icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kakatulik
8. apr 2019

@martinade nooo asi zu klesa estrogen,alebo ci to je neviem....ta skratena ms...este nikdy ma nenapadlo sa spytat gyndosa,aby mi zmeral vystelku,ci je dobra.....

martinade
9. apr 2019

Taaak a je tu pad, zajtra, pozajtra dojde ms. Mam chut na sa vsetko vykaslat, hrozna beznadej. Ale ideme dalej.
Mozem si v Košiciach dat spravit hormonalny profil ako samoplatca? Rozmyslam dopredu ak nahodou ms dojde pozdejsie a nestihnem svojho dokiho medzi 2-4 dc....

cica1650
9. apr 2019

@martinade to mi je luto moja😞

kakatulik
9. apr 2019

@martinade ahoooj...nooo tu beznadej poznam....este si aj tolke km tento mesiac presla....ja si davam pravidelne robit HP ako samoplatca v BA na Kramaroch v labaku. Musis vediet co chces a urobia. Drz sa😘

martinade
9. apr 2019

@kakatulik dakujem za info 😘 aky typ labaku to je? Ci to robia vsade?
A konecne o týždeň doma 😍, slaba naplast na bolest ale aspoň nejaka

kakatulik
9. apr 2019

@martinade toto sa vola ze SYNLAB. Myslim ze by to mohlo byt aj v Kosiciach. je to nieco ako siet labakov.

martinade
9. apr 2019

@ikonica kde v ke si si davala robit testy? Tusim ze v minulosti si nieco take spominala...

adria88
9. apr 2019

@martinade 😥

claire1991
9. apr 2019

Poistene na 100% .. 😁🙈 ovu prebehla asi vcera. Aj podla tych ovu bolesti vcera som si viac menej ista.. takze pravdepodobne 1DPO ... 🙏🏻

ikonica
9. apr 2019

@martinade myslis hp? Tak mna poslal lekar vzdy..... V Ke mi dali v Car robit v Splne (tusim schneider laborka) ... V Po cez mojho gyna v Synlabe... Ale v synlabe boli dost neochotni ak som sa pytala na odber mimo lekara... Chcu mat peciatku lekara na ziadanke hoc ides na priamu platbu... A ani odber nechcu moc robit... Material ma odobrat sestra odosielajuceho lekara... Neviem preco take caviky okolo toho, ked z toho maju prachy....

ikonica
9. apr 2019

@martinade ale zas... Co plati v Po nemusi aj v Ke...

adria88
9. apr 2019

@claire1991 a ty si sa bála, že nebudete spolu cez ovu, uvidíš, tentoraz to vyjde ✊🏻🤗🍀

magic08
9. apr 2019

@claire1991 poistene to mate paradne 🙂 drzim palce

claire1991
9. apr 2019

@adria88 nesla som tak kam som mala ist vies..

darja12
9. apr 2019

jajaj baby, po dlhom čase som sem zavítala, vidím, že ste tu aj stále tie isté ešte, ako ked sme sa my snažili a stále sa nedarí. tak Vám prajem, aby to konečne vyšlo.. Musí to byť dosť na figu takto dlho sa snažiť a nič.. hmmmm.. Držte sa..

adria88
9. apr 2019

@claire1991 to je dobré znamenie 😀

martinade
9. apr 2019

@ikonica ďakujem

magic08
9. apr 2019

@adria88 ahoj, ty ako?

julianka007
9. apr 2019

Až 3 dní som vydržala nemerat... Dnes som sa náhodou zobudila v čase keď zvyknem merať. A neodolala som... Teplota na celkom potešila.... Dúfam, že som dobre označila ovulku... Môj biedny a neúplný graf....bude ťažké zajtra neodmerat...

adria88
9. apr 2019

@magic08 ahoj, vyzerá, že ozaj som po ovu až teraz, aj podľa grafu, aj podľa pms

magic08
9. apr 2019

@adria88 panecky, to zvyknes mavat taketo dlhe cykly? ved len dockat sa ovu, je ako cakanie na godota

adria88
9. apr 2019

@magic08 vôbec práveže, tento mesiac úplne kukám, že čo to.... Tak 35 je u mňa klasika

evi38
9. apr 2019

@dominika_sk tak, ale ak si vždy mala chuť na kyslé, tak je to dobré znamenie :D...u mňa 10 DPO a nič, minimálne týždeň ešte do ms a opäť nový cyklus a dokola...
@0507 podľa mňa môžeš kľudne kombinovať 🙂
@kakatulik
@martinade ta skrátená ms môže byť aj vekom, niekedy som mala 7-8 dní, teraz cca 4-5 🙂...júj teraz pozerám graf, sakra...ešte aj to špinenie a pokles vyzerali nádejne a dnes toto...cítiš sa na ms? čo si pamätám, tak vždy si písala o prsiach ako u mňa, že povolili, ale teraz si to nepamätám u teba

dominika_sk
9. apr 2019

@evi38 nemusiš sa bať, ja tiež 6dni do ms a zas odznova.začinam byť v strese, okolo 24.3. by som mala dostať vysledky cyto...🍀🙄

martinade
9. apr 2019

@evi38 tak jemne podbruško ma boli uz par dni. Na ms sa necítim, zatiaľ nespinim. Prsia mi splasli hned 8ci9dpo, ale stale bolia tak jemne aj krize bolia jemne. Ale test bol vcera na 13dpo biely... Nemam co spekulovat, alebo.si davat falosne nadeje. Klesajuci gras znamena prichod ma, test biely... A ako sa.ty citis?

claire1991
9. apr 2019

@magic08
@adria88
@martinade
@ikonica baby ja som si teraz robila ovu test ale je fest pozitivny... testovacia mi az oci vybila oproti kontrolnej ... podla grafu (vyssie) ale vyzera ze bola ovu vcera ... poradte mi ako to mam brat som z toho jelen

magic08
9. apr 2019

@claire1991 uvidis zajtra podla teploty... mozno este len bude ovu...a zajtra teplota klesne

claire1991
9. apr 2019

@magic08 bola som aj na folikulometrii a folikul mal skoro 20mm aj som mala vcera hrozne bolesti presne na tom vajecniku a dnes uz nic... a vystupila mi o 0,2.. 6 mesiacov po sebe sa udialo az po ovu... tak ma to matie no..

magic08
9. apr 2019

@claire1991 a nemoze to byt tym, ze mozno LH vystupilo az po ovu v tvojom pripade? neviem, nikdy som tesly nerobila, takze tazko radit. skus pozriet na nete, ako je to s lh pri ovu

evi38
9. apr 2019

@dominika_sk držím palce na výsledky, tiež by som mala ísť po 6 mesiacoch, čo je teraz, ale ako sa poznám, to zas bude trvať, kým pôjdem 🙂
@martinade u mňa klasika, na 7 DPO sa zmenil hlien a to už viem, že to opäť nevyšlo, už aj prsia menej bolia, povolili...vo štvrtok spravím test a vysadím duphaston, ten by so mala užívať ešte posledný v piatok ráno, ale načo zbytočne, ak nič nebude na teste, čo už teraz viem, že nebude, tak už štvrtok večer a piatok ráno si nedám, lebo už cítim, že zas po duphastone priberám ako to bolo aj po clostyle...našťastie mám toho pracovne veľa, zháňame stále pozemok, aby sme mohli stavať, tak zatiaľ vyberáme zariadenie ako inšpirácie...ako domček u Vás, máš už niečo v záhradke posadené? 🙂