Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@senta_sofia mne v deň pôrodu odmerali bábo na sone a vôbec to nesedelo s reálnou váhou po narodení 🙂 Odvtedy beriem s rezervou tieto malé odchylky. To je tvoje prvé tehotenstvo?
@lensam tak je rozdiel odhady vahy a merania pocas prveho trimestra, tam je tych znakov dost, podla ktorych naozaj vedia trafit pekne tyzden gravidity, aj ked zena nevie, kedy mala poslednu menstruaciu 😉 a nie, nie je to moje prve tehotenstvo
Ahojte dievcence, co ma kto nove?
@zarzisia dakujem, snad to vyjde, este sa bojim tesit 😕
@paskolinka dievca, kam si zmizla? Kde mame graf, ako pokracujes, tusim si uz 11DPO 😉
No babule, tak znova si nemozem uzivat moje || v klude, vcera bolo vsetko super a zrazu poobede bac - slaby krvavy vytok, cca pol hodky. Odvtedy nic, snazim sa nestresovat a natlacit si do hlavy, ze to len praskla nejaka cievka, ked sa krpec zavrtaval. Ale poviem vam, ze nervy mam riadne, hlavne po mojich skusenostiach a po tom, aky priebeh mal druhy potrat 😒
@sjuzan77 ja teraz moc nepíšem, lebo pc mám už dávnejšie pokazený, tak cez víkendy len na mobile. Inak sa ten môj graf nesie v podobnom duchu, žiadne skoky, horkotazko som sa vyšplhala na 36.7 a to som 11dpo zvykla mať kľudne 36.8... Vsak zajtra capim obrázok 😉 Inak si viem predstaviť aké musíš mať nervy, ale vsetky veríme že teraz ti to už musí vyjsť 😉 to bola určite len cievka, čo praskla 🙂
@paskolinka tak zajtra by si snad uz aj ducha mohla hladat, ci? 😉 presne, cievka a basta, ved zajtra uvidim, co na to doki.
@sjuzan77 ja dufam, ze len nejaka cievka, ze sa tam drobec zavrtava a budes sa pekne krasne drzat zubami aj nechtami 😉 som zvedava, co povie lekar a co ti hlavne naordinuje
@sjuzan77 inak to by ma zaujimalo, ako postupuju, si myslim, ze to treba podchytit hned od zaciatku 😉 minimalne krv by ti mohli zobrat, podla toho ako stupa HCG tiez vedia dost urcit a mozno vysetrit aj hladiny nejakych hormonov, ktore mozu byt pre tehotenstvo dolezite, najma ak si mala taku skusenost, aku si mala a podla mna, ultrazvuk by ti mohol spravit, aj ked by bola vidiet len dutinka, aspon by sa potvrdilo, ze je v maternici a nie niekde mimo
@senta_sofia hlavne ze stupla ked dr.prd videla, uz som myslela ze z toho vobec nic nebude 🙂 No myslím, že moje po ovulacne 37 boli hodne ovplyvnené inofolicom, odkedy ho neberem som celkovo nizsie. No alebo to bude tak ze dam ten IP vyskok, tak si nechavam rezervu aby som mala kam vyskakovat 🙂
@zarzisia ahoj...ty si tu teda riadne dlho nebola... neboj ms dojde alebo dve ciarky ? Mm bol na spg. a zvladol to v pohode a aj vysledky ho potesili..neboj zvladnete aj vy...no my snazilkujeme...len teplotu mam cudnu, neviem z nej vela urcit a takyto kratucky cyklus sa mi aj akosi nepozdava... no uvidime....uz to nechavam na osud a toho hore 😉
@senta_sofia vobec netusim, co sa bude diat. To je ale na houbys, ze mam doma malu a tym padom nehrozi oddych a lezanie, proste musim okolo nej behat, nevyhnem sa ani zdvihaniu, takze sa bojim, aby to tiez nerobilo sarapatu. Keby to bolo prve tehotenstvo, tak sa kludne necham zavriet aj v nemocnici, nech som pod dohladom, ale takto si to nemozem dovolit 😒 no a nejaka malinka cievka asi znova praskla 😔
Ahojte zienky,takze moj graf dnes... no kto sa z neho vysomari? 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/jaja
hlien nesledujem,popri sexiku sa to neda a asi aj alchemilka mi ho stiahla... skoda,ze som ovu nespravila skor 🙂 a uvidim aky bude dnes 🙂 inak to bude ina sranda z 28 dnoveho cyklu na nejaky 23 dnovy... stalo sa vam to niekedy??
@sjuzan77 ahoj moja,no co tie cievky nepocuvaju?mozno prave kvoli fraxiparinu su take nachylnejsie na praskanie,ci?myslim na teba...drz sa a snad sa zajtra dostanes k dr.
@jaja9891 citam vas kazdy den, ale akosi nie je casu prispievat 🙂 Dnes uz boli brusko, takze hadam uz MS pride. Tehu isto nie som-dnes som robila digi test a negativny. My sme sa rozhodli s drahym, ze zmenime obaja stravovanie, ak odide cysta hned teraz pri MS, zaciname behavat a mozno sa zacneme zasa snazit o pol roka ak to bude mozne. Maly nastupuje zajtra do skolky na 4 hodinky, tak budem mat cas na seba trosicku a od decembra chcem ist do prace 🙂 Ty sa len pekne snaz- tak velmi ti to prajem :*
@zarzisia dakujem 🙂 si zlata...no ja neviem co sa to deje s mojim cyklom,ale upokokjujem sa,ze je to dobre,ze uz bude dobre a nic sa uz nepokazi,polyp je prec a uvidime co bude tento mesiac...v car nastupuju 16.9.,no a stimulovat mam zacat od 2 dc,takze uvidime kedy milostiva dojde,ci to stihneme,alebo sa to posunie do oktobra... 🙂 tak si dajte do tela 🙂 mne tiez treba zhodit,ale behanie nie je akosi pre mna... ja si hladam pracu,len kvoli ivf sa neviem rozhodnut ci ist niekam ci nie... no uvidime,som o 90 % spokojnejsia odkedy neriesim skolu,ale obycajny zivot 🙂
@sjuzan77 ja to velmi dobre poznam, ale vies co, mozes byt rada, ze mas ju, aspon sa stale nesledujes a nesustredis na seba 🙂
@monika11m u kazdeho inak, ak tusis, ake mas predovulacne teploty, tak si prirataj 0,2-0,5 stupna
@senta_sofia dakujem lebo ja som si posledne 3 mesiace merala a vsetky som mala anotulacne a teraz som zacala brat Inofolic a uz to bude asi dobre normalne mavam 36,4 36,5 a teraz mam uz 36,8 uz 4dni tak som sa chcela opitat ze aky tam je asi rozdiel
@monika11m ale meraj cely mesiac, lebo niektore baby hovorili, ze im inofolic zvysil celkovo teploty

@lensam ja som tehotna a podla ultrazvuku je babo o tyzden vacsie a ked som to preratavala podla kvazi posledneho grafu, tak mi to vychadza takto...