Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@magic08 aj ja beriem vitex štvrtý mesiac, mávala som doteraz LF tiež len 10 dní, ale posledný cyklus už to bolo 13, tak verím, že aj vďaka tomu... ja beriem tento https://www.pilulka.sk/kiwu-wuki-vitex-agnus-ca..., 1 kapsulu ráno na lačno...ale teraz neviem, či to nie je málo a netreba brať aspoň 1000 mg....
Aha, teraz čítam toto: Extrakt Vitexu jahňacieho v koncentrácií 2:1 zodpovedá až 1000mg východzej drogy v jednej kapsuli. takže by to malo byť dosť🙂
no dievčata, ja uz tomu mojmu cyklu vobec nerozumiem tento mesiac je uplne sialeny... nikdy sa mi toto doteraz nestalo... najskor si so mnou ovu robi co chce, kuk grafy, najskor, ze bola ovu 14 dc, potom som si myslela, ze by mohla byt aj 20 dc, kedze na 15 dc vecer sme mali navstevu a co to sa popilo, rano teplota vybehla na 37. ak odznacim ten den, tak mi ff prehodi ovu na 20 dc... a teraz aby to nebolo malo zamotane... vcera vecer sme s muzom mali tutu mutu, zakrvacala som, myslela som, ze dosli kramy, dnes doobeda slabe krvacanie a teraz uz nic... co toto ma znamenat? nedavno som bola na preventivke, vsetko v poriadku a vazne sa mi toto za stvrt storocia este nestalo.... nebudem kvoli takejto jednorazovke hned utekat k dr, pockam ako sa to vyvinie, len ci nemate nejaku skusenost, alebo nieco?
@magic08 vitex ako píše @ikonica a ešte bekomplex 🙂
@dominika_sk jáj tak :D, ja len na potvrdenie ovu, kvôli duphastonu, zajtra poslednýkrát odmeriam a nasadím ho na 10 dní...nepodarilo sa ti niečo nájsť, čo je dobré na tú oslabenú maternicu?
@ereska aj ti niečo povedala k tomu potratu? Dúfam, že nevadí, že sa pýtam...mne všade tvrdia, že je slabá maternica, že inde problém nebude, tak rozmýšľam, čo prírodné by bolo na to dobré...
@evi38 tak neviem čo spôsobilo to krvácanie či som zjedla niečo čo som nemala neviem no tie kontrakcie to som sa rozprávala s viacerými mala som byť na infúziách nie na cipkoch nurofenovych no urobí všetko aby som to dala dokonca aj toto bol pokrok vždy som potratila 5-6 TT teraz v 14 tt
Tak zienky. Uz po konzultaci. kedze mam stary hormonalny profil a chyba tam amh, tak dnes odobrali krv na amh test, tsh a prolaktin, spravili znovu spermiogram ktory bol zase na vybornu ajvmorfologia v norme. O tyzden mi nema dojst ms, tak.este.sa spravi test medzi 2-3dc lh, fsh a estradiol. Pre testy v 2-4dc sa nestiha ivf, tak potom o 40 dni, na zaklade testov mi doki spravi protokol, od 2 dc si budem pichat hormony, potom odber vajickok, branie tabletiek zo spodu na znizenie sliznice, medzitym budu sledovat vyvyjanie sa oktocytov a o 5 dni od odberu transfer. Ju
Spravil mi ultrazvuk, potvrdil ovulku, ukazal zlte teliesko. Kukol druhy vajecnik nasiel nejake zvysne folikuli a vravel uf, ze sice nema vysledy amh a vzhladom k mojmu veku mam primerany pocet folikulov, ale zacal doporucovať darcovske vajicka, lebo pri odbere ich nemusim mat vela a polovica z nich moze byt nekvalitna
Ale bez vyskusania vlastnych vajicok isto nepojdeme do darcovskych, len na zaklade veku bez skusania. Takze doki sa priklana ze bez vyslekov z 50,5% doporučuje nese a z 49,5 darcovske, ale rozhodnutie je na nas.
A s mm to nevzdame bez boja. Bez vyskusania mojich vajicok isto nepojdeme do darcovskych. Možnože ich budem mat vela alebo len 3-4-5 ktore prejdu kultivaciou, a to si myslim ze je dobre cislo.
Ja stale dufam.ze sa to podari prirodzene. 🙂

@magic08 vitex