Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zuzik5891 a čo berieš estrimax ??ja keď som mala veľa vajíčok a bol hyperstymulacny syndróm embryjka mrazili a vklad v ďalšom cykle a tsk nebojkaj ak by bolo niečo zle tak hádam to tam nebudú vkladať v ba boli na to opatrný v Martine vlozili aj napriek tomu no neviem ako to robia v centre kde chodíš hlavne nech je dosť vajíčok a nech pekne vydržia moc na teba myslím prežívam to a spomínam ako sme tam chodili my ja včera u bylinkarky tak ma nabalila tak ideme na to ale celé telo mám z tej choroby mimo musí má prečistiť a hovorí mi vás bolia strašne nohy neuveríš idem zdochnut ako ma bolia.
@ereska pichám si Decapeptyl...Gonal 300IU a Fraxiparin 0,3... pevne verím že ak dodržiavam pitie 4l vody denne... a keď som zvýšila príjem bielkovín v proteínoch tak sa tomu hyprstimulačnému syndrómu vyhnem...
Ale uverím...ak sa trafíš na človeka ktorý sa tomu bylinkárstvu rozumie tak ozaj ti povie pravdu o tvojom zdraví...som veľmi rada že keď si prečistíš telo idete na to...❤️...mysli na to že tentokrát to už bude všetko v úplnom poriadku...zo ❤️ ti to prajem 🙏✊✊🍀
@zuzik5891 Veru,je tu super skupina..ešte keď sme sa snažili tak som sa tešila na každé ráno keď zmeriam teplotu a popozerám aj ostatné teploty dievčat..ako sa podporujeme a aj keď sa nedarilo tak sa išlo ľahšie do ďalšieho cyklu💝
@petruska0611 dakujem 🙂 Neboj, vsetko bude v poriadku 🙂 Potom daj vediet co a jak, ake je velike a tak 🙂
@butterfly333 to iste sa bojim aj ja, lebo uz v juni budem mat 40 :( Najhorsie na tom je, ze nie len sa nam nedari, ale este k tomu aj ten kratucky cas, ktory nam ostava :(
@daniela123321 prosim ta, ten gel Conceive plus ti pomohol k otehotneniu? Ja ho tiez pouzivam cca 3 mesiace, ale neviem ci davam optimalne mnozstvo, lebo ho mam v tej tube 75ml
@julianka007 nastastie si poklesla len o 0,05 stupna a keby sme bt zaokruhlili, tak mas vratane s dnesnym dnom uz 3 dni rovnaku teplotu. Mam taky pocit, ze zajtra ti bt vyskoci 🙂
@monu66 meriam v ústach, tak tam môžu byť aj veľké odchýlky... Tak to nieje až tak veľa... A dnes som vlastne merala o hodinu skôr, tak Boh vie aká by bola teplota... Niekedy je taká istá, niekedy platí, že čo hodina to 0,1 a niekedy je za hodinu rozdiel aj viac ako 0,1.... Tak ťažko povedať, ale vždy radšej zapisujem nameranu hodnotu
@monu66
Dakujem za povzbudenie, urcite dam vediet ked sa tam odhodlam ist 😊 budem vas tu nadalej sledovat a drzat vam palce😘
@monu66 Áno, určite pomohol..ja som si ovulku nemohla odsledovať podľa hlienu lebo som žiadny nemala... taktiež som mala gél v tube a po lopate napísané dala som si ho ja a natrel sa aj priateľ..v okolí ovulky sme ho dali viac🙃
@petruska0611 dakujeme 🙂 Ozaj, ked si uzivala tu fytosoju, tak rano pred jedlom ci az po jedle?
@monu66
Urcite po jedle uzivaj, je to dost na zaludok 😊 ja som sa naranajkovala a pak som si dala nemala som taku fytosoju ako ste tu fotili ale toto som nasla na nete.. Stalo to asi 4eura lebo toto leto konci zaruka 😊

@martinade to je podobne ako clostilbegyt