Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@evita2176 no ved toto trapi aj mna. Tie ktore fajcia piju droguju nic bez problemu otehotneju a donosia ho. Toto ma stve strasne :/
@kika123kika uz viem kde je pes zakopany 🙂 musime kaslat na vitaminy a zacat chlastat, fajcit a drogovať 😀
@ceklis tak, ale zámer oddialiť ms ti vyšiel 🙂...ešte si len málo DPO podľa mňa, nemá byť prečo vyššie číslo, skú ísť zajtra a ak bude pekne stúpať je to na dobrej ceste...ako dlho ste sa teraz snažili? tebe ten duphaston evidentne zaberá 🙂...silno držím palce 🙂
@ikonica kedy ideš najbližšie k Dr?
@monu66 kedy plánuješ testovať? 🙂
@martinade a čo si ty spievaš, zleteli orly z Tatier :D...toto vyzerá na nádejné IP 🙂...špiniť nemusíš, keď pozrieš grafy, je tam kopec, čo bolo IP a bez špinenia 🙂...ja nemeriam :D...dnes 5 DPO, merala som len do 3 DPO, a keď som videla, že teplota je hore, tak som nasadila duphaston...ms až za cca 13 dní, tak ešte kopec času...máš tu ten graf prosím, ke´d si bola vtedy tehu na porovnanie?
@martinade no to radsej nie 😂😂😂 ja radsej necham v sufliku teplomer a tak budem brat kyselinu listovu a ked o ma prist tak to pride 🙂
@evi38 mor ty len, a voľ nebyť, ako byť otrokom 🙂
Prave som si kontrolovala hlien a co to nevidim 🙂 ruzovo hnedy hlien 🙂 baby drzte prsty
Uz si 5dpo, ty ma nejako dobiehaš 🙂
V novembrovom grafe som mala ip 6dc
Inak porovnavala som grafy a zistla som ze kopec tehu grafov malo aj na 3 den ip, ale aj netehu grafy mali na 3dp, možnože zajtra, pozajtra testnem 🙂 asi nevydrzim do 12dpo
@claire1991 pravdepodobne mas zapnuty duo chart. Teda graf z predchadzajuceho cyklu
@evi38 tak 13 dpo by mi mala bt najneskor riadne klesnut a ak nie, tak v pondelok kedy mam volno skusim test. Cez vikend pracujem a nechcem testovat, lebo ak by nahodou bol test pozitivny, tak sa do prace nedostanem nakolko budem uplne mimo a zrejme ani svoje meno v tu chvilu nebudem vediet :D
@martinade z celej sily ti drziiiim palce 🙂

@cica1650 aj ja sa takto potim, ale v 1. faze ci je zima alebo leto. Horor je, ze co si obliect najma v lete. V zime to zachranuje sveter 😀