Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@jaja9891 aj tie lauritkine sú 20tkové, na ovu by ani nemali byť 10tkové, lebo tie sú až príliš citlivé, aj také existujú? také som ešte nevidela....a ja som na tých mojich ružových nemala ani napísané, že aká je citlivosť ani dátum spotreby, ale mala som ich iné - nie takýto obal ako máš ty, ale dnu asi jeden šmejd ako druhý 😀 ....a to kde si vyhrala?
@zuzik1927 tak ako hovorí @paskolinka - netráp sa výškou teploty, u mňa prebieha normálne ovu a mám tiež horko-ťažko 36,5 po ovu. 🙂 a grafík vyzerá fajne.
No dievcence, takze nic este nie je iste, ako som aj predpokladala, pretoze som len 14 DPO. Krvacanie sa od rana neobjavilo, ale dala som si 2 duphastony, takze mozno to zabralo. Na ultrazvuku bolo vidiet pravidelnu dutinku so zltkovym vakom, pozitivum je, ze je v maternici, tak sa aspon vylucilo mmt. Povedal, ze sa nemam tesit, co je pre mna samozrejmost, pretoze uz 2x som to takto mala a skoncilo to zle . Kontrola o 2 tyzdne, kupila som si aspon testy, nech vidim, ci ciarocka slabne alebo silnie. Pytala som sa ho aj na ten cyklus, povedal, ze kazda zena ma iny cyklus, inak ovulaciu a inu lutealku, ze u mna je to progesteronova dysfunkcnost, ale ze to nema robit problemy , kedze mi ten hormon nahradza duphastonom . Tak ja uz neviem zienky, za chvilu noc a ja sa toho desim , to krvacanie pride vzdy rano , ked sa zobudim po noci, nie je to divne? Bojim sa, ze znova sa to zopakuje , proste kazde rano krvacanie a kazdym dnom sa to zosilnovalo, az som potratila ☹
@sjuzan77 no vidíš, nic nie je stratené, treba len verit, držím palce nech sa to krvácanie stratí 🙂 a ten duphaston si brala aj predtým?
@paskolinka ano, aj pred tym.. Mne sa nepozdava ten priebeh, proste ja uz vecer mam taky divny pocit, ze rano pojdem na wc a budem krvacat. A rano sa zobudim a je to fakt pravda. Stale na to musim mysliet, proste to neviem dostat z hlavy a mam silneho tusaka, ze ta tak skonci aj tento krat 😔
@sjuzan77 hm to je zvláštne že vždy len ráno... A neskusala si ostať ležať? Kludovy režim pár dni, či by to nepomohlo?
@paskolinka naposledy som mala prisny kludovy rezim, ani malu som nemala doma, manzel ju braval mojim rodicom, mama a svokra varili, drahy upratoval, proste som fakt len lezala cely den, vstavala som len na wc. A nepomohlo. Snazim sa googlit, ci sa niekto s tym rannym krvacanim nestretol, je to zvlastne 😕
@sjuzan77 náhoda to nebude asi... Budem na teba myslieť, snáď sa to ráno nepotvrdí a maličké sa poriadne zavrta 🙂
@sjuzan77 ja sa ti ani necudujem, ze zaspavas s blbym pocitom, ja sa este teraz obcas pristihnem, ze kontrolujem vytok, ci je biely... proste na cloveku to zanecha stopy a uz raz ked sa objavi krvacanie, to sa proste neda a moze si hovorit kto chce, co chce. A k tomu rannemu krvacaniu ma napadlo len tolko, ze sak aj ked beru krv na hormonalny profil, hovoria, ze treba prist urcity cas po zobudeni, lebo hladiny hormonov sa pocas dna hybu, tak mozno to alebo to, ze v noci ma telo proste kludovy rezim a rano sa to vsetko "prebudza". Takze nemas ani hematom? To je divne toto, nemas moznost ist na konzultaciu k inemu lekarovi? Ja neviem, akoze po dvoch potratoch sa tvarit, ze sak dame duphaston a pridite o dva tyzdne...
@mawiya no ze uz mame po snazeni 😢 ....... ale nevadi, hlavne nech sme zdravi 🙂
Inak baby ja dnes 30DC a MS nikde, na 27DC som mala jednorazove spinenie a dnes tiez jednorazove spinenie a nic......normalne zacinam mat strach.......kolko mam este cakat na MS, kym zavolam Dr. ze mi meska? Mala som prist po MS na kontrolu cysty.
