icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kika123kika
26. mar 2019

@lauritka dakujem skoda no myslela som si 😏😊

adria88
26. mar 2019

@claire1991
@magic08 dievčatá ja som klesla o dosť 😒

martinade
26. mar 2019

Fuuu baby co to robite? neklesajte....sup spat do vysin

pimar
26. mar 2019

@claire1991 stále si poriadne nad čiarou, kľudne sa to môže ešte otočiť, nezúfaj, uvidíš zajtra🙂

pimar
26. mar 2019

@adria88 aj ja som vcera bola pri ciare a dnes trosinku vyssie,uvidis ako zajtra🙂

adria88
26. mar 2019

@pimar uvidíme, stále som nad čiarou, tak je dobre

magic08
26. mar 2019

@pimar ty kedy planujes testovat? ake dlhe LF mas?

@adria88 nie si pod ciarou,, tak je nadej ze sa to otoci... aj ked u mna, by sa to uz isto neotocilo 😒😠

pimar
26. mar 2019

@magic08 no ja som dnes (NE)očakávala MS, takže uvidím ako zajtra... LF mávam 10 - max 12 dní, ale mala som raz už aj 13, takže uvidím zajtra ako bude teplota...Tvoj graf vyzerá ale veľmi sľubne🙂 aj s tým IP...

adria88
26. mar 2019

@magic08 no hej, mne klesá teplota vždy v deň ms, čo dnes ešte neočakávam, tak hádam sa to otočí, len ma zarazil ten včerajší výskok a dnes pád... Zajtra skúsim test

magic08
26. mar 2019

@pimar test na 10 dpo bol uplne biely... skor si myslim, ze to IP je ovu :-d takze nic, kedze to nemam pokryte...
u teba je to nadejne, kedze si stale hore, dokonca aj dnes teplota vybehla... sprav test verim ze budu //

@adria88 drzim palce, nech sa drzi hore a na teste //

adria88
26. mar 2019

@magic08 ďakujem, no som 32 DC, do konca týždňa by som (NE)mala dostať ms a zatiaľ ma nebolia ani prsia tak, ako vždy týždeň pred, mám ich len citlivé a plnšie.... 🤷🏻‍♀️ Bůh ví, co z toho bude

magic08
26. mar 2019

@adria88 drzim palce moc, nech to vyjde 🙂

evi38
26. mar 2019

@martinade bože chúďa, čo musíš prežiť, aby ste mali vytúžené bábatko, aby človek jazdil kvôli BD, držím silno palce... ja k Dr. nejdem, on mi dal ten duphaston rovno na 3 mesiace, v zásade sa vyjadril, že nám už nevie pomôcť...nejako si inak nikde nenašla, čo by bolo na posilnenie tej maternice...tomu včerajšiemu testu ešte trošku chýba

magic08
26. mar 2019

@evi38
@adria88
@pimar
@claire1991 zeny, aj uzivate nejake vitaminy, alebo nieco?

pimar
26. mar 2019

@magic08 fuuu, nejake veru áno, nie málo😃 ja beriem cca 7 mesiacov B-komplex (listovka je v tom 400 mg), vit.E, magnezium, selen, vit.D, inozitol posledné dva mesiace (4g denne) a vyše troch mesiacov užívam aj Vitex. Priateľ berie kotvičník, selén, inozitol (2 g denne), zinok, magnézium, vit. E, Vit. B. A ty???

magic08
26. mar 2019

@pimar pfuha, celkom dost... ako beries ten vitamin E a Bcomplex?denne?

dolynkag
26. mar 2019

@martinade och moja tak to je diaľka

pimar
26. mar 2019

@magic08 ano ano, denne. Vit. E - 400 mg a B - tiež 400 mg. Veď to, že mesačne dám na tie vitamíny desiatky EUR a efekt to nemá, tak neviem čo sa na to aj nevykašlem už🙂 A budem len tu kys.listovú brať pravidelne.

pasikavamacka
26. mar 2019

@pimar jj tie beriem aj ja a aj ine veci ako bromelain, serrapeptaza, vit. C, K2, Q10, maca

baby to vobec nie je vela. ja som sa liecila na boreliozu 3 roky, z toho 2 roky liekmi a 1 rok prirodne a toto je slaby odvar oproti tomu, co vsetko som brala. bolo to asi 25-30veci denne.
este ak mozem vam odporucit, tak kyselinu listovu vela ludi nevie vstrebat v danej podobe, telo to musi najskor premenit na folat, preto je lepsie brat priamo folat, ktory uz telo nemusi menit. Ludia s mutaciou MTHFR kyselinu listovu vobec nevedia vstrebat, dokonca im to ublizuje. Ja neviem sice ci mam tuto mutaciu, ale predpokladam radsej ze ano. Beriem Methyl folate , aj B12ku beriem v lepsej forme ako methyl B12, nie kyanocobalamin, ktory je v lacnejsich B komplexoch. Inak vsetko objednavam z USA z iherbu, vyjde to lacnejsie ako na SK a su to kvalitnejsie doplnky ako co tu predavaju v lekarni.

claire1991
26. mar 2019

@magic08 ja len Cecko a Kyselinu Listovu

magic08
26. mar 2019

@pimar
@pasikavamacka
@claire1991 pytam sa, lebo som sa troska pohrabala v starych zabudnutych veciach, ked sme sa snazili o druhe dieta... v tom case som kojila, cize som nemala ovulku, resp. vyse 2 rokov som bola bez mrchy... ale vtedy som na ovulku brala fytosoju, a zabrala hned na prvykrat, vyvolala ovulku...
no ale okrem toho som od 1 DC pila alchemilku az po ovu, denne vit. E a listovku a po ovulke B6, resp. pyridoxin... a toto mi zabralo na prvy krat, ten cyklus krasna ovulka, a ostala som tehu. cize, asi to skusim zas... okrem tej fytosoji, ovulku mam, tak nechcem do toho šprtat...

pasikavamacka
26. mar 2019

este som zabudla na adaptogeny a podporovace imunity ashwaghanda, reishi, sladke drievko a rhodiola 😅

magic08
26. mar 2019

@pasikavamacka panecky, ty toho beries teda... to vsetko naraz rano? to miesto ranajok by som mala 😲😎

pasikavamacka
26. mar 2019

@magic08 nie naraz, enzymy musia ist nalacno, byliny tiez nalacno, ale s odstupom od enzymov a vitaminy po jedle. toto naozaj nic nie je oproti tomu, co som zazila

magic08
26. mar 2019

@pasikavamacka citala som vyssie o tej borelioze... muselo to byt vazne hrozne... no chvala bohu to mas za sebou

pimar
26. mar 2019

@pasikavamacka wow, to sú pre mňa totálne nové informácie, super, ďakujem🙂

adria88
26. mar 2019

@magic08 ďakujem, mám pocit, že asi dorazí

adria88
26. mar 2019

@magic08 ja len listovku a multivitamin, inak ovocie a zelenina

pasikavamacka
26. mar 2019

dnes uz dostanem MS, uz zacina spinenie. tak sa vidime znova o 18dni 😃 idem zatial trenovat na devinsky beh. drzim palce vsetkym!!!

adria88
26. mar 2019

@pasikavamacka tak som nastavená aj ja, ak príde mrcha, tak začínam znova s cvičením... Aspoň nejaké endorfíny vypustím😀