Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@alison11 no vsak toto,ale ver ked pride tak prvych par hodin masaker ze ani z wc sa nechcem postavit lebo utekam naspet a druhy den uz ledva nieco,takto to taham uz zo dva roky a podla gyn. je vsetko ok,predtym som mala 4dni ale uplne slabu a teraz ked je kratsia tak o to silnejsia,co uz aspon o to skor skocim na stareho😂😂😂
@magic08 čakám vo štvrtok cca. Testovať som sa rozhodla až v piatok alebo v sobotu ak nedôjde MS
@julianka007 drzim palce, daj vediet vysledok... asi budem hovorit za vsetky, ked poviem, ze uz tu potrebujeme nejaky pozitivny tesik 🙂 tak verim, ze to prelomis 🙂
@cica1650 Tak to je super ja nad kalíškom uvažujem vraj skôr sa pritom skončí ms lebo vyteká rovno do neho a netreba utekať na wc z tým vraj je to chirurgický silikón ktorí je antibakteriány,má sa pred ms sterilizovať. Ale až keď budem amť prácu ke´dže stojí dosť okolo 15-20eu kus.
@majinka29 musis si za kazdu hodinu co si vtsala skor pripocitat 0,1 stupna. to je aj v navode na meranie ... a tebe to presne vychadza + 0,3 to mas 36,7 tak si to poopravuj v grafe 🙂)
@claire1991 hej viem že to môžem zmeniť, len nejak mi príde že to šálim potom😅
@majinka29 nieeee to sa tak aj normalne robi 🙂 to presne tak vychadza ze hodka je stale 0,1 ja som si to uz skusala... vstala som par krat o 4 a mala som presne o 0,2 nizsiu teplotu ako ine dni... praveze si to kludne uprav... nemas potom aspon mätúci graf 🙂 inac tvoj graf je ukazkovy...
@cica1650 snáď by si mala pravdu ale uz sa na to pozerám triezvejšie, dokonca už mi posledne 2mesiace úplne vymizli PMS, ani prsia ani brucho nič.. proste príde ms skončí a bez nejakej reakcie.. asi už aj to moje telo rezignovalo 😅. Teraz v Máji mám mat po roku zas HP.. snáď sa nič nepokazilo lebo mi zvyšovali lieky na šž 😒

@julianka007 Ako vidím si mala implantačný pokles na 7dpo takže takže si len 6deň po iplantácií takže ešte nejakých 8dní do testovania musíš vydržať aby boli viditeľné //.Držím palce.