icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
Autor odpoveď zmazal
evi38
8. apr 2019

@martinade podľa mňa to máš teraz pekne nasadené, dobre si to vyvážila, čo sú samozrejme mesiace skúseností, ktoré už máš 🙂...máš aj tie predošlé grafy na porovnanie?

ja197
8. apr 2019

@martinade ahoj držím ti moc palce, nech to tento krát vyjde, vyzerá to nádejne 😊 idem sa ťa ale opýtať, dnes som prvý krát užila tú sóju, som 3dc, mám ešte ms ale slabú, asi 2 hodiny potom ma riadne začalo bolieť v ľavom vaječníku ale nie menstruačne, tak typicky ovulačne, mňa cez ms nebolia vaječníky len kríže a maternica...mohli tie tabletky spôsobiť už nejaké bolesti ? Ty nepociťuješ nič keď ich berieš?

ikonica
8. apr 2019

@petruska0611 kraasne... Dufam je aj ja take uvidim vo stvrtok ;)

martinade
8. apr 2019

@ja197 kludne moze byt, tiez som mala bolesti, ale 100% neviem, beriem iba 2 cyklus soju

ja197
8. apr 2019

@martinade ďakujem 😊 a tešíme sa na test 😊

martinade
Autor odpoveď zmazal
petruska0611
8. apr 2019

@ikonica
Dakujem, urcite ano ❤️ drzim palce

evi38
8. apr 2019

@martinade podľa mňa to vyzerá veľmi dobre 🙂...nemáš ani pokles teploty ani špinenie pred ako si mala...s tou kávou zaujímavý článok, ďakujem 🙂...ja ráno vypijem tak 3 glgy a to isté večer, lebo inak by ma hlava bolela, priateľ nepije vôbec...u mňa ešte cca 8 dní do ms, to zas bude čakanie pri takej dlhej LF 🙂

majinka29
8. apr 2019

Ahojte. Tento mesiac nič čo? Od pozitívnych ovu testov je už ďaleko, včera som nič necítila a ja ovu cítim.tak pochybujem že bola. Neviem či mám robiť ďalšie ovu testy alebo už tento mesiac kašlať nato. Aj tak snažiť nebudeme odchádzam na sluzobku .. No asi som moc očakávala od 13teho pokusu, tak mi to ukázal.

ikonica
8. apr 2019

@petruska0611 diky 🙂

martinade
8. apr 2019

@evi38 uvidíme, ci mi ff vyratala spravne dlzku cyklu. Po tej soji uz nemam cca 27 dnove cykly a ako sa citis? Nejake priznaky?držím ✊ uz to mus vyjst?

mims1520
8. apr 2019

Ahojte dievčatá.
Dnes som 13DPO. Deň cyklu 29. Do menštruácie ešte pár dni, keďže mám dlhšie cykly. Absolvovala som inseminaciu. Zajtra mám ísť na krvné testy, chcela som si preto spraviť test, aby som sa v hlave pripravila na možný výsledok. Kúpila som si “top test” taká fialová krabička. Prvá čiarka, ten duch naskočil hneď. Už neviem či som cvok, ale ja tam naozaj niečo vidím. Chcela by som sa opýtať na vás názor .
Prajem pekny deň

ikonica
8. apr 2019

@mims1520 no je tam slabunka druha ciarka, len ta kontrolna je nejaka poslabsia... Pockaj kym uschne... Drzim prsty ;)

zuzinamt
8. apr 2019

@mims1520 mne top test vobec neukazal vysledok a na mamateste som mala krasne 2 ciarky. 🙂 TopTestu neverim 🤷‍♀️

majinka29
8. apr 2019

@mims1520 vidím aj ja len akoby mal malo farbiva ten test.. držím palčeky 🤞🏻

magic08
8. apr 2019

@mims1520 ten test je nejaky cudny nie? kup inu značku a sprav znova, podla mna je to chybny test

magic08
8. apr 2019

@martinade ahoj, ten tvoj grafik vyzera paradne, velmi nadejne... urcite budu // 🙂 DRZIM PALCE

mims1520
8. apr 2019

@zuzinamt top test je otrasný test súhlasím ! Mne sa to tak dlho nasiakovalo že až

martinade
8. apr 2019

@mims1520 pekne vidim ani hladat nemusim, držím ✊

mims1520
8. apr 2019

@majinka29 áno on sa úplne pomaličky nasiakaval. Cvakla som to hneď keď som zazrela druhu čiarku pričom prvá nebola ešte úplne jasna. Potom už bola výraznejšia a duch ostal

mims1520
8. apr 2019

@magic08 je mega cudný. Nasiakaval sa extrémne dlho už som ho chcela vyhodiť . Potom pomaličky ukázal výsledok

martinade
8. apr 2019

@magic08 dakujem, uvidim dnes ak nezabudnem nepit 🙂

mims1520
8. apr 2019

@martinade ďakujem !

pasikavamacka
8. apr 2019

Ahojte, bola som dnes u gynekologa, 14dc a nevidel ziadne vacsie folikuly, len male cysticky, povedal ze nepravdepodobne, aby za tyzden narastli ( mavam ovulu 19-21.dc) takze mi nepriamo potvrdil, co som uz dlho tusila, ze mam PCOS, inositol beriem uz druhy cyklus, ocividne nezabral. Pojdem na hormonalny obraz ked pride MS 😑

magic08
8. apr 2019

@martinade drzim palce, a tesim na foto... 🙂

magic08
8. apr 2019

@mims1520 kup iny a sprav... na tento by som sa nespoliehala, naozaj je to cudny test

monu66
8. apr 2019

@petruska0611 juuuuuj male drobaaaatko naaadherne ❤ moc sa tesiiim s tebou 🙂

evita2176
8. apr 2019

@petruska0611 gratulujem 😍

petruska0611
8. apr 2019

@monu66
@evita2176
Dakujem ❤️