icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
1. apr 2019

@dolynkag v prvom nic... V druhom mi bolo podobne zle ako teraz, len teraz este o trochu viac... A v tretom mi ani priznaky nestihli prist...

kika123kika
1. apr 2019

Ahojte ja dnes takto a na teste stale dusik 🙂

magic08
1. apr 2019

tak je dnes takto.... 😨😠😒 1.apríl

adria88
1. apr 2019

@magic08 som na tom presne tak isto, aj teplota klesla

adria88
1. apr 2019

@kika123kika len tak ďalej, nech už neklesneš a dušík nech silnie 🍀

kika123kika
1. apr 2019

@adria88 dakujem dufajme 🙂 a ja som dufala ze aj tebe sa vydari :/ drzim palce na buduce 🙂

magic08
1. apr 2019

@adria88 jeeej, to vazne, aj ty? no tak ideme bojovat tento cyklus spolu 🙂

adria88
1. apr 2019

@magic08 hej, teplota že 36,2 ráno, tak som vedela, koľká bije, budem robiť aj ovu testy, tak skôr zistím, kedy naozaj bude ovu

magic08
1. apr 2019

@adria88 teiz rozmyslam, ze skusim ovu testy... ja som tu svinu praveze necakala este... ziadne pms, ani teraz mi nic nie je... dali sme s muzickom vecer tutu mutu a idem na wecko a svina dosla... nechapem stale... lebo v podstate som vcera po prepočitani BT kvoli posunu casu mala 37.0 a vecer dosla svinucha... stale to spracovavam, nie kvoli tehu, s tym som neratala, ale kvoli tomu ze som na nu este nebola pripravena... navyse vcera som bola len 10 DPO... tak dufam, ze sa to dalsi cyklus nezopakuje, kvoli tomu tehu, je to dost kratka LF

adria88
1. apr 2019

@magic08 no keďže ovu bola tým pádom 25 DC, ja som očakávala dnes, najneskôr stredu. Ráno na wc bum a prsa začali bolieť až dnes, čo je fakt divné u mňa, nevadí.... Pms prišiel v deň ms 🤔 ráno mi bolo aj špatne od žalúdka, už je to v pohode, no možno len tento mesiac je taký zvláštni pre nás, dúfajme a verme, že tento nový cyklus bude všetko ako má byť 🍀

ikonica
1. apr 2019

@dolynkag prosim ta nemas nahodou zvysny progesteronovy krem, ktory uz nepouzijes a chces sa ho zbavit? Odkupila by som, nechce sa mi objednavat...

adria88
1. apr 2019

@kika123kika ďakujem,nuž mám smolu, hádam nabudúce 🙂

dadulik6
1. apr 2019

@ikonica oobrovská gratulaaaacia 😍😍😍😍😍 si to pekne dlho tajila 😉

karinka88
1. apr 2019

Dievcata vedeli by ste mi poradit? Ak sa mi teplota stale drzi hore nad ciarou aj ked uz mam menstruaciu co to znamena. Som 5.-ty den menzesu tj 5.-ty den cyklu a teplota furt vysoko okolo 36,50. Predovulacne mavam okolo 36,20-36,30. Poovulacne okolo 36,60-36,50

magic08
1. apr 2019

@karinka88 nic to neznamena... niekomu sa teploty drzia hore aj pocas menzesu a potom psotupne klesnu... pockaj kym skonci, ked budu stale hore, pripadne vyssie, sprav test.. ale osobne si myslim,z klesnu postupne

ikonica
1. apr 2019

@dadulik6 no... Bolo to tazke nevykricat to hned pri prvom duchovi ale bala som sa... A stale sa bojim, ale snad to dame... A dakujem 😉

karinka88
1. apr 2019

@magic08 dakujem za odpoved. Jedine ma zarazilo to ze odkedy si meriam bazalnu teplotu tj. 9 mesiacov sa mi toto este nestalo. Vzdy prvy den cyklu spadla teplota na predovulacne a teraz celu mestruaciu uz 5 dni su hore.

