Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@eliska1986 ahoj 🙂 tiez som mala ten problem a pijem kazdy podvecer 1 cerstvo odstaveny grep.. a mam hlienu na rozdavanie-predtym som ho len horko-tazko zahliadla a uplne malinko, max 2dni. Teraz ho mam uz tyzden v kuse a je ho dost🙂 Takze za mna grep a zevraj aj lanove semienka🙂
@daniela123321
@martinade ďakujem baby za podporu ❤️...poobede čakám telefonát z centra tak uvidím či mi dávku ešte nenavýšia...ale verte že je to nekonečné čakanie... už teraz vaječníky cítim .. čo to bude do odberu...
@martinade a ty si sa ako rozhodla?... neplánovali ste tiež IVF?
@zuzik5891 no tento mesiac este skusime iui, lebo ivf uz sa nestiha, ale 1.4 mame prve posedenie v prahe. Dovtedy musim poslat vsetky moje výsledky
1.4 zoberu spermiogram a uvidíme ci sa niekam pohneme. Tento cyklus som vypustila clostil, lebo ak by nahodou som ho musela brat pre ivf.. Aby bolo menej chemie v mojom tele 🙂 bo zevraj len 3 mesiace sa moze brat.
Inak to je moj druhý cyklus so sojou - izoflavonidy, tak som zvedava ci to pojde aj prirodzene tento mesiac. Minuly mesiac som mala krasne ustalene teploty v 2 cykle.
@pimar áno tie dolku sú DC, takže 13.3. bola ovulka, som si aj myslela...dakujem.
@martinade o tej sóji som počula veľa pozitívnych ohlasov...no keďže mám problém so štítnou žľazou tak ju užívať nemôžem... takže IUI v prirodzenom cykle... držím ✊✊ nech to výjde...pri IVF-ku sa už stimuluje inými hormónmi...to je clostilbegyt taká pohoda ale určite je lepšie keď je tej chémie čím menej...ja som mala pauzu od hormónov 3 mesiace
@butterfly333 podporuju rast folikulu. Ked som bola za nim minuly mesiac tak mi to predpisal. Hoc ja nemam s rastom alebo praskanim folikulov problem. Ale asi to dal pre istotu aby folik rastol a bola vyššia sanca pre iui.
@martinade aha no mne dal letrozol ani to nepomohlo. Neviem ci ešte skúsiť ďalšie iui asi by to chcelo niečo poriadne na rast folikulov a aby aj z toho niečo bolo nie aby boli prázdne.
@butterfly333 no ved preto som si zacala vybavovat ivf. Kludne by som prijala aj hned 2 kusky naraz 😀, hoc za velke pozehnanie a uspech by som povazovala aj 1
@fany051081
@monu66 tak ja dnes minimálny postup ... Tak neviem... Toto bude napínavé...
@zuzik5891 je veľa folíkov, preto rastú pomalšie, ale neboj, pár odíde a zvyšok pôjde už rýchlejšie do veľkosti 🙂...držím silno palce 🙂
@bale1rinka za mňa 12 DC 🙂
@eliska1986 u mňa určite ľanové semiačka do zeleninových šalátov, ak môžem odporučiť, oveľa lepší hlien 🙂...no nie že by mi to pomohlo :D
@taily30 držím palce, aby ti už nebolo zle 🙂
@martinade som zvedavá, čo ti v pondelok Dr. povie, silno držím palce 🙂...ja dnes vysadím duphaston, počkám na ms a zas dokola 🙄
@julianka007 kedy skúsiš testovať? Krásny graf, vyzerá nádejne, silno držím palce 🙂
@evi38 nooo neviem či nádejne...skôr si zatiaľ myslím, že ani nie, ale tak uvidíme no... Nehadžem ešte flintu do žita...

tak kontrola dopadla ani neviem ako... mám cca 20 folikov ale je tam veľa malinkých... sú od 5-12 mm...dr.vravel že na 8 deň stimulácie by už mali byť väčšie...som z toho smutná 😟...v pondelok ďalšia kontrola... veľmi sa bojím že nedorastú