icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzik5891
15. mar 2019

tak kontrola dopadla ani neviem ako... mám cca 20 folikov ale je tam veľa malinkých... sú od 5-12 mm...dr.vravel že na 8 deň stimulácie by už mali byť väčšie...som z toho smutná 😟...v pondelok ďalšia kontrola... veľmi sa bojím že nedorastú

daniela123321
15. mar 2019

@zuzik5891 Neboj sa, určite dorastú..veď každá žena je predsa iná❤️

martinade
15. mar 2019

@zuzik5891 držím pršteky aby ti v pondelok dopadla kontrola dobre. A kto vie možnože doki berie priemer, ale nie všetko sa da spriemerovat. Ludske telo je nevyspytateľné a možnože do pondelka budes mat dobru velkost... Držím pršteky

zuzinamt
15. mar 2019

@eliska1986 ahoj 🙂 tiez som mala ten problem a pijem kazdy podvecer 1 cerstvo odstaveny grep.. a mam hlienu na rozdavanie-predtym som ho len horko-tazko zahliadla a uplne malinko, max 2dni. Teraz ho mam uz tyzden v kuse a je ho dost🙂 Takze za mna grep a zevraj aj lanove semienka🙂

zuzik5891
15. mar 2019

@daniela123321
@martinade ďakujem baby za podporu ❤️...poobede čakám telefonát z centra tak uvidím či mi dávku ešte nenavýšia...ale verte že je to nekonečné čakanie... už teraz vaječníky cítim .. čo to bude do odberu...

@martinade a ty si sa ako rozhodla?... neplánovali ste tiež IVF?

martinade
15. mar 2019

@zuzik5891 no tento mesiac este skusime iui, lebo ivf uz sa nestiha, ale 1.4 mame prve posedenie v prahe. Dovtedy musim poslat vsetky moje výsledky
1.4 zoberu spermiogram a uvidíme ci sa niekam pohneme. Tento cyklus som vypustila clostil, lebo ak by nahodou som ho musela brat pre ivf.. Aby bolo menej chemie v mojom tele 🙂 bo zevraj len 3 mesiace sa moze brat.
Inak to je moj druhý cyklus so sojou - izoflavonidy, tak som zvedava ci to pojde aj prirodzene tento mesiac. Minuly mesiac som mala krasne ustalene teploty v 2 cykle.

bale1rinka
15. mar 2019

@pimar áno tie dolku sú DC, takže 13.3. bola ovulka, som si aj myslela...dakujem.

zuzik5891
15. mar 2019

@martinade o tej sóji som počula veľa pozitívnych ohlasov...no keďže mám problém so štítnou žľazou tak ju užívať nemôžem... takže IUI v prirodzenom cykle... držím ✊✊ nech to výjde...pri IVF-ku sa už stimuluje inými hormónmi...to je clostilbegyt taká pohoda ale určite je lepšie keď je tej chémie čím menej...ja som mala pauzu od hormónov 3 mesiace

taily30
15. mar 2019

@zuzik5891 zuzik, silno drzim palce, nech este dorastu!

martinade
15. mar 2019

@zuzik5891 no cez iui stimulujem 5 dni s injekciami menogon, to je nejaky rastovy hormon ci co a potom pregnyl. Teda tak som to mala minuly mesiac

butterfly333
15. mar 2019

@martinade tie inj si načo dobre? Ja to miesto clostilu ci letrozolu.?

martinade
15. mar 2019

@butterfly333 podporuju rast folikulu. Ked som bola za nim minuly mesiac tak mi to predpisal. Hoc ja nemam s rastom alebo praskanim folikulov problem. Ale asi to dal pre istotu aby folik rastol a bola vyššia sanca pre iui.

zuzik5891
15. mar 2019

@martinade a koľko vajíčok si mala teraz pri IUI?

zuzik5891
15. mar 2019

@taily30 ďakujem moja...treba veriť...❤️🍀

martinade
15. mar 2019

@zuzik5891 1, sla som na prehliadku v 11dc. Na vyssi pocet vajicok potrebujem ist skor asi 2-3dc. To som planovala tento mesiac,tento tyzden ale hovno hovno zlata rybka 🙂 doki ma dofcu a k zastupu asi nie...takze v pondelok to bude moj 9dc idem k dokimu

zuzik5891
15. mar 2019

@martinade no tak nech ti to dobre dopadne ❤️🙏...

martinade
15. mar 2019

@zuzik5891 dakujem 💕 napodobne

butterfly333
15. mar 2019

@martinade aha no mne dal letrozol ani to nepomohlo. Neviem ci ešte skúsiť ďalšie iui asi by to chcelo niečo poriadne na rast folikulov a aby aj z toho niečo bolo nie aby boli prázdne.

martinade
15. mar 2019

@butterfly333 no ved preto som si zacala vybavovat ivf. Kludne by som prijala aj hned 2 kusky naraz 😀, hoc za velke pozehnanie a uspech by som povazovala aj 1

martinade
15. mar 2019

@butterfly333 načo je letrozol?

julianka007
15. mar 2019

@fany051081
@monu66 tak ja dnes minimálny postup ... Tak neviem... Toto bude napínavé...

evi38
15. mar 2019

@zuzik5891 je veľa folíkov, preto rastú pomalšie, ale neboj, pár odíde a zvyšok pôjde už rýchlejšie do veľkosti 🙂...držím silno palce 🙂
@bale1rinka za mňa 12 DC 🙂
@eliska1986 u mňa určite ľanové semiačka do zeleninových šalátov, ak môžem odporučiť, oveľa lepší hlien 🙂...no nie že by mi to pomohlo :D
@taily30 držím palce, aby ti už nebolo zle 🙂
@martinade som zvedavá, čo ti v pondelok Dr. povie, silno držím palce 🙂...ja dnes vysadím duphaston, počkám na ms a zas dokola 🙄
@julianka007 kedy skúsiš testovať? Krásny graf, vyzerá nádejne, silno držím palce 🙂

sandrusik22
15. mar 2019

Baby prvý krát meriam síce v ústach a takýto graf dúfala som že aspoň bude ovulka ale zatiaľ nič Ach jaj 😕

zuzik5891
15. mar 2019

@evi38 Takže dávka Gonalu mi ostáva rovnaká 390IU... kontrola až v utorok...odber najskôr vo štvrtok-piatok alebo sobotu... nekonečné čakanie... endometrium mám 10mm...pri akom je ešte možný vklad?...

taily30
15. mar 2019

@martinade drzim palce Mati!

martinade
15. mar 2019

@evi38 silne držím pršteky. Ako vyzerá tvoj graf?

martinade
15. mar 2019

@taily30 dakujem

julianka007
15. mar 2019

@evi38 nooo neviem či nádejne...skôr si zatiaľ myslím, že ani nie, ale tak uvidíme no... Nehadžem ešte flintu do žita...

ereska
15. mar 2019

@zuzik5891 Zuzka ešte dorastu neboj aj mne raz rástli pomaličky a 10mm je super keď som mala okolo 10mm vždy sa mi uchytilo 🙂 držím päste

zuzik5891
15. mar 2019

@ereska Zlatko... len ja mám do teoretického vkladu ešte 11-13 dní ...10mm endometrium mám teraz... myslíš že dovtedy nebude príliš vysoké?... všade čítam že už nad 12 mm nechcú robiť vklad