Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@pasikavamacka
@adria88 ja uz tiez klesam.. zajtra uz dorazi MS.. este vam tu hodim graf ak ju nedostanem hned rano ... snad to dalsi mesiac vyjde.
@evi38 tento cyklus mam napichanych kopec hormonov, hadam to nevyjde navnivoč. Je rozhodnute po praci vyrazam. Uz rano som si dala do kufra auta kufor keby náhodou by som sla.
Hmm a tvoj doki navrhol nieco pro-aktivne?
Ja som.dnes dostala testy a vraveli ze maju 2 testy zo spermiogramu a dojdem do prace a tam len jeden. Keby som nebola tehotna a nerobili by mi tie prve testy, asi by som v obalke mala len hp, spermiogram a spravu z operacie.
@claire1991 tak žeby sme išli znova do toho spolu? 😁 Hodím aj ja graf zajtra, ak nepríde ešte, možno aj testnem, uvidím, mám rešpekt voči tomu ešte 😬
@adria88
@claire1991 a vy dve nechcete na mna tak nahodou pockat s tou mrchou? budte kolegyalne
@adria88 heh, neutekame daleko od seba s tymi grafmi... ten moj je ako EKG .-) ako to tu uz padlo... v podstate piatok rozhodne, ci bola ovu 14 dc, alebo 20 dc... sama som zvedava, no uzu zacinam pocitovat mierne tlaky v podbruší, takze som fakt zvedava co sa chysta dalej... cista komedia tetno moj cyklus marcovy
Baby, ja som na tom podobne zvláštne ako vy 😊 FF prehodil ovulku na 28 dc, aj ovu testy boli vtedy pozitívne, ja mám ale pocit že bola 21dc, keď vymažem ovu testy tak to aj prehodí...dnes mám už tlaky v podbrušku a všimla som si slabučko hnedý výtok na wc, tak neviem či sa neblíži ms (čo by som sa veľmi potešila) ale sama som z toho v šoku že kedy teraz vlastne čakať ms 😊

Babule, vidite tu nieco?