icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

claire1991
9. apr 2019

@magic08 ved praveze lh vystupi vzdy 12-48 hod pred ovu takze nechapem

magic08
9. apr 2019

@claire1991 no, asi by bolo fajn poistit to este 🙂 mate paradny sexmaraton 🙂

martinade
9. apr 2019

@evi38 ja nemam priznaky na ms. Par dni pred ms mam stale chut na.sladke ale tentocyklus nič.. Uf ako sa s nami telo zahrava. My sme bud novy dom, alebo pozemok hladali 2 roky. Skoro kazdy den na nete, pevne nervy a statie želám. V zahradke som.iba nejake kvety zasadila. Na zeleninu som nemala cas, kedze musime vyvazit prace v dome a na zahrade. Ty uz si nieco sadila?

ikonica
9. apr 2019

@claire1991 no ja by som este take dva dni po pozitivnom teste poistovala.... Pozri moj graf negraf

ikonica
9. apr 2019

@claire1991 inac ja mam z predchadzajucich cyklov potvrdene folikulometriou, ze u mna je ovulak pozitivny aj dva az styri dni predtym ako ovula skutocne nastane.... Preto netreba skoncit so snazenim v den pozitivneho ovulaku..

martinade
9. apr 2019

Žienky dosli mibprve výsledky z laborky ohladom amh, ktory mam 1,6 a prolaktin mam tiez v norme... Aspon nejaka dobra sprava hoc neviem ci amh 1,6 je celkom ok alebo super ok

monu66
9. apr 2019

@martinade 😥

monu66
9. apr 2019

@julianka007 pekne vysoko si 🙂✊ Ani sa ti necudujem, ze si s meranim nevydrzala, je to strasna zavislost 🙂

monu66
9. apr 2019

@martinade super, tesim sa s tebou 🙂

evi38
9. apr 2019

@martinade zatiaľ som zasadila hrach, mrkvu, mám ovocné stromy a kríky, jahody, cibuľu, mrkvu, ostatné postupne 🙂...rajčiny som si zo semiačok 🙂...jáj a kúpili ste rovno dom či pozemok a postavili? ...pozriem doma koľko vyšlo amh mne, ale tam to máš podľa veku za tým v zátvorke, myslím, že to máš veľmi dobré číslo 🙂

evi38
9. apr 2019

@martinade 40-50 rokov je norma: 0,11-2,06 🙂 takže to máš super 🙂

martinade
9. apr 2019

@evi38 na hrasok aa chystam uz 3 tyzdne 🙂
Ale tento tyzden sme konečne dokoncili spalnu 🙂 tak hrasok musel pockat 🙂
Kupili sme 6 rocny dom, kedze s pozemnkom to bol problem, same male pozemky predavali... A moc nechceli predat viac pozemnkov 1 osobe.
A Ďakujem za info ohladom amh

butterfly333
9. apr 2019

@evi38 ja mam amh 1,09 no aj tak sa nedarí😞

dominika_sk
9. apr 2019

@evi38 ďakujem 🙂

izy1661
9. apr 2019

Ahojte. Keby že náhodou niekto uvažuje o kúpe testu digital clearblue, tak je momentálne v online Dr Max v akcii za 6,99€ . Neviem za koľko sa bežne kupuje, tak bolo cez 9€ .. tak ak by niekto chcel 🙂

evita2176
9. apr 2019

@kika123kika joj tak držím päste aby to vyšlo ;) no mne práve začína ms čiže snažiť sa budeme až na veľkú noc na dovolenke :D konečne kľud tak sa hádam zadarí ;) no ten čaj veru nepoznám 🤔

kika123kika
9. apr 2019

@evita2176 dakujem aj ja drzim palce aby sa vam postastilo 😊 a prijemnu dovcu teda prajem 🙂 no ako som citala upravuje cyklus, posilnuje maternicu a precistuje preto sa ma pit pocas ms po ovj a potom nie pretoze ak by sa podarilo mohlo by vypudit plod 🙂 tak ale za skusku nic nedas 🙂

dominy12
10. apr 2019

Ahojte 🙂... Trošku ma zaskočil tento cyklus teplotou. Snáď sa nepotvrdi ovu 9dc 🤔 alebo anovulacny to bude zatiaľ skoro hovoriť ešte uvidíme.

