icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

monu66
14. mar 2019

@julianka007 dala som si tu namahu pohladat ti graf uspesneho cyklu, lebo mi to nedalo a pamatam, ze podobny graf tomu tvojmu som uz videla. Aha 🙂

butterfly333
14. mar 2019

@monu66 tak dúfam že pomôže. Ja už neviem čo mám brať nič mi nepomáha. Mam pocit ze sa nikdy nezadari😞

monu66
14. mar 2019

@petruska0611 dakujem krasne. No tento raz som aj ja verila najma kvoli tomu ip, ze uz sa zrejme zadarilo. Aj test som sa bala spravit, aby som od stastia neodpadla. No po dlhej dobe ma to zas velmi boli, ze MS prisla. Teraz si musim nahovarat, ze sice zatial neviem kvoli comu, ale mozno nebol este spravny cas. No je to velmi tazke pre kazdu z nas ked sa stale kazdy cyklus nedari a popri tom ta nespravodlivost, ze prave my, co by sme boli tie najuzasnejsie maminky na svete sa velmi tazko dopracuvavame k babatku.

monu66
14. mar 2019

@butterfly333 dakujem, no aj ja mam ten isty pocit... :( Cim viac sa snazim, tym mam pocit, ze je to horsie :( Este aj ta predstava, ze uz mam len kratky cas - vek :(.

julianka007
14. mar 2019

@monu66 ty si úžasná... 😍 Naozaj trošku podobný... Ale stále si udrziavam chladnú hlavu... ďakujem za veeelke povzbudenie... dodala si mi ešte nadej

monu66
14. mar 2019

@julianka007 som rada, ze som ta potesila 🙂 🙂

monu66
14. mar 2019

@petruska0611 a tebe sa ako dari? Ty budes uz o chvilu vidiet bit srdiecko, ze? 🙂

monu66
14. mar 2019

@julianka007 a ano, treba zachovat chladnu hlavu 🙂 Juj, ako moc ti drzim palce aj paste 🙂

julianka007
15. mar 2019

@monu66 ďakujem... 😂😂😂

ladysmurf
15. mar 2019

Takze u mna uz seriozne 1dc v plnej sile 😞, uz "len" 3 tyzdne a mozme to skusit zas.

cica1650
15. mar 2019

Tak dnes sa to uz pohlo dole

monu66
15. mar 2019

@ladysmurf tak aj ty 1dc?☹️ Dufam, ze prichadzajuca jar nam dopraje a tento novy cyklus uz bude nas s dvoma ciarkami na tehu teste.

cica1650
15. mar 2019

@monu66
@ladysmurf nesmutte baby coskoro vas nasledujem aj ja

monu66
15. mar 2019

@cica1650 ☹️A tak krasne grafy sme mali viacere... ☹️ Dufam, ze prichadzajuca jar nam tento raz dopraje vidiet na tehu teste //

cica1650
15. mar 2019

@monu66 nevadi moja,hlavu hore a ideme dalej,verim ze to vide uz coskoro 😉

pimar
15. mar 2019

Ahojte,myslite,ze ovu uz prebehla?

petruska0611
15. mar 2019

@monu66
Ja viem ze to cloveka zamrzi,hlavne ked tak tuzi po babatku.. No jaa popravde som sa este neobjednala ani k dr.. Bojim sa 😊 aj ked si stale nahovaram ze tentokrat to uz bude vsetko v poriadku a uvidim to male na tom monitore.. Ale mam taky respekt.. Nebyva mi ani zle ako pri tom prvom tehu, jedine co mam je sfuknute podbrusko a bolestive prsia a stale som hladna .. Inak ani neviem ze som tehu, takže este mam tak trosku zaradenu spiatocku.. Ale vam dievcata tak moc drzim palce, aby ste si coskoro nasli dve II a vsetko fopadlo na vybornu😘

bale1rinka
15. mar 2019

ahojte, kedy bola ovulka?

adria88
15. mar 2019

@pimar ahoj, ja myslím, že určite áno... Ja ešte len čakám na ovu, testy nerobím, no podľa teploty ešte neprebehla svinka 😏 a to som bola v tom, že včera bola 😂

pimar
15. mar 2019

@bale1rinka ahoj, podľa mňa 12DC (ak tie čísla dole sú dni cyklu)

pimar
15. mar 2019

@adria88 ahoj, och, no podľa tvojej včerajšej teploty to vyzeralo, že už určite bola. Nechápem, ako sa niekedy tie teploty zahrávajú s nami:/ a hlien si sleduješ?

adria88
15. mar 2019

@pimar no hej, ono celú noc mi bolo strašne teplo, tak som spala odokrytá a zobudila som sa celá studená, už mi napádajú všelijaké konšpirácie, prečo tá teplota znova klesla 😀 pred večerom aj včera som mala mierne špinenie, čo mávam vždy cez ovu, a mám aj hlien a dosť... Nejako bude, ale dnes to vyzerá na pekný deň, tak sa tým nebudem stresovať ☺️ ovu mi chodí niekedy aj na 22-23 DC, tak ešte má čas asi

butterfly333
15. mar 2019

@monu66 no ved to aj ja. V lete budem mat už 40r v máji mam svadbu a bojím sa ze nebudem schopná mat už dieťa po ktorom túžime.

pasikavamacka
15. mar 2019

Konecne som sa dockala ovulacie 😒 v den ovulacie BD nebol, lebo som mala emocionalny breakdown 😂 az na druhy den rano. cca 13h po predpokladanej ovulacii.

eliska1986
15. mar 2019

Ahojte,žienky ako zvknete podporit tvorbu plodneho hlienu?ake vitaminy si zvyknete davat,ake džusy pijete?počuli ste o dateline lučnej ze je na to dobry čaj?dakujem

fany051081
15. mar 2019

@julianka007 ako dnešná teplota?

adria88
15. mar 2019

@eliska1986 ja viem o grepovom džúse, že sa potom tvorí lepší hlien

ladysmurf
15. mar 2019

@monu66 zial ano, no co uz. Ja sa na jar spoliehat velmi mozem, v Australii zacina jesen. Nuz ale na jar by som celkom rada rodila ✊🙏

daniela123321
15. mar 2019

@eliska1986 Ahoj,pri malom som do ovulky píla grepový džús a skúsila som ešte ACC long.. tabletky ktoré sa rozpúšťajú do vody.. rozpúšťajú hlieny a teraz pri druhom sme skúsili gél Conceive plus

pasikavamacka
15. mar 2019

@eliska1986 odstavovala som tento cyklus kazdy den 1grep (do ovulacie). neviem ci z toho, ale mala som naozaj viac hlienu. minuly mesiac nic nebolo