držis... veľmi sa mi páči tvoj graf... Máš také stabilné teploty... Žiadne výkyvy. Pekne pomaly stúpas... Hmm nadhera
@pasikavamacka to je divne, ze je slabsi. Mne prave tie 40 vzdy ukazali bliziacu sa ovu a testy s citlivostou 20 nie s vynimkou tohto cyklu, kedy mi ukazali len o 06,00 rano. No mne aj dost rychlo stupa lh, tak mozno preto, bohvie...
@julianka007 dakujem 🙂No neviem ci ta stabilna bt suvisi s novym teplomerom alebo novymi doplnkami. Inac po prvykrat som dnes mala v lf egg hlien, nechapem tomu 😂

@dadulik6 skusila som vcera poobede, nieco slabe by tam aj bolo. Dnes rano som zabudla, napadlo ma to az po 2 kavach, ten bol biely.