zuzinamt
10. apr 2019

@kika123kika Kika ak mas pravidelny cyklus a aj ovu tak je zbytocne podla mna pit alchemylku🙂 tiez som to chcela skusit no odhovorila ma od toho sestra. Pozna pripady kedy sa cyklus zrazu predlzil z prvidelneho na 50-60 dni a dovodom bola prave alchemylka. 🤷‍♀️ Ako dlho sa snazite?

kika123kika
10. apr 2019

@zuzinamt no mam pravidelny cyklus 🙂 no to som citala aj ja ze moze aj popliect ten cyklus 🙂 my 4ty mesiac vyslo nam na 3ti ale odislo no a citala som.ze aj posilni maternicu a tak hovorim skusim. Teraz som ho pila prvy mesiac ale len pocas ms a ako skoncila hned som aj prestala 🙂

majinka29
10. apr 2019

Tak hádam aj dáko bola 🤷🏻‍♀️

majinka29
10. apr 2019

@kika123kika ja som raz skúšala alchemilku a teda rozhádzala mi cyklus z mojich 30 dni na 38 a hrozné bolesti pri ms neskutočne a silnú a dlhu ms som mala. Neviem či ok ale už to nechcem.. ja mávam bežne normálne až slabšie krvácanie a hlavne takmer bez bolest. Rovno som ju vyhodila. Ale každá bilióna môže na každého inak pôsobiť. Každý je iný. Ak chceš brat bilinky odporúčam konzultovať s bilinkarom.

ladysmurf
10. apr 2019

Takze ja uz pomaly zacinam klesat, aj ked na 99% to tento mesiac nevyslo aj tak som uplne stastna ze tak skoro som mala ovulku. Dufam, ze sa LF nebude predlzovat

zuzinamt
10. apr 2019

@kika123kika na kazdeho to ma iny ucinok.... Ja som napr mala problem s hlienom a snazili sme na 4 mes. Stale som si ho nevedela odpozorovat aj ked som merala BT a ked ano tak egg hlienu bolo minimum. Na 5. cyklus som zacala pit 10 dni pred ovu 1 odstaveny cerstvy grep kazdy den a mala som 7 dni v kuse plodny hlien a tolko, ze som mohla rozdavat. Nikdy som to predtym nemala... pomohlo to ;)

magic08
10. apr 2019

@ladysmurf ten pokles nic neznamena... drzim palce

kika123kika
10. apr 2019

@majinka29 aha to je to ze nevediet ako na mna zaucinkuje :/ uvidim tento mesiac ako bude ovulka ci normalne alebo inak ako zvykne 🙂

kika123kika
10. apr 2019

@zuzinamt noo to je super aj to som citala no ja nemam moc rada grep ale asi vyskusam 😎

magic08
10. apr 2019

@dominy12 pfuha, to mas nejake moc vysoke teploty, ci? mavas take standardne?

claire1991
10. apr 2019

Baby poradte, mne vobec teplota nekoresponduje s ovulacnyni testami.. meriam uz 7 mesiacov, ale toto sa mi nikdy nestalo.. mam pocit akoby ovu bola predvcerom, ale este vcera som mala pozitivny ovu test brutalne. Testovacia ciarka bola omnoho silnejsia nez kontrolna.. a tie teploty, dnesna a vcerajsia su moje klasicke poovulacne teploty :/

martinade
10. apr 2019

@claire1991 ale mate to super poistene 🙂.
Este pre istotu by som na tvojom mieste sa posnazila aj dnes, lebo 12-36 hod od pozitívneho ovu testu prebehne ovulka. Zatiaľ nevidim pravidlo 3 po 6 takze kludne sa moze stat ze zajtra ti klesne teplota