icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

senta_sofia
2. sep 2014

@sjuzan77 drzime palce, musime konecne prelomit tu smolu :-/

senta_sofia
2. sep 2014

@paskolinka a ja dufam, ze to zajtra pojde hore a ciarka nabehne casom 😉

paskolinka
2. sep 2014

@senta_sofia tak casom snad nabehne, len neviem-neviem, ci v tomto cykle 😀

mawiya
2. sep 2014
rybkaa
autor
2. sep 2014

@paskolinka no, aspoň nejaká dobrá správa s tým špinením, hoci graf ozaj parádny 🙂 no čo, ešte ms nito, kým sa nerozbehne, veríme 🙂

rybkaa
autor
2. sep 2014

@elinka112 pepino zvyknú ukazovať falošných duchov, mnoho kočiek mali ducha a nakoniec z toho nič nebolo, ako vravím, najlepšie je skúsiť dr. max alebo potom digi, ale ten je dosť drahý...a dnes si netestovala?

rybkaa
autor
2. sep 2014

@mawiya 4 DPO? šak to sme spoluuuuu v tom 🙂

katinka4
2. sep 2014

baby pozriete mi moj graf ? mala som pozitivny ovu test v den ovu aj po nej - je to OK? nemal byt pozit. pred?
http://www.fertilityfriend.com/home/51219a

paskolinka
2. sep 2014

@mawiya ty a nemala si ovu uz 12DC? vsak taky vyskok paradny... 😎

mawiya
2. sep 2014

@paskolinka podľa bolestí nie. a to som mala aj takú na hovienko noc, lebo som sa celú noc o mača starala 🙂

mawiya
2. sep 2014

@rybkaa sme v tom???? 😀

jaja9891
2. sep 2014

@rybkaa
@mawiya
No zenusky tak snad nieco na tie narodky vymyslim...dnes den blbec...a navyse som sa tesila z ovu testu,ale uz treti den je pozitivny .... nechapem...joj kedy ta ovu bude ???? Teplota je dnes este dole,vajecnik uz neboli len cely pravy bok.. ovu test je 20-tkovy ale este som taky tmavoruzovy nemala.... vy ste sa pekne dohodli...tak uz nech ste spolu v tom... 😉 drzim palciska

rybkaa
autor
2. sep 2014

@mawiya jasné, že sme 😀 ešte o tom nevieš? tak už vieš 😀

rybkaa
autor
2. sep 2014

@jaja9891 ukáž foto 🙂 najlepšie všetkých troch, ešte som nevidela 3 dni po sebe pozitívny, hoci je to možné 🙂

zuzik1927
2. sep 2014

baby co vy na to?? nejaky divny je ten graf...

adamnela
2. sep 2014

@jaja9891 no to posli, já som tiež zvedavá ake máš tie testy .
@rybkaa
@mawiya no vy dve ste uz jasne 😉

paskolinka
2. sep 2014

@zuzik1927 preco divny? akurat tie teploty su dost nizke, ale inak pekny 😉

paskolinka
2. sep 2014

@adamnela a ty ako, co noveho?

zuzik1927
2. sep 2014

@paskolinka mam take nizsie lebo rano skoro meriam..

jaja9891
2. sep 2014

@adamnela
@rybkaa
Tak zienky na vase zelanie foto..ale ten stredny sa mi podarilo rozpit fixkou 😀 snad to dobre uvidite... u mna je mozne asi vsetko...

lenna71
2. sep 2014

@rybkaa Ja som 5 DPO 🙂 Tak sme zas skoro narovnako.

rybkaa
autor
2. sep 2014

@zuzik1927 meriaš v ústach či sú nízke len tým, že meriaš veľmi skoro ráno? inak graf je v pohode, netráp sa 🙂

elinka112
2. sep 2014

@rybkaa Dnes nie..bojim sa testovat, aby som nebola este viac sklamana...ale kupila som si v lekarni dr. max..tak neviem ci to mam skusit znovu alebo nie....graf sa drzi treti den na tej hodnote 36,9 a MS by mala dojst stvrtok...

rybkaa
autor
2. sep 2014

@jaja9891 jáááááj, no mne tieto testy ukazovali ovu aj týždeň po sebe, neverím im vôbec, sú veľmi citlivé a zachytávajú aj takú nizučkú hladinu LH, akú by nemali a potom môžu byť výsledky zavádzajúce....ja som na nich mala čiarku počas celého cyklu, potom vyše týždňa ako ty a potom zas o kúsok slabšiu...keby som teplotu nemerala, ani by som z toho nevedela určiť ovu....predala som to het a kúpila normálne testy od lautirky, ktoré ukazujú čiarku len keď je naozaj ovu 🙂 nájdeš ich aj na ebay, no ale tebe teraz už síce stačia len tehotenské, keď idete na IVF 🙂

rybkaa
autor
2. sep 2014

@elinka112 zajtra ráno, ak bude teplota furt hore, testni, hladina HCG sa zvyšuje každých 48 hodín, tak už by niečo malo byť vidno a pošli sem potom foto, niečo tam nájdeme, neboj 🙂

adamnela
2. sep 2014

@mawiya no neviem, tento moj cyklus by mal byt teoreticky kratší s Duphastonom a to som ho zacala brať len na 11 deň a nejako sa mi nechce verit, ze bola ovulka tak skoro :-/ Nemám bolesti ani hlien nejako nebadam, tak som zvedavá..

rybkaa
autor
2. sep 2014

ja som sa dnes rozhodla trochu si poskočiť, nech to neni nuda v Brne 😀

adamnela
2. sep 2014

@jaja9891 a co to mas za ttesty?

rybkaa
autor
2. sep 2014

@adamnela teoreticky to možné je a bolesti s hlienom možno nejako brzdí duphaston....ťažko povedať, uvidíme, ako pôjdu ďalej teploty.... HP ti urobili?

jaja9891
2. sep 2014

@rybkaa
@adamnela
No pekne... tieto som vyhrala..uz som si ani ine nekupovala... tak preto ich robim...teplotu meriam a zajtra uz ide mm prec tak je to jedno uz... ivf to isti... a pisu na nich ze su 20 tkove...mala som aj 10 a ukazovali mi dobre...sranda...to je biznis a system toto... a ja mam ale stastie...hmmm a adamnela ty uz aj po ovu?.?? Fiha pekne....