Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@fany051081 meriam iba tak sporadicky... Keď sa ráno zobudím. Nechcela som vôbec, ale je to závislosť... 😂
@adria88 chcela by som vydrzat co najdlhsie.. minuly mesiac to bolo tyranie.. to testovanie..
@claire1991 ja by som tiež ešte počkala do pondelka, no nejako som skúsila, či náhodou.......
@claire1991 odfotila by si prosím obal? Ja neviem co objednavam ale furt sú dáke na nič tie z ebaya.. rozmazané farbivo a tak
@zuzik5891 veď som pridala včera a pred včerom, boli tam slabulinké čiaročky, dnes som iba 12 dpo, tak chcem vydržať ešte aspoň do toho 14teho dňa 😀 som zvedavá strašne aj ja, ani som nechcela skôr testovať, len kolegyňa zvedavá, tak som chcela ukázať, že nič a toť z toho bolo 😂😂
@zuzik5891 zuzanka ty tu prestan pokusat nevinne duse co sa snazia vydrzat 😂😂😂
@bibiankaka tieto.. ja som ich uz urobila mozno aj 30 a nikdy neboli rozmazane 🙂
@zuzik5891 no už mám také nutkanie si zajtra cestou do práce kúpiť 😁 ale ja to vydržím... V pondelok ráno ho tu pridám v plnej paráde 🤩 dúfam teda
@claire1991 neboj, ja sa nedám 😀
@claire1991 juuuuj... neuveríš ale presne na teba som myslela keď som písala @adria88 ... že isto ma zdrbeš😂😂😂😂😂
@adria88 ja by som tiež mala také nutkanie 😂😂😂
@claire1991 ty vydržíš?😲😱...toto mi spravíš?😭😂
@claire1991
@adria88 čo už zo sebou narobím 😂😂😂... poznám sa... vždy som si hovorila že vydržím a dodržala som to niekedy?...nie 😂😂😂...ale ak vy vydržíte tak aj ja vydržím 😂😂😂

@dominy12 nemôže byť 13 DC ip