Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@martinade ahoj držím ti moc palce, nech to tento krát vyjde, vyzerá to nádejne 😊 idem sa ťa ale opýtať, dnes som prvý krát užila tú sóju, som 3dc, mám ešte ms ale slabú, asi 2 hodiny potom ma riadne začalo bolieť v ľavom vaječníku ale nie menstruačne, tak typicky ovulačne, mňa cez ms nebolia vaječníky len kríže a maternica...mohli tie tabletky spôsobiť už nejaké bolesti ? Ty nepociťuješ nič keď ich berieš?
@martinade podľa mňa to vyzerá veľmi dobre 🙂...nemáš ani pokles teploty ani špinenie pred ako si mala...s tou kávou zaujímavý článok, ďakujem 🙂...ja ráno vypijem tak 3 glgy a to isté večer, lebo inak by ma hlava bolela, priateľ nepije vôbec...u mňa ešte cca 8 dní do ms, to zas bude čakanie pri takej dlhej LF 🙂
Ahojte. Tento mesiac nič čo? Od pozitívnych ovu testov je už ďaleko, včera som nič necítila a ja ovu cítim.tak pochybujem že bola. Neviem či mám robiť ďalšie ovu testy alebo už tento mesiac kašlať nato. Aj tak snažiť nebudeme odchádzam na sluzobku .. No asi som moc očakávala od 13teho pokusu, tak mi to ukázal.
Ahojte dievčatá.
Dnes som 13DPO. Deň cyklu 29. Do menštruácie ešte pár dni, keďže mám dlhšie cykly. Absolvovala som inseminaciu. Zajtra mám ísť na krvné testy, chcela som si preto spraviť test, aby som sa v hlave pripravila na možný výsledok. Kúpila som si “top test” taká fialová krabička. Prvá čiarka, ten duch naskočil hneď. Už neviem či som cvok, ale ja tam naozaj niečo vidím. Chcela by som sa opýtať na vás názor .
Prajem pekny deň
Ahojte, bola som dnes u gynekologa, 14dc a nevidel ziadne vacsie folikuly, len male cysticky, povedal ze nepravdepodobne, aby za tyzden narastli ( mavam ovulu 19-21.dc) takze mi nepriamo potvrdil, co som uz dlho tusila, ze mam PCOS, inositol beriem uz druhy cyklus, ocividne nezabral. Pojdem na hormonalny obraz ked pride MS 😑