icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

0507
8. mar 2019

@dadulik6 skusila som vcera poobede, nieco slabe by tam aj bolo. Dnes rano som zabudla, napadlo ma to az po 2 kavach, ten bol biely.

petruska0611
8. mar 2019

@evi38
Dakujem Evi, 😊

zuzik5891
8. mar 2019

@martinade ja som už mala raz potvrdenú ovu až po dvoch dňoch od pichnutého pregnylu... krásne si podskočila❤️

dadulik6
8. mar 2019

@0507 silno drzim palce ja som dneska stupla nas 37 to som davno nemala taku teplotu 🙈

evi38
8. mar 2019

@martinade s progesterónom nemám skúsenosti, ale podľa tých včerajších grafov, čo tu dala @zuzik5891 a ja, tak v tých dňoch ako ty (9-11 DPO) bol pokles aj pár dní, a keď vyskočila teplota, tak najskôr pozit. test po 2 dňoch, ale aj o dosť neskôr 4-5 dní, ešte by som počkala 🙂... u mňa teplota rovnaká ako včera, fáza čakania ide veľmi rýchlo vzhľadom k pracovným povinnostiam 🙂...víkend plánujem ešte rýľovať 🙂 a strihať okrasné trávy 🙂

pasikavamacka
8. mar 2019

@monu66 mne su cez den vzdy negativne, jedine vecer po treningu to bolo taketo najsilnejsie (na treningu malo pijem a som dehydrovana). ten silnejsi je 20kovy, druhy slabsi je 40kovy. aj logicky mi to nesedi, lebo tehotenstke testy su tym spolahlivejsie, tym mensie mnozstvo hormonu dokazu zachytit. no neviem kazdopadne vsetky nasledujuce testy boli uz uplne negativne

0507
8. mar 2019

@dadulik6 super, kolko si asi dpo?

dadulik6
8. mar 2019

@0507 7 alebo 8

zuzik5891
8. mar 2019

@evi38
@0507
@martinade tak ja mám po kontrole... poobede mi budú volať kedy môžem pridať ďalšie dve injekcie...

martinade
8. mar 2019

@evi38 pri tom vyskoku samozrejme ze pockam. Dnes by som mala brat posledny progesteron ale zajtra si dam tiez a podla teploty a testov dalej uvidim.okrasne travy mam naplanovane tiez a si aj nieco zasadim. Zbožnujem hrasok tak ten pojde ako prvy do zeme 😀

martinade
8. mar 2019

@zuzik5891 super, uz sa posuvas. Ms si uz dostala?

0507
8. mar 2019

@zuzik5891 supeeer, len nech vsetko ide ako ma ☺

butterfly333
8. mar 2019

@martinade robila si tehu testik?

zuzik5891
8. mar 2019

@martinade áno... včera to bolo také všelijaké ale dnes si už ms užívam plnými dúškami 😂...po prvý krát počas snaženia chodím v deň ms usmiata a v úplnej pohode ❤️

zuzik5891
8. mar 2019

@0507 veru... pomaličky začínam druhú fázu protokolu 😁

martinade
8. mar 2019

@butterfly333 ano negatívny. Ked sa na neho zadivam nieco sa mi mari, ale je je negatívny

butterfly333
8. mar 2019
evi38
8. mar 2019

@martinade hrášok sa dá už aj teraz 🙂...uvidíš najbližšie dni ako to dopadne 🙂...držím silno palce 🙂...mám veľa druhov okrasných tráv, pekne to vyzerá, napr. red baron 🙂...pridáš ten test prosím?
@zuzik5891 paráda, nech to konečne dobre dopadne a máte zdravé bábatko 🙂

martinade
8. mar 2019

@evi38 cervenu travu tiez mam, plus nejake dedicstvo po predchadzajucom majitelovi....
Cerstve foto do 15 min od zacatia testu nemam, bol biely tak som ani nefotila

zuzik5891
8. mar 2019

práve mi volali z centra... takže už od dnes pichám všetky tri injekcie...v utorok ďalšia kontrola...😁...

ereska
8. mar 2019

@zuzik5891 Zuzka držím palce
@martinade matka ak to bol ip počkaj dva dni a bude dusík a všetkým krásne MDŽ

0507
8. mar 2019

@zuzik5891 drzim palce, Zuzi

julianka007
8. mar 2019

@monu66 krásne sa držis... veľmi sa mi páči tvoj graf... Máš také stabilné teploty... Žiadne výkyvy. Pekne pomaly stúpas... Hmm nadhera

monu66
8. mar 2019

Zienky, krasny MDŽ nam vsetkym 👯‍♂️

monu66
8. mar 2019

@pasikavamacka to je divne, ze je slabsi. Mne prave tie 40 vzdy ukazali bliziacu sa ovu a testy s citlivostou 20 nie s vynimkou tohto cyklu, kedy mi ukazali len o 06,00 rano. No mne aj dost rychlo stupa lh, tak mozno preto, bohvie...

monu66
8. mar 2019

@julianka007 dakujem 🙂No neviem ci ta stabilna bt suvisi s novym teplomerom alebo novymi doplnkami. Inac po prvykrat som dnes mala v lf egg hlien, nechapem tomu 😂

zuzik5891
8. mar 2019

@0507
@ereska ďakujem krásne baby 😘😘😘😘

taily30
8. mar 2019

@martinade Mati, ten progesteron radsej ber. to uz je jedno, ci to robi nieco s BT, ale urcite ti viac pomoze ako uskodi. Ja si ho stale vkladam a verim, ze aj vdaka tomu je zatial vsetko ok. Velmi silno ti drzim palce, graf vyzera super a nadejne a bud trpezliva s testikom 😘

ladysmurf
8. mar 2019

@monu66 ja som dnes nejako padla, na mrchu je skoro este hm uvidime zajtra. Inak vcera som si nedala prirodny progestronovy krem tak neviem ci to nemoze byt aj tym.

martinade
8. mar 2019

@taily30 dakujem, po dnesom vyskoku budem este trpezliva 🙂