Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@julianka007 pozerám že sme natom asi rovnako aj ovu sme mali ten istý deň.. tak budúci mesiac to už bude, musí .. začala jar tak hádam sa už zadarí a budeme mat krásne Vianoce 😊
@julianka007 zadari sa urcite 🙂 No ja este cca mesiac a tiez uz doplnky davat do seba nebudem okrem kyseliny listovej, omega 3 a serrapeptazy, ktora mi brutalne pomaha proti zavodnovaniu. Teraz som zacala s tou fytosojou z ktorej ma prehana :D tak uvidim ci tento alebo nasledujuci cyklus zaberie. Ja som tiez mala taky bazalny teplomer, ze potichucku pipal, tak som to robila tak, ze pri uchu zapla a potom isla na meranie, ale hlavu som mala pod paplonom :D lebo som nepocula kedy dopipal :D Teraz mam taky, ze po domerani 4x zapipa, ale tak nahlas, ze mam pocit, ze este susedov s nim zobudim :D
@magic08 tak uvidis ako to bude tento mesiac a potom skoč na HP. Ale taký riadny že ti zoberú krv v prvých DC potom v strede a na konci.. aby bolo vidieť ako za cely cyklus tvoje hormóny fungujú. Ale držím palce, videla som že na grafe nezáleží niekedy človek dostane ms aj pri vysokých teplotách a niekedy úplne beznádejný graf skončil // navyše máš poznámku v grafe že si zle spala tak to môže byt ovplyvnené. Navyše zajtra je spln ☝🏻
@magic08 tak to je zaujímavé.. no je to medzi nebom a zemou všetko.. podľa mna čo ma byt bude.. neverím ani na stres a pod veci že “nemysli na to” my sme nemysleli a aj tak nič dokonca ma pár krát prekvapila ms že už? A nič.. taká žena po znásilnení ako je natom psychicky a ostane tehu, a narkomanky. Kedysi ľudia nevedeli či dožijú rana a furt boli tehotné ženy. Podaktorí v akých podmienkach žili, výživa onicom keď bol hlad a aj tak mali 12deti aj viac.. a nemyslím si ani to že začíname neskôr lebo zas 12 deti do 30tky nestihneš. takze to bude o inom.
@majinka29 Ale no čo by ste nestihli 3detičky,niekedy sa dve zadaria naraz,ba aj tri a u nás je vmóde v dedine mať 1roční rozdiel medzi deťmi a pár týždňov.Moja švagriná čo má synčeka bude mať 30.4. rok a 1.7. má termín z dcérkou. Takže nevrav tomu definitívny koniec nedá sa vedieť čo máš v osude 🙂.Držím palce nech sa zadarí.
@magic08 No z tým,že šli prvý dvaja na prvý šup tak to si mala šťastie a zrejme všetko bolo fit.U mňa hormonálnymi liečením a spermiogramom muža takmer 4roky trvalo kým sme splodili prvorodeného a druhého po 3ch potratoch v prvých 5-6tt a ďalšie tehotenstvo prišlo tak povediac na prvý šup ale žiaľ lekár na udržanie nedal lieky lebo vraj už mám dve a v 10tt sme oň vlani prišli :-/.tak zrejme ako u koho je plodný vek iný,možno potrebuješ len doplniť vitamíny po rokoch a zadarí sa potom nám E vitamín tiež pomohol aj u muža na spermie vraj obnovuje bunky.
@majinka29 @claire1991 juj ďakujem, ste zlaté, ale nerobím si nádeje, každý mesiac to vyzerá takto v grafe, že teplota sa drží do toho 8-meho dňa a potom to padne dole, ale myslím pozitívne🙂
@martinade ten podsvietený displej by bol ináč super... Asi ho raz vymením za taký 😂

@magic08
@alison11 diky kocky, zajtra ma prísť MS a ja nezvyknem veľmi klesať den pred tak ak zajtra ešte klesne, som istá. Je to len rok, všetky výsledky mame excelentne teda až na SPG ten ešte nemáme, ale po roku že pôjde, tak sa tomu asi chudák už teraz nevyhne. Ak bude aj ten dobrý tak ma čaká laparka. Antimullerov hormón či ako to bolo mám super tak hádam mame ešte dost času.. len obávam sa že tie 3vysnivane nebudú.. budeme radi ak bude jedno dieťa.