icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
3. apr 2019

@adria88 tazko povedat ci je to anovulak lebo chybaju teploty. Z toho co mas, mi to anovulak nepripada. Teda neviem ake dlhe zvyknes mat cykly a lf...

adria88
3. apr 2019

@martinade ale IP až v takom dpo??? Ms od vtedy nič, pol dňa trvalo v pondelok, alebo som mala takú poldňovú 🙈 ja už neviem

martinade
3. apr 2019

@adria88 skus spravit test? Alebo chod k lekárovi na krv? Prave pozeram tvoj graf, mas tam odpocitavanie. Takze ty mas take dlhe cykly? Lebo podla apky este nemeska ti msl

adria88
3. apr 2019

@martinade cykly 32-35, väčšinou príde ms na 33dc a lf od 13 do 15

martinade
3. apr 2019

@adria88 tak tvoju zahadu uz iba test rozluskne

magic08
3. apr 2019

@martinade 28-30 dní.

dolynkag
3. apr 2019

@martinade ako sa cítiš? chceš testnúť, či čakáš na meškanie?

martinade
3. apr 2019

@dolynkag mam sa ok, uz tyzden mam krvavy nos.... Divne a testovat zatiaľ nechcem som 8dpo to je velmi skoro

martinade
3. apr 2019

@dolynkag a ty sa ako citis? Kedy mas termin? 😍

martinade
3. apr 2019

@magic08 kedy testujes? Uz ti meska

adria88
3. apr 2019

@martinade no meškám som 40 DC, tak 5 dní minimálne.... 35 najneskôr dostávam ms... No možno budem musieť absolvovať vyvolavacku, ak do pondelka nepríde, idem k dr

magic08
3. apr 2019

@martinade nejdem testovať to čo som testy robila boli negatívne

0507
3. apr 2019

Graf takto a test biely

martinade
3. apr 2019

@0507 nemala si ovulku 18 dc? Skus si zmenit nastavenie na ovu detection

0507
3. apr 2019

@martinade nemala, ovu bolesti som mala 13dc, vždy cítim ovu

evi38
3. apr 2019

@0507 stále pekný graf 🙂...uvidíš podľa ďalších teplôt...držím palce 🙂
@martinade graf super, nejaké pocity okrem krvácania z nosa?...konečne som nezabudla vziať tabletku :D...od dnes opäť nemeriam...tebe sa podarilo ísť k tej bylinkárke či to ešte len pôjdeš? 🙂

pasikavamacka
3. apr 2019

@adria88 sprav si dalsi test, uz som v napati co to je 🙂

abana
3. apr 2019

Ahojte, trosku mimo temy, ale predplacate si na fertility friend aj vip clenstvo? Oplati sa?

adria88
3. apr 2019

@pasikavamacka no mám jeden ešte, uvažujem, neviem sa rozhodnúť, či to nebude zbytočné.... Už som na ceste do práce, takže by nebol ani z ranného

dolynkag
3. apr 2019

@martinade ja som 27 TT, som ok, len mi občas tvrdne bruško, ale ešte chodím do práce.... malinká veľmi kope, nepáči sa jej, keď sedím, je riadny šinter, termín začiatok júla.... ale už si pripadám ako slon....... tak máš ešte ty čas na testovanie..... jaj, budem čakať dobré správy, pekné čiarky, drž sa

martinade
3. apr 2019

@dolynkag tak to je z chvíľku 😍 a budes matvmaleho šintera v naruči. Tak držím pršteky nech ti netvrdne brusko a za par dni sem pridam test.🙂 asi cez víkend testnem. Nečakam v utorok

martinade
3. apr 2019

@evi38 zatiaľ si davam ten prirodny progesteron ale asi dnes, zajtra prejdem na 💊. Uz nemam ziadnebine zlasne pocity okrem pms 🙂 od 1dpo ma boli janka a danka a od vcera-predvcerom krize. Masbty nejake pocity?
K bylinkárke idem o 2 tyzdne uz sa tesim, inak vcera som bola u jednej zenskej co studovala Akupunkturu v cine tak vcera bol len pokec.

evi38
3. apr 2019

@martinade čo ti povedala?...u mňa žiadne pocity, mám silnú alergiu, tak som rada, že fungujem a všetko stíham :D...dnes 4 DPO...cca, tak 9 DPO už viem vytušiť či to vyšlo alebo nie...ale tak kočky, čo tu písali, keď mali pms, tak to bolo dobré znamenie 🙂

ikonica
3. apr 2019

@0507 no ja neviem... Nie je tam taka zacinajuca ciarka?

martinade
3. apr 2019

@evi38 v kratkosti kopec otazok sa pytala a potom skonstatovala ze pulzy na ruke, jazyk odpoveda mojim nejakym priznakom. Napr som vravela ze som 10-12 kg pribrala a nemozem zhodit, a dala to do suvisu s jazykom, kde hrany jazyka poukazuju na zhorseny metabolizmus. Ze jem vela mliecnych produktov, ktore večer brzdia metabolizmus a mala by som večer viac proteinov a zeleniny jest. Moc nemoze mi dat nekake bylinky na vycistenie maternice bo mam planovane ivf, ale na podporu vajecnikov mi da nejaky mix. Plus ak by som bola tehotna tak tiez mi bude robit akupunkturu, ale len par bodov aby sa zvysila energia a zabranilo sa potratu... Na Akupunkturu mam termino 2 týždne ale prave som si spomenula ze to som na slovesku 🙂 inak pozerala som si svoj tehu graf a tam som mala pms bolesti prs a krizov, ale to moze byt aj prichádzajuca ms

h_petra
3. apr 2019

@0507 ja na tom teste vidím ducha...

0507
3. apr 2019

@ikonica
@h_petra mne sa tiez nieco zdalo, ale teraz uz po nejakej dobe tam nevidim nic

ikonica
3. apr 2019

@0507 tak nic... Uvidime o par dni ✊

katesocka
3. apr 2019

@0507 ja tam tiez nieco vidim. 10 DPO som nemala na teste ani naznak, az 14 dpo sa mi zda ze som mala na mamateste ducha 😊

ceklis
3. apr 2019

@katesocka jeeej, vitaj. Ako sa máš? 🌹