icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dominika_sk
8. apr 2019

@evi38 čauko, vieš čo, srandovne 😀 na 3dpo dosť vyrazne pichanioe v podbrušku, stale ma pobolieva a včera som musela zožrať tlačenku s cibulou a hlavne octom 😀 až som mala vyžrate pery od octu, mňaaaaam 🙂 ale som 8dpo a to je skoro na priznamy, asi iba zhody nahod. ty ako?

0507
8. apr 2019

Baby, mozem kombinovat clostyl s inymi pripravkami? Vitex, alchemilka, vcelia kasicka...

ikonica
8. apr 2019

@0507 posledny mesiac co som brala clostil som riskla jeho uzivanie spolu s vitexom a na folikulometrii som mala dva dominantne folikuly... Mozno nahoda, mozno nie... Ked som ho nebrala, mala som jeden folik dominantny... A matersku kasicku myslim ze mozes v pohode brat....

ikonica
8. apr 2019

@dominika_sk inac haluz ale mne kym som nezistila tehu tiez dost sli na chut veci ako tlacenka, aspik, zele medvediky... Musela som mat nieco z toho kazdy den...

kakatulik
8. apr 2019

@martinade, ahoj. Preco si brala ten zinok a selen az po ovu?

claire1991
8. apr 2019

@martinade jeeeeminenku drzim prsty... cakam netrpezlivo tvoj test! :D

claire1991
8. apr 2019

@adria88 no ty akooo???
@magic08 a tyyyyy? :D

magic08
8. apr 2019

@claire1991 ahoooj ja som 3dc, total silna ms a prvé 2 dní neznesiteľné bolesti. No už sa to zlepšuje.

adria88
8. apr 2019

@claire1991 tak ja som podľa appky nakoniec až teraz len 7 dpo a vyzerá, že ozaj bola ovu až ten 38 DC.... Deň na to začali pms, čo je u mňa klasika, takže tak, čakáme 😁 a ty ako? Už pomaly ovulka sa blíži, čo?

dominika_sk
8. apr 2019

@ikonica ja prve tehotenstvo kysle ryby- pečenače, druhe tehotenstvo tri sedemdecky utopencov za dva dni a tretie neviem, ale zas mam tlačenku a hrče za ušami. Mňaaam😂😋

martinade
8. apr 2019

Tak zienky test biely na 13dpo. Tak nic :(

martinade
8. apr 2019

@kakatulik lebo som si na neho spomenula az po ovu 😂
Ale co z toho ked je test biely. v novembri uz na 12dc som mala celkom viditelnu ciarku.

0507
8. apr 2019

@ikonica zvazujem ten vitex, lebo tento mesiac clostyl nezabral, tak ze ci to nezvysi sance

ikonica
8. apr 2019

@dominika_sk ale ja este nemam chute... Skor nechute.... Toto zelatinove obdobie zacalo niekedy po ovule, ale ako mi zacalo byt zle, tak uz nemozem ani aspik, ani tlacenku ani medvediky :D.... Som zvedava co si bude pytat telo po nevolnostiach....

ikonica
8. apr 2019

@0507 skus... Ja som brala do ovuly tusim 2x400mg a po len 1x400 uz si to nepamatam... V tom cykle to aj tak nevyslo, ale aspon boli dva DF

cica1650
8. apr 2019

@martinade graf mas fakt super no ten test ma dostal ale nieco slabunke sa mi na nom mari,ty nevidis nic?

kakatulik
8. apr 2019

@martinade ach jooo,je to celé také frustrujúce až no. Ja už 3dc. Je dobré čo m teší je, že je pekne krvácanie. Inak mi tretí deň už takmer konci. Keby som potiahla ešte jeden deň,tak by som bola spokojná.

cica1650
8. apr 2019

@martinade dala som do negativu a tu ju vidim aj na normalnej foto,nevesaj hlavu este teplota sla horesa a nemusi ti test hned ukazatna😉✊

claire1991
8. apr 2019

Ja takto
@adria88
@magic08

adria88
8. apr 2019

@claire1991 som zvedavá, kedy bude ovu, istíte pekne ❤ držím palce nech to už vyjde 🙏

dominika_sk
8. apr 2019

@ikonica u mňa neskor v tehotenstve jedlo, hocijake hlavne vela😁 a horčica velkou lyžicou😋

claire1991
8. apr 2019

@adria88 snazime sa no... dakujeme pekne.. a mam pocit ze ovu je dnes... 🙂

martinade
8. apr 2019

@cica1650 graf super ale test biely. Možnože ked prizmurim obe oci a chcem tam niečo vidiet, tak tam niečo vidim ale som uz 13 dpo. V novemvri 12dpo som mala viditelnu ciarku, takze moc nedavam sance.

martinade
8. apr 2019

@kakatulik inak aj mne sa skratila ms. Odkedy sa pokusame o babo tak z 5 dni na 3 sa mi ms skratila.

magic08
8. apr 2019

@martinade aby si sa čím skôr mohla snažiť 😁🤭😝

magic08
8. apr 2019

@martinade a inak aj ja mam kratšiu poslednú dobu. Zo 7-8dni som šla na cca5 🤭😝

ladysmurf
8. apr 2019

Dnes bez zmeny, stale si lietam v oblakoch

evita2176
8. apr 2019

@kika123kika
@cica1650
Tak ako žienky ako pokračujete s teplotami?

kika123kika
8. apr 2019

@evita2176 ahojte dakujem za opytanie 😊 no tak ja uz som po ms konecne tak sa uz snazilkujeme 🤗 zacala som pit alchemilkovy caj ☕ hovorim si vyskusam ho 🙂 mate s nim niekto skusenosti inak ??? tak snad sa zadari a uz bez komplikacii 🙂 bt si nemeriam aby som si radsej nevsimla ze sa nieco deje a aby som si nerobila skor test a potom bum zase sklamanie 🙂 cize nechavam tomu volny priebeh ked ma prist pride 🙂 a co vy? 🙂

zuzik5891
8. apr 2019

Baby...dnes som bola na kontrole v CAR...12 DC a žiaden dominantný folikul... zato plné vaječníky malinkých...vraj budem mať tento cyklus anovulačný... môj snáď prvý anovulák...ale tak potestujem ovu testíkmi...pomeriam BT a možno budem prekvapená 😘