@mawiya len to bolo take slabunke spinenie-tak neviem, ci to mohla byt cysta. na 27DC som mala taky flak krvavo vodovy a dnes som mala take ako keby vlakna...odvtedy nic. Ci bola, alebo nebola neskor, to uz je pase, lebo sme sa snazili len do 20DC, potom bol drahy mimo a teraz sa setri na spermiogram 😅
@senta_sofia nemeriam, lebo maly zacal chodit do skolky a tak som dnes spala len 4 hodiny a tento mesiac celkovo akosi vobec nestiham merat v rovnaky cas, tak aj teplota je vseliaka. Ja len viem, ze na 12DC som mala 6cm cystu a 22mm folikul.
@senta_sofia pochybujem, som si robila pred 3ma dnami digi test a bol negativny... v toto vobec nedufam a ani o tom neuvazujem bohuzial :(
@zarzisia ahoj ja som bola na kontrolu cysty dnes ... viem ako sa citis, ja som sa tiez bala hlavne ked mi Dr. povedala, ze ma hustejsi obsah ...samozrejme som hned googlila 😅 doktor internet... ale nastastie uz je prec a vsetko je OK, tiez som tam bola az 16 DC a mala 4,5 cm, takze to bola vvraj funkcna cysta pocas cyklu ...drzim palce aby to bolo aj u teba tak....a tiez som tri dni spinila kym sa MS uracilo
@sjuzan77 a čo ti na to špinenie povedal lekár? prečo sa ti to objavuje? nedal ti teda ani utrogestan? ale je dobre, že tam dutinka je aj s vačkom a že je v maternici, treba veriť, že to prestane, hlavne mysli pozitívne, nestresuj sa, krpček to cíti - aj keď je to veľmi ťažké...verím, že to dopadne dobre a plodík bude silný a bude bojovať! nemáš tam ani hematóm alebo niečo, ktorý by mohol krvácať? tiež ako vraví @senta_sofia, je mi to divné, že dr. po 2 potratoch ti s kľudom povie, že prídite o 2 týždne...ani krv ti nevzal? aspoň hcg ti mohol kukať, či ti stúpa....pánabeka, to človek aby len pri gúgli sedel a mal doma domáce laboratórium, aby si všetko mohol sám vyrátať a zistiť 😠
@senta_sofia
@jaja9891
@rybkaa babule, ja sama som zaskocena z jeho reakcie, chapem, ze teraz asi toho vela nenarobi, ked je to tak skoro, ale myslela som, ze teda aspon krv na hcg mi vezme. Sono robil dlho a riadne, ziaden hematom, nic zvlastne, vzdy mi vsetko poukazuje a povysvetluje. Bol celkovo taky zvlastny, viem, ze ho to neospravedlnuje, ale na prvy pohlad to nebol on, za tie roky, co k nemu patrim, som ho takto este nevidela. Nic mi na spinenie nepovedal, pytala som sa ho na to uz niekolkokrat a vraj je to bezne, pokial je to hnede, mam sa ohlasit, ked bude krv. Aj to moje spinenie pred mrchou sa mu zdalo normalne, co mne teda nie. A pri tom je to fakt skvely lekar, je tu o nom vela popisane, vzdy na vsetko dbal, ale teraz mi to pripada, ako keby len cakal, ci znova potratim, alebo nie 😒
@sjuzan77 možno len nemal svoj deň alebo mal nejaké osobné dôvody,keď sa ti zdal čudný....no odhliadnuc od toho, je to lekár, profesionál, mal by ťa riešiť, to že si picháš fraxik nestačí, rovnako duphaston nie, podľa mňa by to po tvojich skúsenostiach mal brať vážnejšie a ratovať ťa hneď na začiatku....a to tvoje špinenie je teda len hnedeé? žiadna čerstvá krv? to je dobre..aj to že tam nie je hematóm....o 2 týždne tam uvidí na sone viac, to beriem, ale krv ti mal vziať....ak dobre viem, v nemocniciach alebo na transfúzkach si môžeš dať vziať krv aj sama a nech ti urobia rozbor, niečo sa za to platí, ale nepotrebuješ doporučenie od lekára...alebo skoč za obvoďákom, nech ti vezme aspoň 2-3x....keď bude hcg nad 1100, bude dobre

Testy co zarucene ukazu dve ciarky 😀