Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
ahojte zenusky,z mojich teplot som vedla,ale kedze doteraz bola ovu az 16 DC,dnes som 11 DC, vajecniky pobolievaju,inofolic 2 x denne,vit. E, vit. D3, pupalka,materska kasicka so zensenom a vit. B,alchemilka na 6 dni a ja mam dnes pozitivny ovu test,skoro mi ciara oci vybila,dokonca je silnejsia ako kontrolna,to sa mi nikdy nestalo 🙂 a mm je doma len do stredy,tak ja ze nic z toho a aha ako sa ponahla ovu,teda ak ozaj bude a nebude to len prazdny folikul... ale tak som sa potesila 🙂 aj by sm vam foto pridala,keby som vedela ako z mobilu 🙂
@zuzulienocka77 a ty sa ako drzis moja zlata???a drobcek?co nove???ak by som ten test dnes neskusila,tak ani neviem,ze ovu nejaka bola,bude a neviem co 🙂 len tak mi zrazu pred obedom tukol,ze skusim,ani som testy uz nekupovala,som si zakazala,ale vyhrala som ich tu od jednej mamicky 🙂 a aha kolke stastie 🙂 musim ju najst a este raz jej podakovat 🙂
@elinka112 robila som ho dnes, 12 DPO. Prvy som robila 10DPO a bolo to fakt taky slaby duch, myslela som, ze to vidim len ja, ale baby to tiez videli, kuk 2 strany dozadu. Tak skus aj ty o 2 dni, mozno bude silnejsi 😉
@jaja9891 nepremeskaj prilezitost, drahemu nakaz plnenie manzelskych povinnosti a sup na plodenie 😀
Dakujem dievcence za povzbudenie, dobre to padne, dufam, ze to bude naozaj v poriadku..
@jaja9891 ja sa mam dobre, zle mi zatial nie je, len som unavena. U doktora som este nebola, pojdem v polke septembra, tak uvidime. Ale testujem stale 😀 , nie kazdy den, ale testujem.
Ja som si vtedy tiez robila test na obed a spoko mi oci odpadli, ked som videla tu ciaru, ukazala muzovi a uz pochopil, co ma robit 😀 . Velmi ti drzim palce, z celeho srdca 😉
@chmurkaxy
@sjuzan77
@zuzulienocka77
dakujem vam zenusky... nechcem si robit nadeje,ale ten test dnes ma fakt sokoval 🙂 tak uvidime kedy bude ovu a ci bude a mm si plni povinnosti a bude aj nadalej 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/500b1b
čo poviete, ktorý deň určí ovuláciu? ako by ste ďalej pokračovali v snažilkovaní? My sme zatiaľ dohodnutí, že dnes dáme deň pauzu a potom obdeň. Je to podľa vás postačujúce, alebo to práve dnes prešvihneme?
@zuzulienocka77 ahoj dnes malinko spinim to mam brat uz ako ms alebo je nieco zle....
@elinka112 aj ja tam vidim len nech ciarocka zosilnie
Ahojte, dlhsie som tu nebola.
@sjuzan77 gratulujem k // 🙂 a nech je teraz uz vsetko bez problemov 🙂
Ja som dnes 15 DPO, 28DC. Vcera som si myslela, ze milostiva uz dorazila, lebo ma z nicoho nic podbrusko asi pol hodinu a ono som mala len spinenie 1rozove, tak cakam dalej, kedy dorazi. A hadam so sebou vezme aj cystu/cysty 🙂
@jaja9891 sup na to 🙂 treba vyuzit, kym ho mas doma 🙂 Inak a tvoj mm bol na spermiograme? Lebo mojmu vypisal Dr. ziadanku na spermiogram, ze aby sme vedeli na com naozaj sme, resp. na com sme boli 🙂
@kubisova mozes sa este docistovat a moze ti teoreticky zacinat menstruacia, uvidis 😉
@lensam podla mna ovulacia uz bola, zrejme vyznaci 11DC, teoreticky mohla byt aj 12DC, takze uz teraz sa mozete snazit len tak z lasky 😉
@senta_sofia tak nejak si to myslím aj ja. tento mesiac sme zvolili taký istý postup ako pri prvom synovi. teda sex v 6.,8.,10.,11.,12.,14.,16. deň a som zvedavá či to klapne, pretože už skúšame od apríla, aj keď spočiatku sme nemali sex dobre načasovaný k ovulácii. Asi iba 2 mesiace sme sa trafili, pretože manžel aj dosť cestuje. Teraz už to snáď vyjde.
@lensam snad vyjde 😉 ono je to niekedy zradne, ja som otehotnela cyklus, ked som prestala merat a podla terminu porodu mi to vychadza tak, ze som otehotnela hned nejak po menstruacii, takze v rozpore so vsetkymi predoslymi meraniami 😀
@senta_sofia veď preto sme začali ešte v posledný deň menzesu a ešte sa budeme snažiť aj ďalej. Keď píšeš, že podľa termínu pôrodu si rátala, to by muselo znamenať, že každé tehotenstvo trvá úplne rovnako. A to sa mi nezdá dôveryhodné. Možno si otehotnela normálne v strede cyklu. Mňa zatiaľ baví si každé ráno merať teplotu a sledovať grafy, porovnávať. Spríjemňuje to čakanie. Keď sa mi nebude dariť dlhšie, tak to možno tiež zabalím 🙂 Ty sa tiež snažíš otehotnieť?

Pekny den zelam zienky, dnes mam konecne oddych, uzivam si full service u svokrovcov, tak som na vrchole blaha 😉