icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

adamnela
11. jún 2014

Ahojte kočky...
@kubisova fiha, to Ti poriadne dnes kleslo, ale aspon dobre, ze este ovulka nebola, co?
@zuzulienocka77 no na to, ze merias tak skoro, tak mas dost vysoke tepltky...Ja meriam o 6:05 tak ako Ty @jaja9891 a pohybujem sa tak vacsinou od 36,2°C do 36,5 °C. Mozno Ti upravil tie teploty naozaj ten Inofolic a mierne Ti ich zdvihol...

kubisova
11. jún 2014

@adamnela hej je lepsie ze este neni si myslim ze by bolo aj moc skoro nakolko minuly cyklus som mala tak neskoro ovu...ale ten pokles je riadny

mawiya
11. jún 2014

http://www.fertilityfriend.com/home/3aa4f7 tak ja už som späť na mojich 36,2 🙂 ovu testy nerobím, uvidíme čo bude zajtra 🙂 krááááááááásny den kuriatka

kubisova
11. jún 2014

@mawiya no a potom uz len a len hore a bude

janderka
11. jún 2014

tak ja som uz vo vysinach 🙂 a zase len cakat... http://www.fertilityfriend.com/home/4fd28f
@sefova nenechaj nas dlho cakat, sme zvedave 😀

mawiya
11. jún 2014

@janderka jejdaaaa, krásne hore. len tam pekne ostaň 🙂

janderka
11. jún 2014

@mawiya nooo, kieeezby, asi budem spat tiez v ponozkach 😀

pozeram ze Ty mavas nejak skoro ovu, uz je asi tiez za rohom nie? zeby zajtra?

jaja9891
11. jún 2014

@adamnela no netusim,tiez som mala teploty ako ty od 36,2 do 36,5... ale teraz akosi skacu... mozno bude anovulak... ved uvidim,neovplyvnim to,len to cloveku vrta v hlave cely den potom 🙂

jaja9891
11. jún 2014

@mawiya ty si rychla... 🙂

zuzulienocka77
11. jún 2014

@janderka pekne si vyskočila, držím prstiská. Už sa teším, keď budeme všetky po ovulke a bude tu to napätie 😀 , teraz je to také vláčne, potom nebudeme stíhať čítať 😉

mawiya
11. jún 2014

@janderka no možno dnes alebo zajtra. keby zajtra - dnes mi príde mužík a neuveriteľne sa na neho teším. 🙂 či aj on na mňa 😀 😀 😀 😀

mawiya
11. jún 2014

@jaja9891 rýchla rýchla a vieš koľko miniem pri týchto cykloch 24 dňových vložiek a tampónov? 🙂

mawiya
11. jún 2014

@zuzulienocka77 zlato moje ty meriaš 4:30?????? a to musíš vstávať? či len tak z pasie 😀

mawiya
11. jún 2014

@kubisova zlatik a tebe neklesá teplota keď máš pred ovu? aj mne včera takto nejako hlboko padla. či sa nám hormony buria? 😀 😀 😀

jaja9891
11. jún 2014

@mawiya no tak ja som mavala vzdy cykly okolo 28 dni,plus minus,ale teraz mam dost silne,tak ta urcite dobehnem v minani 🙂 inak akosi sa nam tu zacali burit tie teploty 🙂 ja neviem co sa to deje s mojimi 🙂

mawiya
11. jún 2014

@jaja9891 no ja som 2 mesiace bez inofolicu a fytosoje. tak možno preto 🙂

zuzulienocka77
11. jún 2014

@mawiya musím vstávať do práce, ale cez víkend tiež poctivo 4:30, ale zaspííím ani neviem ako 😉

jaja9891
11. jún 2014

@mawiya no ja spotrebujem nakupen yinofolic a necham to tak,dufam,ze som si nim neuskodila viac ako pomohla...

mawiya
11. jún 2014

@jaja9891 mne zdvihol teploty. ale tiež budem papať budúci cyklus - teda dopapám ten čo mám a dosť

jaja9891
11. jún 2014

@mawiya o uvidime co prinesie tento cyklus,normalne to meranie je zavisle,hlavne ak ide inak ako ma 😀 zenska zvedavost nema hranic... ale podbrusko stale citim,teploty divne a ovu test negativny totalne 😀

sefova
11. jún 2014

tak tady asi už není o čem...

sefova
11. jún 2014

ještě foto 🙂

janderka
11. jún 2014

@sefova jeeeeej parada tesime sa 🙂 takze predsa mali kocky pravdu. Uz len nech to takto pokracuje dalej 🙂 GRATULUJEM

ivet1987
11. jún 2014

@sefova super gratulace 🙂 ale v kterém jsi týdnu? 😀

janderka
11. jún 2014

@mawiya jasne ze sa tesi, ved vie co ho caka 😀

@jaja9891 ja som si objednala este 3 posledne balenia inofolicu, tak ako mi poradila Dr, uzivat inofolic 3 mesiace a k tomu mi predpisala Duphaston tiez na 3 mesiace. Teraz to uzivam druhy cyklus, tak bude este jeden cyklus a potom uz nebudem brat nic a asi budem v poriadnej depke ze mi uz nic nepomoze

mawiya
11. jún 2014

@sefova gratulujeeeeem. super, krásny testík. 🙂

mawiya
11. jún 2014

@janderka hhhh veď totok, že vie 😀

sefova
11. jún 2014

@janderka - díky 🙂
@ivet1987 - když pominu tu mrchaňu kterou jsem považovala za začátek nového cyklu, tak bych měla být dnes cca v necelém 6tt 🙂
@rybkaa - používala jsem ovu testy Dr. Max

já se jen pořád marně snažím vstřebat to, že se povedlo něco, co jsem považovala za ztracené 😕 🙂 a nejít si sem pro radu, tak by mě ani nenapadlo dělat těhu test...

zuzulienocka77
11. jún 2014

@sefova no ja odpadnem, krááásny test, si ďalším dôkazom, že mrchaňa môže prísť aj napriek tehu. Gratulujem 😉

kubisova
11. jún 2014

@mawiya ja neviem co si mama o tom mysliet ale budem rada ak pride ovu tak trosku neskor to by bolo moc skoro ked minuly cyklus mi prisla ovu dva dni pred ocakavanou mrskou... zase na druhej strane je to moc velky pokles mozno bude anovulak