icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

senta_sofia
28. aug 2014

@sjuzan77 Zuzik, ale aj tebe dnes teplotka isla krasne hore, si myslim, ze aj vzhladom na to spinenie by to nemuselo byt az take stratene 😉 takze silno drzim paste a ak tam nieco je, tak prosim prosim, nech uz si aspon v 13tom tyzdni a mozeme si naaaaaaaaaaaahlas vydychnut 😀

sjuzan77
28. aug 2014

@senta_sofia to boli mile slova, dakujem 😵 ale aj keby to nevyslo, tesi ma aspon to, ze konecne som nemala uz 4 dni pred mrchou spinenie, je to pre mna ulava.. Teraz uz len vydrzat do rana, co ukaze teplomer, snad budem mudrejsia. Este ze mi cas tak rychlo ubieha, pri malej a 2 tortach nemam velmi cas rozmyslat, ako to dopadne 🙂

paskolinka
28. aug 2014

@senta_sofia ja som na pekne grafy zanevrela hned pri svojom prvom meracom pokuse. taky bol uteseny, IP ako z ucebnice a nic z toho 😠 vsak kukni na to 😀

paskolinka
28. aug 2014

@sjuzan77 to je super, ze mas o zabavu postarane a nehryzies si nechty 😉 drzim palce, nech teplota zajtra neklesa... fakt som zvedava 😉

rybkaa
autor
28. aug 2014

@zuzulienocka77 no dvakrát...ja by som rada, ale mm až taký rád nie je 😀 takže raz bude musieť stačiť, spí chudák zmordovaný po mne a potom ešte po nočnej, poobede ho zobudím, ešte musí vydržať 🙂 no aj kvôli tej mykóze to zas tak nechcem hnať, nech si vnútorné steny šušule tak nedráždim 😀 no poistili sme včera, predvčerom a ešte skúsime dnes, hádam to postačí 🙂
@lenna71 ak si mala na 14 dc pozitívny, stačí vyskočiť aj na 17 dc, teda ovulka by bola 16 dc, čo je dnes, tak zajtra čakaj výskok 🙂 ten večerný je pozitívny, poznač si do grafu, že na 15 dc si už mala negatívny. Ovulka príde do 48 hodín, teda kým vajko pukne, ešte ťa môže pobolievať v podbrušku, aj mňa bolí ešte, ale menej ako včera - zatiaľ 🙂 Keď bolesť prestane, vajko prasklo...no myslím, že to bude u teba dnes, ešte sa môžete posnažiť, aj keď snaženia máte dosť, no človek nikdy neviem, kde sa tá správna spermoška skrýva 🙂
@senta_sofia vyslal vyslal, mordujem ho ako sa dá 🙂
@paskolinka ešte nie, asi až zajtra, ešte bruch pobolieva, ešte sa to len liahne 😀 no a ako Hanka vraví, ak z teba nič nebude, tiež grafom neverím, že musia byť pekné, lebo ten tvoj je ukážkový, tak nech taký aj ostane, nekaz nám ilúzie 😀

a dneska ešte stále plazenica, asi ticho pred búrkou 😀 inak vajcového hlienu mám na rozdávanie, som posilnila dávku grepového džúsu, chlípem liter denne, mne strašne chutí a mali v Kauflande v akcii, ta nekup to, hneď bola celá škatuľa v kufri auta 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa

zuzulienocka77
28. aug 2014

@rybkaa pre istotu aj zajtra 😉 😀

rybkaa
autor
28. aug 2014

@zuzulienocka77 zajtra sa už asi nebude dať, cestujeme ku svokrinej sestre do Vrbového až do pondelka, no ak by som ho nááááhodou zlomila ráno ako príde z nočnej, poistíme 🙂

paskolinka
28. aug 2014

@rybkaa no ty toho svojho muza riadne mordujes, chudak nocne taha a doma mu zena pokoja neda 😀

rybkaa
autor
28. aug 2014

@paskolinka a teraz duplom, lebo ja mám dnes dovolenku, tak na neho strihnem 😀

senta_sofia
28. aug 2014

@rybkaa zase ides na vylet do nasich koncin 😉) tentokrat budete ukladat co, podlaha uz hotova, idete aj na lodenicu?

senta_sofia
28. aug 2014

@paskolinka strasne toto, tie grafy... a napr. henten, co si postla, robila si aj test? nebol aspon duch?

lenka369
28. aug 2014

ahoy baby potrebujem poradit s meranim teploty som zacala pred par dnami. v den ked som dostala mrchu som mala 36,9 a teraz po MS stale teplota 36,8 az 36,9. neje to nejka vysoka teplota? ako to vlasne funguje pred ovulkou ma klesnut ci stupnut. Dakujem za kazdu radu.

paskolinka
28. aug 2014

@senta_sofia mam tam ze posledne tri dni som testovala, same minuska. ci bol nejaky duch to uz nepamatam, som tusim vtedy kupovala pepinov, tak asi aj bol 😉

senta_sofia
28. aug 2014

@lenka369 po ovulacii by mala teplota stupnut, berie sa do uvahy kvazi priemer predovulacnych teplot a oproti nim by mala byt vyssia o 0,2 az 0,5 stupna, je to velmi individualne a nic ine, ako odsledovat si to par cyklov neostava...

