Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@julianka007 juuuuuj pekne pomalicky stupas 🙂 Moc sa mi paci tvoj graf, len tak dalej 🙂
@monu66 aj mne sa páči... No dnes keď som pozerala kŕčok, tak som si z neho zotrela také hnedé spinenie... Tak neviem či sa už nebliži MS... 😕 Moc veľké nádeje tomu akosi nedavam
@julianka007 hnede spinenie moze byt aj dobrym znamenim 🙂 Inac vzdy ked pridem z prace domov, tak som nedockava ako si s bt na tom a zatial super, co sa moc tesim 🙂 drzim moc-moc palce 🙂
@cica1650 vykaslala som sa na meranie lebo som bola zbytocne v strese. Gynekologicka povedala ze mam vsetko ukazkovo v poriadku. Maternica poriadku. Zajtra, najneskor pozajtra bude ovu podla ultrazvuku. Z laveho vajecnika. Pri mojom kratkom a pravidelnom cykle verim ze nam to vyjde aj bez merania BT kedze ovu mavam medzi 12-15 DC, ms prichadza pravidelne 26DC, samozrejme pri skorsej ovu mi prisla 1-2 dni skor. 🙂 A tiez si myslim ze za vsetko moze stres. Tak uz radsej nestresujem. A ked nemeriam BT, nemam co analyzovat a nemam taky stres. Budeme skusat a potom ked raz ms nepride, budeme tesit. Ked moja babka mala v pohode v 43 dvojicky a mamka nas mala tiez po 30tke, verim ze to vyjde aj mne uz coskoro. Dokonca sa smejem ci nezdedim tie dvoky po babke. 🙂
@monu66 aké milé od teba.... Ale dnes ťa už nepoteším... Vyskriabala som sa vyššie, len aby som mohla dnes lepšie spadnúť na držku...
tak ja dnes takto... v zivote som taky cudny graf nemala
@claire1991 kukaj co to za graf 😒
@julianka007 ☹️ och nieeeee ☹️ Cakala som, ze aspon dve z nas uvidia // ciarky a nic ☹️ Vsimla som si, ze skarede grafy su nadejnejsie ako tie pekne. Inac s bt je to jak u mna... Pred padom bt vzrastie
@martinade áno v ústach meriam. Merala som dole, ale keď som si vymenila teplomer za bazalny, tak som strašne zmetkovala, lebo hrozne potichu pipa a nikdy som nevedela či sa zapol, či už domeral... Tak to meranie bolo kadejake
@julianka007 tiez svoj nepocujem, tiez ma to stve. Niekedy mi vyhodnoti za 15 sek, niekedy so minuty 🙂. Nastastie ma vacsie a podsvieteny display, tak aspon mozem checknut ci maranie uz skoncilo

@magic08 😊 zlatá 😊 viem že sa všade toto uvádza ale ja mám pocit že je to aj tak akosi priskoro 😊 čo som aj pozerala grafy na FF tak 99% boli s IP 7dpo a vyššie 😊 aj tu baby väčšinou tak pridávajú takže radšej to tak brať nebudem 😊 uvidím čo ukáže teplomer ráno 😊