icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kika123kika
1. apr 2019

@adria88
@monu66
Dakujem vam aj ja drzim palceky.... posielam bacilky pfuj pfuj pfuj 🤰

magic08
1. apr 2019

@adria88 mňa boli podbrusko celkom dosť. Som zvedavá co sa bude diát ďalej. My dve ako prepojené

adria88
1. apr 2019

@magic08 ja občas také mravčenie ako vždy pri mrche.... Inak v podstate nič, až na tie prsa, čo mrcha by mala prísť o týždeň, ak by som sa podľa tohto mala riadiť... no som veľmi zvedavá.... Uvidíme, ako zajtra...
Toto je fakt dosť zaujímavé.... to my musíme ostať naraz aj tehu 😀

monu66
2. apr 2019

Dobre ranko, tak ja s mojou bt kreslim macicku. Obe usi su uz hotove 😀

martinade
2. apr 2019

@monu66 som zvedava ako vyriesis oci, nos a usta😀

martinade
2. apr 2019

@evi38 Evi, oulka prebehla? Nasiel sa cas na bd? Dufam ze ano

monu66
2. apr 2019

@martinade hihihi to bolo dobreeee... 😂 Skoro som sa obliala kavou 😂

martinade
2. apr 2019

@monu66 🙂
Si 8dc, kedy neocakavas? Ja som 7dc a zda sa mi ze malujem fatru tatru a matru 😀 este dvojkriz chyba

magic08
2. apr 2019

tak ja dnes takto...

martinade
2. apr 2019

Baby ako ste na tom s grafmi? @kakatulik to plati aj pre teba 🙂 post nepost
Čerstve tehulky zatial vsetko v poriadku?
Advanced tehulky 🙂 ako zvladate nalety ručičiek a nožičiek? 😀

adria88
2. apr 2019

Dobré ráno 🙄 ja už neviem, či sa smiať, či plakať pri tomto mojom cykle... MS zase nikde, teplota si zo mňa robí dobrý deň.... A to som sa tešila včera, že začína nový cyklus, nová šanca a drb, zase si madam vystúpi o pár desatiniek hore....

magic08
2. apr 2019

@adria88 panečky, tak toto je naozaj velmi zaujimave... ked toto nebude tehu, tak ja uz neviem co by to mohlo byt 🙂

magic08
2. apr 2019

@adria88 a test naozaj biely? ani naznak ciarky?

magic08
2. apr 2019

ja som skusila opat zas rano... chyba ze mam tych testov doma milion

adria88
2. apr 2019

@magic08 pri tehu by asi nebol včera ten pokles, nie?

magic08
2. apr 2019

@adria88 nemal by byt... ale nerozumiem tomu vyskoku, ked zajtra mas predpokladanu mrchu dostat?

adria88
2. apr 2019

@magic08 už uvažujem aj nad tým, či teplomer je v poriadku 😀 neviem, netestujem, zajtra je ten deň D a uvidím

magic08
2. apr 2019

@adria88 akym merias? digi?

martinade
2. apr 2019

@adria88 teda ta cyklus natahuje...

adria88
2. apr 2019

@magic08 hej, v ústach, ale už mi má prísť bazálny dnes zajtra

adria88
2. apr 2019

@martinade mi hovor, normálne mám z toho už nervy

magic08
2. apr 2019

@adria88 meranie v ustach je dost nepresne... takze to moze byt aj tym... najlepsie je bazalny a merat dole 🙂

martinade
2. apr 2019

@magic08 nevidno dobre. Test je v tieni...

magic08
2. apr 2019

@martinade jeden je tmavy, druhy je rozmazany... uz som nervna z toho mojho grafu... neviem kedy bola ovu, je dost mozne ze mozno aj 2x bola...
mrcha meska, v podstate mala dojst v piatok, testy su nejednoznacne, teploty sa drzia hore...
uz by to mohlo skoncit, nech pride mrcha a nova nadej

adria88
2. apr 2019

@magic08 veď príde aj na to čoskoro, ale asi bude lepšie, keď ním začnem merať až nový cyklus, nie?

magic08
2. apr 2019

@adria88 ano, to urcite, ukonci cyklus tym co mas a meraj tam kde cely cyklus... od dalsieho potom prejdi na novy teplomera nove miesto merania 😀

martinade
2. apr 2019

@magic08 fotky nie su ostre a su v tieni, nic nevidim. Skus fotit z ineho uhla aby tvoj mobil netienil a skus fotit nie uplne z blizka, to potom mobil nezaostri. Preco si myslis ze bola 2x ovu? A v ktore dni?

monu66
2. apr 2019

@martinade podla appky by mala prist v nedelu a podla lf najneskor v utorok. Testovat planujem v pondelok. No to mas krasne nizke a vysoke tatry 😀 Myslim, ze z nas budu maliarky 😂 Co myslis, za kolko by sme nase krasne vytvory vydrazili? 😂

zuzinamt
2. apr 2019

@magic08 A aky mas test? Ja ked som si testovala Pepino a TopTest tak tie neukazala skoro nic, len uplnych duchov a ked som si z tej istej vzorky ranneho robila mamatest tak krasne 2 ciarky 🙂

monu66
2. apr 2019

@martinade ak dokazes spravit aj ten kriz, tak tvoj graf kupim 🙂