icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ja197
7. mar 2019

Baby máte niektorá skúsenosti s fytosójou ako náhradou za clostil? Skúšal to niekto z vás ?

julianka007
7. mar 2019

@monu66 vyskočila som .. Tak nastupuje čakacia fáza... no uvidíme...

petruska0611
7. mar 2019

@ja197
Ahoj,
Ja som to teraz skusila prvy cyklus, ovu bola na 22DC, a dost som ju citila.. Asi prvykrat.. A otehotnela som teraz v tomto cykle, teda este nemam nic potvrdene od dr, a zajtra by som ne!/mala mat ms, graf zatial takto a tehu test silnie takze tomu drobcovi drzim palce.. Po MA je to 4. mesiac, ale ms som mala dve doteraz.. Od oktobra.. Neviem teda ci to je zasluha soje, ale kto vie.. +som pila 5 dni po ovu ananasovy dzus.. Ten spodny je z pred dvoch dni a stredny z dneska rana

butterfly333
7. mar 2019

@petruska0611 gratulujem a prajem všetko dobré

petruska0611
7. mar 2019

@butterfly333
Dakujem ti 😘

eliska1986
7. mar 2019

@petruska0611 grATULUJEM,NECH VSETKO DOBRE DOPADNE

eliska1986
7. mar 2019

@petruska0611 k comu ti pomoholten ananasovy dzus:a odstavovla si ten ananas?

petruska0611
7. mar 2019

@eliska1986
Dakujem, verim a "modlim" sa nech to tentokrat dotiahneme do uspesneho konca 😊
Ten ananasovy dzus som citala ze je dobry pre uhniezdenie.. 5 dni pred ovulkou grepovy a po ananasovy.. Ale este lepsi je vraj ten tvrdy stred ananasu rozdelit na 5 casti a kazdy den jednu spapat.. No kedze som u nas nezohnala ananas tak som pila ten dzus 😊 to som citala tiez v tej skupine sojove izoflavonoidy ako nahrada clostillu 🙂

martinade
7. mar 2019

@petruska0611 gratulujem 😍

petruska0611
7. mar 2019

@martinade
Dakujem Mati, velmi, velmi ti drzim palce! ❤️

monu66
7. mar 2019

@julianka007 paradny vyskok, drzim palecky 🙂

pasikavamacka
7. mar 2019

@petruska0611 drzim palce 🙂
ten ananas prepdokladam, ze kvoli bromelainu. ja beriem bromelain cely cyklus, ma sa to brat len po ovulacii?

pasikavamacka
7. mar 2019

uz mi prisli z ebaya tie ovulacne testy 40kove, ale tie mi ukazuju slabsie ciarky ako 20kove 🙈

ladysmurf
8. mar 2019

Dnes som trosku povyskocila, myslite ze to moze mat na svedomi aj prirodny progestronovy krem?

petruska0611
8. mar 2019

@pasikavamacka
Dakujem, hej kvoli bromelaninu, citala som ze ak sa berie pred ovu a pocas moze vysusovat ten plodny hlienik ale neviem co je na tom pravdy 🙂

monu66
8. mar 2019

@pasikavamacka myslis vrchol lh? Ja pri nich som nikdy vrchol lh nezmeskala. Cez den ked som videla, ze uz je takmer pozitivny, tak vecer medzi 18,30 - 19,30 hod. bol krasne pozitivny 🙂

monu66
8. mar 2019

Dobre ranko, tak dnes som trosku vyskocila. @julianka007 vcera ma neuveritelne bolel spodok brucha az tak, ze pomaly som si musela sadat, jak maternica alebo co. Dnes je vsetko ok 🙂

ladysmurf
8. mar 2019

@monu66 super vyzera ten tvoj graf, ja som tiez 7dpo takze mozme cakat a verit spolu ✊😊🙏. Inak pacilo by sa mi konecne mat //

ladysmurf
8. mar 2019

A koceny, vsetkym nam zenam krasny MDŽ 🌷😚🥂, nech si kazda z nas konecne najde tie vytuzene //🙏

monu66
8. mar 2019

@ladysmurf dakujem 🙂 Tak budeme spolu cakat 🙂 Krasne sa splhas hore 🙂 moc silno ti drzim ✊ No ja keby som videla na teste // tak zarucene odpadnem, naozaj 🙂 A aj tebe krasny MDŽ 🙂

ja197
8. mar 2019

@petruska0611 a ako si ho užívala prosím ťa? A kedy?

martinade
8. mar 2019

Dobre ranko a krasny MDŽ.🌸 Dnes mi teplota podskocila, tak toto som necakala, ale uz viem ze je to z progesteronu. Ale inak test biely. Inak zaujimave je ze teplota dnes a pred 4 dnami je ta ista 37,22.

martinade
8. mar 2019

Zabudla som napisat ze ff mi posunula ovu na 17dc. Hoc pregnyl som mala pichnuty 2 dni pred, teda 15 a 16 bolo špinenie.

0507
8. mar 2019

Takto dnes

fany051081
8. mar 2019

@martinade noo pekne si poskočila, tvoj graf je veeeľmi podobný tomu ako včera písala @zuzik5891, aj tam test bol pozitívny trošku neskôr ;) silno držím palce a veľmi ti to prajem 🙏❤ inak máš nejaké príznaky nové, alebo všetko je ako predtým?

martinade
8. mar 2019

@fany051081 dakujem velmi pekne 😘
No príznaky, splasli mi prsia a uz ma nebolia. Vyhodila sa mi na tvari 1 vyrazka ale plet je stale pekna a v utorok a v stredu som mala krvavy noštek a vobec nemam chut na sladke.... Uvidíme ešte dnes si dam progesteron a možnože aj zajtra a potom ho vysadim a uvidím... Inak sa mi zda akoby sa mi zhorsil zrak posledne dni, ale možnože je to len uvavou

petruska0611
8. mar 2019

@ja197
Zacinala som 4DC a koncila 8DC
4DC +5DC =150mg
6DC+7DC =175mg
8DC =200 mg
Toto od 4teho dna cyklu som citala ze podporuje rast jedneho dominantneho folikulu... A pre viac folikov sa zacina 2dc..tiez 5 dni a davkovanie ako som pisala vyssie.. Ja som zacala neksor lebo moj priemerny cyklus je nad 30 dni

dadulik6
8. mar 2019

@0507 a testik ako skusala si?

evi38
8. mar 2019

@petruska0611 gratulujem 🙂...krásny test, nech všetko dobre dopadne 🙂
@martinade ale pozri aký výskok 🙂...prečo myslíš, že z progesterónu? Ak by teoreticky tie teploty, čo si klesala bolo uhniezdenie a dnes si stúpla, tak až tak o 2 dni by ukázalo, ale uvidíš...

martinade
8. mar 2019

@evi38 no ten vyskok som necakala. Takze co presne robi progesteron? Asi si to musim zistit, lebo pred par dnami sme tu rozoberali, ze progesteron ovlyvnuje teplotu, ale na druhej strane ak by ovplyvnoval tak to by mi 3 dni teplota neklesala, ci? Som z toho jeleň. A co noveho u teba? Cakacia lehota ti plynie rychlo?
Inak teraz som sa pozerala a 5-6.3 som mala krvavy noštek a to su dni kedy som zacala klesat s teplotou. Zaujimave