Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@claire1991 len si kukni moje predovulačne teploty.... 36,6, ak by som vyhodila tu teplotu jednu vysoku, tak mi vyznacena ovu zmizne
@claire1991 graf zatial pekny... ja pri tehu som vzdy na 7 dpo klesla hlboko pod čiaru... to bol pre mna vzdy signal ze sa zadarilo... bola som tehotna 4x a vzdy to tak bolo... zvedava som u seba na piatok to bude 7dpo
@martinade áno to si pamätám, že @ereska spomínala...inak nie je z Topoľčian tá bylinkárka len neviem meno :D Kováčová alebo niečo také 🙂, lebo tú ľudia chvália...my sa napr. s priateľom na túto tému vôbec nerozprávame, že detičky, plodné dni, nič, ale teraz pre nás kreslí dom a tam mi ukazoval, že tu bude postieľka pre naše bábatko, takže to on takto povie
@adria88 ak budes mat cas tak skus si doplnit este predosle teploty lebo ak dobre viem tak prerusovane cervene čiary su ze len odhadom vtedy bola ovu,davaj pozor na cas ked znacis a skus aj minuly ciklus nech ti lepsie vyhodnoti,je to babracka zapisat ale apka bude istejsia kedy a co sa dialo a o to presnejsie ukaze😉 ale aspon vidis ako pekne to tu vidiet nez v tej druhej😜
Baby, kedze neviem kedy bola ovu, tak neviem kedy by mala(nemala samozrejme 🙂 ) prist ms. Cyklus lanos 27-31 DC. Podla toho kedy je ovu a kolko trva lf(11-12 dni). Ale nikdy som nemala dlhšie ako 31 DC. Dnes som 31DC a nic nepocitujem a krcok mam tvrdy uzavrety s bielym hlienom. Tak neviem ci prvykrat nebude dlhsi cyklus alebo co. Lebo na tehotnu sa necítim :/
Len že je vyššie v hornom postavení... uvidím čo mi povedia poobede...a hlavne kedy bude kontrola...
@adria88 Ten pokles je ok na 5dpo znamená implantačný pokles držím palce aby zajtra pekne stúpol a držal sa hore.
@ajjka87 Toto je tehulkovský graf 🙂 Tak prajem len dobré výsledky 🙂
@cica1650 A nie si náhodou prechladnutá zo spodu?Mňa vtedy počas ms bolia kríže a aj v oblasti vaječníkov keď mám zápal.
@zuzik5891 A koľko má mať sliznica maternice že je 17mm málo?Držím palce aby všetko dobre dopadlo.
@martinade ďakujem...no už sa cítim ako pravá nosnica 😁...bolo fakt zvláštne vidieť na usg toľko vajíčok a to sú ešte relatívne malé... trošku ma dr.potrápil keď mi pozeral pravý vaječník lebo má zvláštnu polohu ale zvládli sme to... poobede keď mi budú volať čo ďalej budem múdrejšia
@cica1650 no ja sa ním riadim už vyše roka, takže už ho poznám... takže viem, že dnes 100% nepríde a zajtra by nemala prísť tiež (aspoň vždy som to tak mala, že najprv zmäkne jeden deň, na druhý sa otvorí a večer začnem špiniť a až na ďalší deň dostanem), takže dnes keď je tvrdý tak nedostanem a ak zajtra zmäkne tak budem vedieť, že dostanem, ale až vo štvrtok..

@ja197 ja by som až od 1 DC 🙂