Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Baby, mozem kombinovat clostyl s inymi pripravkami? Vitex, alchemilka, vcelia kasicka...
@dominika_sk inac haluz ale mne kym som nezistila tehu tiez dost sli na chut veci ako tlacenka, aspik, zele medvediky... Musela som mat nieco z toho kazdy den...
@claire1991 ahoooj ja som 3dc, total silna ms a prvé 2 dní neznesiteľné bolesti. No už sa to zlepšuje.
@claire1991 tak ja som podľa appky nakoniec až teraz len 7 dpo a vyzerá, že ozaj bola ovu až ten 38 DC.... Deň na to začali pms, čo je u mňa klasika, takže tak, čakáme 😁 a ty ako? Už pomaly ovulka sa blíži, čo?
@ikonica ja prve tehotenstvo kysle ryby- pečenače, druhe tehotenstvo tri sedemdecky utopencov za dva dni a tretie neviem, ale zas mam tlačenku a hrče za ušami. Mňaaam😂😋
@dominika_sk ale ja este nemam chute... Skor nechute.... Toto zelatinove obdobie zacalo niekedy po ovule, ale ako mi zacalo byt zle, tak uz nemozem ani aspik, ani tlacenku ani medvediky :D.... Som zvedava co si bude pytat telo po nevolnostiach....
@claire1991 som zvedavá, kedy bude ovu, istíte pekne ❤ držím palce nech to už vyjde 🙏
@ikonica u mňa neskor v tehotenstve jedlo, hocijake hlavne vela😁 a horčica velkou lyžicou😋
@evita2176 ahojte dakujem za opytanie 😊 no tak ja uz som po ms konecne tak sa uz snazilkujeme 🤗 zacala som pit alchemilkovy caj ☕ hovorim si vyskusam ho 🙂 mate s nim niekto skusenosti inak ??? tak snad sa zadari a uz bez komplikacii 🙂 bt si nemeriam aby som si radsej nevsimla ze sa nieco deje a aby som si nerobila skor test a potom bum zase sklamanie 🙂 cize nechavam tomu volny priebeh ked ma prist pride 🙂 a co vy? 🙂
Baby...dnes som bola na kontrole v CAR...12 DC a žiaden dominantný folikul... zato plné vaječníky malinkých...vraj budem mať tento cyklus anovulačný... môj snáď prvý anovulák...ale tak potestujem ovu testíkmi...pomeriam BT a možno budem prekvapená 😘

@evi38 čauko, vieš čo, srandovne 😀 na 3dpo dosť vyrazne pichanioe v podbrušku, stale ma pobolieva a včera som musela zožrať tlačenku s cibulou a hlavne octom 😀 až som mala vyžrate pery od octu, mňaaaaam 🙂 ale som 8dpo a to je skoro na priznamy, asi iba zhody nahod. ty ako?