paskolinka
28. aug 2014

@lenka369 presne ako pise @senta_sofia treba to len odsledovat na sebe, lebo kazda sme trochu ina. ale ked popozeras tie grafy, co tu hadzeme, tak co to mozes z toho odkukat. tam kde sa pretinaju tie ciary, to je den ovulacie - teda posledna nizka teplota, teplota by sa po ovulacii mala drzat hore az do dalsej ms. potom opat klesne - niekomu uz den pred ms, niekomu postupne az pocas ms...

jaja9891
28. aug 2014

@rybkaa ved to,ze uz nechcem zatazovat telo... len sa bojim co to spravi pocas stimulky...teraz neberiem nic,cakam na ms,2 dc zacnem pichat hormony aby vajka rastli,okolo 14 dc mi ich v narkoze vyberu,predtym sa picha este nieco ako pregnyl na vyvolanie ovu....potom ich nechsju v miske so spermijkami mm,nasleduje predlzena kultivacia,ty si potom vkladas dole nieco ako duphaston,tusim utrogestan,pripadne este nieco na sliznicu...cakas kolko vajok ti po kultivacii prezilo,teda uz embryjok,dam si vlozit dve ak budu a ak sa zvysia tak aj na mrazenie,nech mame surodencov a nemusim znova to iste absolvovat,po cca 5 dnovej kultivacii ti ich vlozia do maternice a cakas 10-14 dnina kontrolnu krv na hcg a ultrazvuk,ci si tehu a kolko deticiek cakas...takto v skratke,kedze mam kratky protokol...tak cca jeden cyklus to trva... neviem ci bude nieco na mrazenie,kedze mam malu rezervu vajok,aspon na vklad nech bude jedno kvalitne... no moja gyn ma uz sukromnu ambulanciu,uz nie je na ambulancii v nemocnici,tak chcem chodit tam,to uz bude o inom...

jaja9891
28. aug 2014

@sjuzan77 dakujem velmi pekne ... aj tebe drzim palce,nech uz sa to podati a dotiahne do uspesneho konca 😉

senta_sofia
28. aug 2014

@paskolinka vidis inac, @rybkaa ma stresy, ze ci je ona oukej a nakoniec bude problem v tom, ze je len manzel ustvany 😀 a s nim aj jeho druzina 😀

paskolinka
28. aug 2014

@senta_sofia no to je dost mozne 😀 @rybkaa sklidni hormon 😀

jaja9891
28. aug 2014

Zenulky sakramentsky ma zacinaju pobolievat vajecniky,a to som 8 dc... asi ich nieco nakoplo a nastartovalo... ale fuuu,co z toho vsetkeho co beriem???? no som zvedava na tento cyklus,skoda,ze mm bude doma pred ovu par dni a zase smer zahranicie ....

kitulka
28. aug 2014

@rybkaa noooooo, tak tento cyklus to vyzera nadejne! Vsetky predpovede praju, system funguje zda sa ukazkovo a ten test! Aj ja som mala taky silny prvykrat v zivote a v tom cykle som otehu. Sexikovali sme tri dni po sebe, ako Vy. Tak drzim prstyyyyyyyyy!

bupi1234
28. aug 2014

@lenna71tak test vyzera pozitvne skus este zajtra na porovnanie, ale snazte sa dnes uz A prepac ze od veci pisem, ale ako sa robi tento printscreen na mobile ? treba nejaku apku ? dakujem ;) a este raz prepac

pitufinka
28. aug 2014

@bupi1234 na sonycku stlačiť tlačidlo na vypnutie A tam A na iphone tlačidlo na vypnutie A stredný gombík 🙂

bupi1234
28. aug 2014

😎
@pitufinka no ako ked stlacim na iphone co vravis tak len zhasne alebo uplne vypne :( som debo asi :D mozes mi na IP

rybkaa
autor
28. aug 2014

@senta_sofia uz nic nekladieme 😉 chceme ist na novy zeland a cachticky hrad no závisí to hlavne od počasia

rybkaa
autor
28. aug 2014

@paskolinka
@senta_sofia booooze baby 🙂 sak sme sa snazili len v sobotu, v utorok a v stredu, to nie je tak vela ci? 🙂 Teraz vstal a siel so svagron stahovat skrine, tak ho ustve on a dnes uz nebude na nic suci 😀 Asi dnes dame pauzu a skocim po non zajtra rano, este je zrejme cas, dnes ovutest zase mega pozitivny, to sa mi este nestalo, ze by bol 2 dni taky silny 😕

paskolinka
28. aug 2014

@rybkaa zajtra ráno bude určite stačiť, ovu evidentne este neprebehla, tak to ráno vymaknete možno uplne presne 😉 my sme sa tento cyklus snažili tri dni po sebe večer a štvrtý deň ráno a odvtedy nic 😀 sa nám odnechcelo 😀

rybkaa
autor
28. aug 2014

@paskolinka ver tomu ze po ovu sa odnechcie aj nam...ako furt 😀

senta_sofia
28. aug 2014

@vejula ahoj, ako na poradni? upozornila si lekara vcas aby ti nevytrubil pohlavie? 🙂 a inak dufam, ze vsetko v poriadku, tak ako u nas

senta_sofia
28. aug 2014

@rybkaa na novom zelande bola super ta lama, strasne pritulna, az to neprijemne bolo, ale inak tam v zasade nic nebolo, nejake klokany, ovce, krava s ofinou az po nos a pozor na bobky v trave 😀 a na Cachticky sa po opatovnom otvoreni snad dostaneme niekedy aj my 😉