dadulik6
1. apr 2019

@ikonica uz musii vsetko len dobre dopadnut veľkú radosť mam 😘

magic08
1. apr 2019

@karinka88 aj moj cyklus je cely zvlastny tento mesiac, pripisujem to vplyvu vesmiru 😀 ja vcera 10 DPO a teplota stuplna na 37.0 a vecer sa spustila mrcha, bez varovania, bez pms, ani teraz nemam ziadne bolesti ako zvyknem mavat standardne...
inak, merias v ústach?

karinka88
1. apr 2019

@magic08 fakt nieco musi byt vo vzduchu potom. 🙂 nie nie mam taky teplomer iFertracker sa to vola celu noc to mam a rano vyhodnoti bazalnu teplotu.

dolynkag
1. apr 2019

@ikonica joj žiaľ nemám, dala som sestre, ona používa na úpravu cyklu, sa jej skracuje

ikonica
1. apr 2019

@dolynkag tak nic, budem musiet objegdnat... Ja sice vkladam progesteron zdola ale od zaciatku (vlastne este pred tabletami) som davala aj krem a bojim sa s tym seknut len tak.... A este par tyzdnov to potrebujem uzivat.....

magic08
1. apr 2019

@karinka88 zaujimavy teplomer, prave o tom citam 🙂

dominika_sk
1. apr 2019

Čo myslite, baby, chyba tomu ešte kusok? 🧐 v stredu idem na kontrolne odbery kvoli tej zlej cyto, ale škoda to nevyužiť keďže minuly mesiac bol anovulak, či? Teda neviem čo sa stane ak za tri tyždne pridu vysledky zle že musim isť na konizaciu a ja budem tehotna. Bd bol včera😄

karinka88
1. apr 2019

@magic08 je to super vec, ja som strasne spokojna. Hlavne tym zenam co nevstavaju presne v ten isty cas rano.

evi38
1. apr 2019

@martinade vzhľadom k výsledkom spg, ktoré si popísala, podľa mňa tam problém nebude, tak by som sa nad tým netrápila, že nechce vitamíny manžel užívať 🙂...ako dnes, čakám na správičky 🙂...silno držím palce 🙂
@taily30 veľmi sa teším, že ti je lepšie a výsledky sú super...gratulujem k dievčatku 🙂
@ikonica psík krásny 🙂...gratulujem 🙂...paráda 🙂...mala si nejaké príznaky či len tak si si spravila tehu test?
@81anina gratulujem 🙂
@nelka9 týždne sa počítajú od prvého dňa ms 🙂
@ereska ako si dopadla u bylinkarky? 🙂
@zuzanockamt ovu na 16-17 DC ako písali kočky 🙂
@0507 ako pokračuješ?
@evita2176 ovu vyznačená správne 🙂
@fany051081 ja by som sa posnažila aj meriaš? 🙂
@kika123kika ukážeš nám dnešný test prosím? 🙂
@karinka88 neznamená to nič, nakoľko počas ms sa nemeria, vtedy je často vysoká a zbytočne ti potom bude graf zle ukazovať...
@dominika_sk podľa mňa mu už lem trochu chýba, nemeriaš BT? 🙂 Po pozitívnom teste mávaš kedy ovu?

ikonica
1. apr 2019

@evi38 no pisala som tu niekde asi od str 1625 ze priznaky take neurcite, asi ako kazdy mesuac... Ale spravila som ovulak na 24 dc a bol pozitivny ako pred ovu, tak som skusila aj tehutest a bolo to tam....

0507
1. apr 2019

@evi38 ahoj, stojim na mieste 🙂

kika123kika
1. apr 2019

@evi38 tak ten dnesny som neodfotila vysiel tak isto ako vcerajsi a robila som ho rychli pretoze som isla do prace 🙂 ale zajtra si idem robit clear blue tak snad som vtom 🙂

magic08
1. apr 2019

kočky pozeram si svoje posledne grafy a zistujem, ze posledne cykly mavam LF len 10 dni... je to dost malo.. co by mi pomohlo, prírodné, na jej predlženie... vzdy som ju mavala tak 13-14 dni