icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
7. apr 2019

@petruska0611 kedy si mala poslednu ms? Ja 4.2. Presne na narodky mi dosla :D

petruska0611
7. apr 2019

@ikonica
01.02. Som mala len ovulaciu som mala 22hy den cyklu 😊 pozerala som ze sme na tom celkom podobne 😊

martinade
7. apr 2019

@cica1650 ďakujem napodobne

martinade
7. apr 2019

@monu66 robila som si test, biely tak ocakavam v utorok ms, hoc v kútiku duše dufam. Ale test biely. Ked som bola tehu, tak uz som mala peknu ciarku na 12dc

ikonica
7. apr 2019

@petruska0611 ja som mala ovulu asi medzi 16.-18.2 takze nedaleko od teba ;)

majinka29
7. apr 2019

@martinade mám klasicky ale pozitívny ovu test bol vo štvrtok na obed. Večer už bol neg. Do 24h mi zvykne aj prísť ovu a takto neskoro nechodí. mávam 30,32 dňové cykl of 14dni.

majinka29
7. apr 2019

Môže sa baby tehu test nakaziť farbou z ovu testu? Boli vedľa seba dnes ráno robere

ikonica
7. apr 2019

@majinka29 moze... Dokonca som videla take video na youtube

majinka29
7. apr 2019

@ikonica super diky zaujímavé.. aspoň som zas o čosi múdrejšia 🙂

monu66
7. apr 2019

@petruska0611 jeeej ako sa tesim, ze si uz videla to mrnave srdiecko bit 🙂 ❤️ No ako rychlo leti ten cas, ani sa nenazdas a budes o chvilu citit prve pohyby 🙂

cica1650
7. apr 2019

Taaak odkorculovane uz mam 😂 a zajtra hop na brigadu

monu66
7. apr 2019

@martinade ☹️ Zacinam si mysliet, ze krasne grafy koncia cervenou katastrofou ☹️ a take cudne grafy s dvoma // No ja budem tento posledny cyklus merat bt do MS a dalsi cyklus len do 3. dpo, lebo potom nic ine nerobim, len hladam podobne tehu grafy tomu mojmu a uz si davam zbytocnu nadej.

cica1650
7. apr 2019

Baby robila som test pred chvilou a do troch minut 1fotka som tam aj zahliadla ciarku no ked som ho neskor po dalsich par minutach pozrela uz po nej nebolo stopy-2 fotka,to co? Neviete?

martinade
7. apr 2019

@cica1650 ja vidim na oboch, ale na oboch fotkach ina pozicia ciarok. Na 1vej trosku dalej od referenčnej, na druhej blizsie k referenčnej

cica1650
7. apr 2019

@martinade kaslem uz nato viac netestujem,od zajtra idem brigadovat a ani nebudem mat cas testovat,co bude to bude co uz😉💋

adria88
7. apr 2019

@cica1650 ja vidím na prvom slabú čiarku 😉

ladysmurf
8. apr 2019

No toto vyzera na tvrdy pad 🙈, dufam ze aspon par dni si este polietam v oblakoch 🦜🦋

dominika_sk
8. apr 2019

@cica1650 ak je to pepino test tak cez neho prejde taka vlna tej červenej. Že od začiatku do konca prejde červenačiarka Ja to stale hovorim že tie pepino sa neoplati kupovať.

martinade
8. apr 2019

Žienky, zajtra nema dojst ms podla ff apky a teplota mi vystúpila. Test som nerobila ale uz lutujem ze som ho nerobila. 3 dni pre ms nad 37so stupajucou teplotou, to je novinka u mna.

adria88
8. apr 2019

@martinade toto bude tehu ☺️☺️☺️ určite zajtra testni, budú čiaročky

monu66
8. apr 2019

@martinade krasne si hore ✊

martinade
8. apr 2019

@adria88 @monu66 dakujem 😘, držte pršteky 🙏

petruska0611
Autor odpoveď zmazal
martinade
8. apr 2019

@petruska0611 😍 krása

evi38
8. apr 2019

@dominika_sk ako pokračuješ?
@martinade wau paráda 🙂...test skús večer, ak si mala 2 dni špinenie, uhniezdenie a IP, najskôr po 2 dňoch niečo ukáže, čiže si robila podľa mňa skoro test...niečo ešte užívaš?...držím silno palce 🙂...nejaké príznaky?

ladysmurf
8. apr 2019

@martinade tesime sa na test, ✊✊✊

martinade
Autor odpoveď zmazal
martinade
Autor odpoveď zmazal
martinade
Autor odpoveď zmazal