Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@adria88 dakujem dufajme 🙂 a ja som dufala ze aj tebe sa vydari :/ drzim palce na buduce 🙂
@adria88 teiz rozmyslam, ze skusim ovu testy... ja som tu svinu praveze necakala este... ziadne pms, ani teraz mi nic nie je... dali sme s muzickom vecer tutu mutu a idem na wecko a svina dosla... nechapem stale... lebo v podstate som vcera po prepočitani BT kvoli posunu casu mala 37.0 a vecer dosla svinucha... stale to spracovavam, nie kvoli tehu, s tym som neratala, ale kvoli tomu ze som na nu este nebola pripravena... navyse vcera som bola len 10 DPO... tak dufam, ze sa to dalsi cyklus nezopakuje, kvoli tomu tehu, je to dost kratka LF
@magic08 no keďže ovu bola tým pádom 25 DC, ja som očakávala dnes, najneskôr stredu. Ráno na wc bum a prsa začali bolieť až dnes, čo je fakt divné u mňa, nevadí.... Pms prišiel v deň ms 🤔 ráno mi bolo aj špatne od žalúdka, už je to v pohode, no možno len tento mesiac je taký zvláštni pre nás, dúfajme a verme, že tento nový cyklus bude všetko ako má byť 🍀
Dievcata vedeli by ste mi poradit? Ak sa mi teplota stale drzi hore nad ciarou aj ked uz mam menstruaciu co to znamena. Som 5.-ty den menzesu tj 5.-ty den cyklu a teplota furt vysoko okolo 36,50. Predovulacne mavam okolo 36,20-36,30. Poovulacne okolo 36,60-36,50
@martinade vzhľadom k výsledkom spg, ktoré si popísala, podľa mňa tam problém nebude, tak by som sa nad tým netrápila, že nechce vitamíny manžel užívať 🙂...ako dnes, čakám na správičky 🙂...silno držím palce 🙂
@taily30 veľmi sa teším, že ti je lepšie a výsledky sú super...gratulujem k dievčatku 🙂
@ikonica psík krásny 🙂...gratulujem 🙂...paráda 🙂...mala si nejaké príznaky či len tak si si spravila tehu test?
@81anina gratulujem 🙂
@nelka9 týždne sa počítajú od prvého dňa ms 🙂
@ereska ako si dopadla u bylinkarky? 🙂
@zuzanockamt ovu na 16-17 DC ako písali kočky 🙂
@0507 ako pokračuješ?
@evita2176 ovu vyznačená správne 🙂
@fany051081 ja by som sa posnažila aj meriaš? 🙂
@kika123kika ukážeš nám dnešný test prosím? 🙂
@karinka88 neznamená to nič, nakoľko počas ms sa nemeria, vtedy je často vysoká a zbytočne ti potom bude graf zle ukazovať...
@dominika_sk podľa mňa mu už lem trochu chýba, nemeriaš BT? 🙂 Po pozitívnom teste mávaš kedy ovu?
@evi38 tak ten dnesny som neodfotila vysiel tak isto ako vcerajsi a robila som ho rychli pretoze som isla do prace 🙂 ale zajtra si idem robit clear blue tak snad som vtom 🙂
kočky pozeram si svoje posledne grafy a zistujem, ze posledne cykly mavam LF len 10 dni... je to dost malo.. co by mi pomohlo, prírodné, na jej predlženie... vzdy som ju mavala tak 13-14 dni

@dolynkag v prvom nic... V druhom mi bolo podobne zle ako teraz, len teraz este o trochu viac... A v tretom mi ani priznaky nestihli prist...