Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@monu66 tak dúfam že pomôže. Ja už neviem čo mám brať nič mi nepomáha. Mam pocit ze sa nikdy nezadari😞
@petruska0611 dakujem krasne. No tento raz som aj ja verila najma kvoli tomu ip, ze uz sa zrejme zadarilo. Aj test som sa bala spravit, aby som od stastia neodpadla. No po dlhej dobe ma to zas velmi boli, ze MS prisla. Teraz si musim nahovarat, ze sice zatial neviem kvoli comu, ale mozno nebol este spravny cas. No je to velmi tazke pre kazdu z nas ked sa stale kazdy cyklus nedari a popri tom ta nespravodlivost, ze prave my, co by sme boli tie najuzasnejsie maminky na svete sa velmi tazko dopracuvavame k babatku.
@butterfly333 dakujem, no aj ja mam ten isty pocit... :( Cim viac sa snazim, tym mam pocit, ze je to horsie :( Este aj ta predstava, ze uz mam len kratky cas - vek :(.
@monu66 ty si úžasná... 😍 Naozaj trošku podobný... Ale stále si udrziavam chladnú hlavu... ďakujem za veeelke povzbudenie... dodala si mi ešte nadej
@petruska0611 a tebe sa ako dari? Ty budes uz o chvilu vidiet bit srdiecko, ze? 🙂
@julianka007 a ano, treba zachovat chladnu hlavu 🙂 Juj, ako moc ti drzim palce aj paste 🙂
Takze u mna uz seriozne 1dc v plnej sile 😞, uz "len" 3 tyzdne a mozme to skusit zas.
@monu66
Ja viem ze to cloveka zamrzi,hlavne ked tak tuzi po babatku.. No jaa popravde som sa este neobjednala ani k dr.. Bojim sa 😊 aj ked si stale nahovaram ze tentokrat to uz bude vsetko v poriadku a uvidim to male na tom monitore.. Ale mam taky respekt.. Nebyva mi ani zle ako pri tom prvom tehu, jedine co mam je sfuknute podbrusko a bolestive prsia a stale som hladna .. Inak ani neviem ze som tehu, takže este mam tak trosku zaradenu spiatocku.. Ale vam dievcata tak moc drzim palce, aby ste si coskoro nasli dve II a vsetko fopadlo na vybornu😘
@pimar no hej, ono celú noc mi bolo strašne teplo, tak som spala odokrytá a zobudila som sa celá studená, už mi napádajú všelijaké konšpirácie, prečo tá teplota znova klesla 😀 pred večerom aj včera som mala mierne špinenie, čo mávam vždy cez ovu, a mám aj hlien a dosť... Nejako bude, ale dnes to vyzerá na pekný deň, tak sa tým nebudem stresovať ☺️ ovu mi chodí niekedy aj na 22-23 DC, tak ešte má čas asi
@monu66 no ved to aj ja. V lete budem mat už 40r v máji mam svadbu a bojím sa ze nebudem schopná mat už dieťa po ktorom túžime.
Ahojte,žienky ako zvknete podporit tvorbu plodneho hlienu?ake vitaminy si zvyknete davat,ake džusy pijete?počuli ste o dateline lučnej ze je na to dobry čaj?dakujem
@eliska1986 Ahoj,pri malom som do ovulky píla grepový džús a skúsila som ešte ACC long.. tabletky ktoré sa rozpúšťajú do vody.. rozpúšťajú hlieny a teraz pri druhom sme skúsili gél Conceive plus
@eliska1986 odstavovala som tento cyklus kazdy den 1grep (do ovulacie). neviem ci z toho, ale mala som naozaj viac hlienu. minuly mesiac nic nebolo

@julianka007 dala som si tu namahu pohladat ti graf uspesneho cyklu, lebo mi to nedalo a pamatam, ze podobny graf tomu tvojmu som uz videla. Aha 🙂